Şimdi neden böyle hissediyorum!

Aynı kadın olması umrunda olmasın ne kadar uzun süre birlikte olurlarsa o kadın aldatılınca; ki eninde sonunda o kadını da aldatır o nankör; daha çok acı çeker ve hatasını anlar.

Bence sen çok cesur davranmişsın yıllarca aldatılıp dayak yiyip boşanamayan kadınlar var. Bence kurtulduğun için mutlu olmalısın.

Bu durumu atlatmanın en kolay yolu sosyallik.. Kesinlikle bi kursa başlamalı kendine hobi edinmelisin kafanı dağıtmak için hem belli mi olur belki sana daha çok değer verecek mutlu edecek biriyle tanışırsın

Bence o kisiyle olması sizi etkilememistir. Çünkü evli erkekle olan kadına verilecek sıfatı herkes biliyordur. O adama da o kadın yakışır anca..

Ilacı kendi insiyatifinizle bıraktığınız için olmustur. Bu ilaclar doktor kontrolunde birakilmayinca böyle oluyor. Lütfen hekiminize gidin onunla ortak hareket ederek ilacınızı kesin.

Ve ayrıca sizi psikolojik destek aldığınız icin de tebrik ederim, akıllı ve kendini yetistirmis bir kadınsınız belli ki. Yapabileceğiniz en doğru şeyi yapmıssınız :)

Her ne kadar kendini iyi hissetsende doktorun onayi olmadan ilaclarini birakma ! En azindan bir süre. O ilaclar rahat uyuyup beynini bosaltabilmen icin gerekli. Aksi halde Allah korusun daha cok rahatsizlanirsin (bende bir dönem kullandigim icin biliyorum)

Canım, cokkk bile sabrettin, kolay değil evet toparlacaksın inşallah

Buraları oku moral bul , keşke böyle olmasaydı ama imtihan.. evladınin gözü önünde ona kötü bir ornekle yaşamaktansa ..

Allah kolaylık versin dua ya sarıl dünyada herşey geçiyor en zor denen şeyler bile ..

İnsan hazmedemiyor.
İstiyorsun ki mutsuz olsun.
Sana ettiğinin bin beterini yaşasın. Olmadığını görünce zoruna gidiyor. Doğal bu tepkin. Rüyana girmesi düşünmekten kaynaklı. Geçmesini bekleyin.

Bakalim zamanla ne olur bende kestiremiyorum. Ama beni kaybettiği için gerçekten Bin pişman olacak o şerefsiz. Bende mutlu yuvamda onun o batak içinde ki mutsuz haberlerini alacağım.

Teşekkür ederim. Epey yasanmisliktan sonra 1 hafta içinde tamamiyle bosandim. Destek almayi kendim istedim. Evladım var. Ne olur ne olmaz dedim. Bence olması gerekende bu. İnsan bir yere kadar beynine hukmediyor. Zorlamaya gerek yok.

Darlanip, işin içinden çıkmayıp buraya yazıp moral buldugum zamanlar çok oldum o nedenle tekrar buraya yazmak, danışmak istedim. Seviyorum burayı

İnsan hazmedemiyor.
İstiyorsun ki mutsuz olsun.
Sana ettiğinin bin beterini yaşasın. Olmadığını görünce zoruna gidiyor. Doğal bu tepkin. Rüyana girmesi düşünmekten kaynaklı. Geçmesini bekleyin.
Aynen katılıyorum. Valla helak olmuş halini duySam bir nebze daha iyi olurum belki. Bana bulaşmasında ne b.k yerse yesin pislik.ama beter olsunlar..

