- 22 Ağustos 2016
- 2.196
- 1.573
- 53
- 41
- Konu Sahibi BenveUtkum
-
O kadar olur bi geçmişin var ama zamanla nefret bile kalmıyor inanİnşallah. Umarım hala o şerefsize karşı başka duygum yoktur
Neşe kaynağım o zaten. Ama yinede mutsuzlugun dibinde oldum. Geçer inşallah .
Aynen benimde oğlum var çok şükür Allahım korusun onları onunla atlatırsın inşallah kaç yaşındaNeşe kaynağım o zaten. Ama yinede mutsuzlugun dibinde oldum. Geçer inşallah .
Merhaba bayanlar. Beni tanıyanlarınız vardır aranızda ama tanımayan ve durumumu bilmeyenler için kısa bir özet geçmek istiyorum. Alkol, aldatma nedenlerinden dolayi 8 yıllık evliliğimi iki ay önce bitirdim. Boşanma, boşandığım gün ve Boşandıktan sonra ki zaman ve 1 ayim çok güzeldi. Dik bir duruş, kurtulmanın verdiği rahatlik vardı. Bu süre zarfinda hiç ilaç kullanmadım. Ancak Boşandıktan sonra 1 aydır kullanıyorum. İlacım bitti. Bugün aldım ikinci paketi. Aslında ilaçsız üstesinden gelebilirim artık diyordum ki 3 - 4 gündür kendimi mutsuz, güçsüz hissediyorum. Dünde eski eşin boşanmama neden olan o kadinla hala birlikte oldugunu öğrendim ve ikinci paket ilacımı doktora gitmeden aldım. Fıratim olmadi doktora gitmeye. Neyse konumuza gelelim. Rüyama giriyorlar. Rüyamda evleneceklrini, el ele tutustuklarını görüyorum. Bir kaç gecedir uyuyamadim. Bende iyim sanıyordum. Neden etkiledi ki beni onların birlikte olmasi. Zaten boktan bir evliliğim vardı. Acaba başka kadın olsa da aynı sinir ve hırsı duyarmiydim. Yoksa evliliğimin bitmesinde rol oynayan kadının hala onun hayatında olmasi mi beni bu duyguyu sürüiledi. Kızlar bana moral verin. Bana destek olun. Bişey söyleyin. Niye böyle oldum?
Not: ilacım bitip, kullanmaya ara verdikten sonra mutsuzluk başladi. Birliktelikerinj duyunca iyice kötü oldum.
6 yaşını bitirdi oğlum. Peki oğlu yeni bir ilişkin olduğunu biliyor mu? Oglusunun psikolojisi nasıl ?Aynen benimde oğlum var çok şükür Allahım korusun onları onunla atlatırsın inşallah kaç yaşında
Bakalim zamanla ne olur bende kestiremiyorum. Ama beni kaybettiği için gerçekten Bin pişman olacak o şerefsiz. Bende mutlu yuvamda onun o batak içinde ki mutsuz haberlerini alacağım.Aynı kadın olması umrunda olmasın ne kadar uzun süre birlikte olurlarsa o kadın aldatılınca; ki eninde sonunda o kadını da aldatır o nankör; daha çok acı çeker ve hatasını anlar.
Bence sen çok cesur davranmişsın yıllarca aldatılıp dayak yiyip boşanamayan kadınlar var. Bence kurtulduğun için mutlu olmalısın.
Bu durumu atlatmanın en kolay yolu sosyallik.. Kesinlikle bi kursa başlamalı kendine hobi edinmelisin kafanı dağıtmak için hem belli mi olur belki sana daha çok değer verecek mutlu edecek biriyle tanışırsın
Teşekkür ederim. Epey yasanmisliktan sonra 1 hafta içinde tamamiyle bosandim. Destek almayi kendim istedim. Evladım var. Ne olur ne olmaz dedim. Bence olması gerekende bu. İnsan bir yere kadar beynine hukmediyor. Zorlamaya gerek yok.Bence o kisiyle olması sizi etkilememistir. Çünkü evli erkekle olan kadına verilecek sıfatı herkes biliyordur. O adama da o kadın yakışır anca..
Ilacı kendi insiyatifinizle bıraktığınız için olmustur. Bu ilaclar doktor kontrolunde birakilmayinca böyle oluyor. Lütfen hekiminize gidin onunla ortak hareket ederek ilacınızı kesin.
Ve ayrıca sizi psikolojik destek aldığınız icin de tebrik ederim, akıllı ve kendini yetistirmis bir kadınsınız belli ki. Yapabileceğiniz en doğru şeyi yapmıssınız :)
Darlanip, işin içinden çıkmayıp buraya yazıp moral buldugum zamanlar çok oldum o nedenle tekrar buraya yazmak, danışmak istedim. Seviyorum burayıCanım, cokkk bile sabrettin, kolay değil evet toparlacaksın inşallah
Buraları oku moral bul , keşke böyle olmasaydı ama imtihan.. evladınin gözü önünde ona kötü bir ornekle yaşamaktansa ..
Allah kolaylık versin dua ya sarıl dünyada herşey geçiyor en zor denen şeyler bile ..
Aynen katılıyorum. Valla helak olmuş halini duySam bir nebze daha iyi olurum belki. Bana bulaşmasında ne b.k yerse yesin pislik.ama beter olsunlar..İnsan hazmedemiyor.
İstiyorsun ki mutsuz olsun.
Sana ettiğinin bin beterini yaşasın. Olmadığını görünce zoruna gidiyor. Doğal bu tepkin. Rüyana girmesi düşünmekten kaynaklı. Geçmesini bekleyin.
Sosyal hesaplardan aratma, sağdan soldan duyma şeylerinden uzak durun.Aynen katılıyorum. Valla helak olmuş halini duySam bir nebze daha iyi olurum belki. Bana bulaşmasında ne b.k yerse yesin pislik.ama beter olsunlar..
Kendine biraz daha zaman ver. Eski eşin ne yapmış, ne etmiş artık takip etme. İki ay kendini toparlaman için çok kısa bir süre. Dikkatini dağıtmak için daha önce yapmafığın farklı bir şey yap. Kardeşim boşanmıştı. Onun eşide aldattı. Kardeşim dans kursuna gidip kendisine yeni bir uğraş edindi. Daha iyi hissetmeye başladı. Seni meşgul edecek bir faaliyet bul. Şimdi üzülmen çok normal. Ama dikkatini dağıtmalısın. Zamanla yaşadığın bu kötü his geçecek. Keşke daha önce boşansaydım diyeceksin. Sorunlu bir eşten kurtuldun. Buna sevin. Allah önüne başka fırsatlar çıkarır.Merhaba bayanlar. Beni tanıyanlarınız vardır aranızda ama tanımayan ve durumumu bilmeyenler için kısa bir özet geçmek istiyorum. Alkol, aldatma nedenlerinden dolayi 8 yıllık evliliğimi iki ay önce bitirdim. Boşanma, boşandığım gün ve Boşandıktan sonra ki zaman ve 1 ayim çok güzeldi. Dik bir duruş, kurtulmanın verdiği rahatlik vardı. Bu süre zarfinda hiç ilaç kullanmadım. Ancak Boşandıktan sonra 1 aydır kullanıyorum. İlacım bitti. Bugün aldım ikinci paketi. Aslında ilaçsız üstesinden gelebilirim artık diyordum ki 3 - 4 gündür kendimi mutsuz, güçsüz hissediyorum. Dünde eski eşin boşanmama neden olan o kadinla hala birlikte oldugunu öğrendim ve ikinci paket ilacımı doktora gitmeden aldım. Fıratim olmadi doktora gitmeye. Neyse konumuza gelelim. Rüyama giriyorlar. Rüyamda evleneceklrini, el ele tutustuklarını görüyorum. Bir kaç gecedir uyuyamadim. Bende iyim sanıyordum. Neden etkiledi ki beni onların birlikte olmasi. Zaten boktan bir evliliğim vardı. Acaba başka kadın olsa da aynı sinir ve hırsı duyarmiydim. Yoksa evliliğimin bitmesinde rol oynayan kadının hala onun hayatında olmasi mi beni bu duyguyu sürüiledi. Kızlar bana moral verin. Bana destek olun. Bişey söyleyin. Niye böyle oldum?
Not: ilacım bitip, kullanmaya ara verdikten sonra mutsuzluk başladi. Birliktelikerinj duyunca iyice kötü oldum.
Merhaba bayanlar. Beni tanıyanlarınız vardır aranızda ama tanımayan ve durumumu bilmeyenler için kısa bir özet geçmek istiyorum. Alkol, aldatma nedenlerinden dolayi 8 yıllık evliliğimi iki ay önce bitirdim. Boşanma, boşandığım gün ve Boşandıktan sonra ki zaman ve 1 ayim çok güzeldi. Dik bir duruş, kurtulmanın verdiği rahatlik vardı. Bu süre zarfinda hiç ilaç kullanmadım. Ancak Boşandıktan sonra 1 aydır kullanıyorum. İlacım bitti. Bugün aldım ikinci paketi. Aslında ilaçsız üstesinden gelebilirim artık diyordum ki 3 - 4 gündür kendimi mutsuz, güçsüz hissediyorum. Dünde eski eşin boşanmama neden olan o kadinla hala birlikte oldugunu öğrendim ve ikinci paket ilacımı doktora gitmeden aldım. Fıratim olmadi doktora gitmeye. Neyse konumuza gelelim. Rüyama giriyorlar. Rüyamda evleneceklrini, el ele tutustuklarını görüyorum. Bir kaç gecedir uyuyamadim. Bende iyim sanıyordum. Neden etkiledi ki beni onların birlikte olmasi. Zaten boktan bir evliliğim vardı. Acaba başka kadın olsa da aynı sinir ve hırsı duyarmiydim. Yoksa evliliğimin bitmesinde rol oynayan kadının hala onun hayatında olmasi mi beni bu duyguyu sürüiledi. Kızlar bana moral verin. Bana destek olun. Bişey söyleyin. Niye böyle oldum?
doktor önerisi ile verilen ilacı bırakma tavsiyesi vermeniz doğru değil.Saglikci degilim ama o ilaclari birakmanizi tavsiye ederim yasadiginiz agir seyler ama her aci vaktinde yasanmali bence bugun ilaclarin etkisiyle hicbirsey olmqmis gibi yasayabilirsiniz ama 1 yil sonra 3 yil sonra kendinizi ilk anin şokuyla bulabilirsiniz
Bende bi ara bi arkadasimin zorlamasiyla psikiyatriye gittin onanin doktor neredeyse hic dinlemeden bi antidepresan yazdi sadece bir ay kullandim ama o bir ay icinde ruyamda gormedigim hic kimse kalmadi ozellikle hayatimda hoslandigim kisiler o zaman 26 yasindaydim 26 yasima jadar tanidigim herkes diyebilieim ilacin adini suan hatirlamiyorum
Nirmalde adetinde degildir artik dayanamadim nettwn baktim ilaca neredeyse herkese ayni etkiyi yapmis
Hatta ilac kullandigimi kimseye soylemiyordum bazen sen iciyormusun ne diye herseye guluyorsun diyordu arkadaslarim kendim karar aldim doktorun dozunu arttirdigi 2. Paketi fellik fellik eczane eczane aradiktan sonra buldum ama kullanmadim iyikide kullanmamisim ya bagimli olsaydim
Konunuzla alakali degil ama cok agir seyler yasamadan bu tarz ilaclarin insanlari iyilestirdigini defilde sıkintilarini halinin altina supurulen copler gibi sakladigini dusunuyorum eninde sonunda cikacaklar gun yuzune
ya canım ne takıyorsunMerhaba bayanlar. Beni tanıyanlarınız vardır aranızda ama tanımayan ve durumumu bilmeyenler için kısa bir özet geçmek istiyorum. Alkol, aldatma nedenlerinden dolayi 8 yıllık evliliğimi iki ay önce bitirdim. Boşanma, boşandığım gün ve Boşandıktan sonra ki zaman ve 1 ayim çok güzeldi. Dik bir duruş, kurtulmanın verdiği rahatlik vardı. Bu süre zarfinda hiç ilaç kullanmadım. Ancak Boşandıktan sonra 1 aydır kullanıyorum. İlacım bitti. Bugün aldım ikinci paketi. Aslında ilaçsız üstesinden gelebilirim artık diyordum ki 3 - 4 gündür kendimi mutsuz, güçsüz hissediyorum. Dünde eski eşin boşanmama neden olan o kadinla hala birlikte oldugunu öğrendim ve ikinci paket ilacımı doktora gitmeden aldım. Fıratim olmadi doktora gitmeye. Neyse konumuza gelelim. Rüyama giriyorlar. Rüyamda evleneceklrini, el ele tutustuklarını görüyorum. Bir kaç gecedir uyuyamadim. Bende iyim sanıyordum. Neden etkiledi ki beni onların birlikte olmasi. Zaten boktan bir evliliğim vardı. Acaba başka kadın olsa da aynı sinir ve hırsı duyarmiydim. Yoksa evliliğimin bitmesinde rol oynayan kadının hala onun hayatında olmasi mi beni bu duyguyu sürüiledi. Kızlar bana moral verin. Bana destek olun. Bişey söyleyin. Niye böyle oldum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?