Aynen katılıyorum. Valla helak olmuş halini duySam bir nebze daha iyi olurum belki. Bana bulaşmasında ne b.k yerse yesin pislik.ama beter olsunlar..
Sosyal hesaplardan aratma, sağdan soldan duyma şeylerinden uzak durun.
Ortak arkadaşlarınız varsa kati şekilde onunla ilgili bir şey söylememelerini isteyin.
Herkes ettiğini yaşar. Yaşamak zorunda. Ama herşeyinde bir zamanı var.
Bende çok sevdiğim birinden kadın meselesi yüzünden ayrıldım. Çok koydu çok üzdü. Aradan 6ay falan geçti. Perişan olduğunu duydum. Tekrar görüşmek istedi falan. Ama içimde öyle bir hırs öyle bir kin vardı ki barışmadım. Üstüne gittim evlendim. Severek evlendim ama tam ayrıldığımız döneme gelmesi manidar oldu.sabırlı olun. Kendi hayatınızı düzene koyun. Gerisi elbet olacaktır. Kimbilir belki o kadından değil, başkasından çekecektir çekeceğini.

Kendine biraz daha zaman ver. Eski eşin ne yapmış, ne etmiş artık takip etme. İki ay kendini toparlaman için çok kısa bir süre. Dikkatini dağıtmak için daha önce yapmafığın farklı bir şey yap. Kardeşim boşanmıştı. Onun eşide aldattı. Kardeşim dans kursuna gidip kendisine yeni bir uğraş edindi. Daha iyi hissetmeye başladı. Seni meşgul edecek bir faaliyet bul. Şimdi üzülmen çok normal. Ama dikkatini dağıtmalısın. Zamanla yaşadığın bu kötü his geçecek. Keşke daha önce boşansaydım diyeceksin. Sorunlu bir eşten kurtuldun. Buna sevin. Allah önüne başka fırsatlar çıkarır.

Saglikci degilim ama o ilaclari birakmanizi tavsiye ederim yasadiginiz agir seyler ama her aci vaktinde yasanmali bence bugun ilaclarin etkisiyle hicbirsey olmqmis gibi yasayabilirsiniz ama 1 yil sonra 3 yil sonra kendinizi ilk anin şokuyla bulabilirsiniz

Bende bi ara bi arkadasimin zorlamasiyla psikiyatriye gittin onanin doktor neredeyse hic dinlemeden bi antidepresan yazdi sadece bir ay kullandim ama o bir ay icinde ruyamda gormedigim hic kimse kalmadi ozellikle hayatimda hoslandigim kisiler o zaman 26 yasindaydim 26 yasima jadar tanidigim herkes diyebilieim ilacin adini suan hatirlamiyorum

Nirmalde adetinde degildir artik dayanamadim nettwn baktim ilaca neredeyse herkese ayni etkiyi yapmis

Hatta ilac kullandigimi kimseye soylemiyordum bazen sen iciyormusun ne diye herseye guluyorsun diyordu arkadaslarim kendim karar aldim doktorun dozunu arttirdigi 2. Paketi fellik fellik eczane eczane aradiktan sonra buldum ama kullanmadim iyikide kullanmamisim ya bagimli olsaydim

Konunuzla alakali degil ama cok agir seyler yasamadan bu tarz ilaclarin insanlari iyilestirdigini defilde sıkintilarini halinin altina supurulen copler gibi sakladigini dusunuyorum eninde sonunda cikacaklar gun yuzune

doktor önerisi ile verilen ilacı bırakma tavsiyesi vermeniz doğru değil.

evli bir kadın başka bir kadın yüzünden boşanınca ne kadar kötü bir durum oluyor ne kadar üzülüyor perişan oluyor görüyorsunuz değil mi? ilaca başlayacak kadar büyük travma çünkü.

ilaçlar konusunda doktorunu dinlemeli burdan öneri veremeyiz

yazı boyutunu büyüttüğüm cümlenize ithafen
sizce hafif bir durum mu?

ya canım ne takıyorsun
bok boku sever dicem şimdi kaba tabir ama öyle:)
sence ilişkileri ne derece güzel olabilir iki bencil insnaın
bırak beraber olsunlar sen de kendin gibi temiz düzgün insana denk gelirsin bir gün elbet

Kötü kalpli , pis insanlar için kendinizi üzmeyin. Biri evliyken eşini aldatan,diğeri evli adamla beraber olan insanlar. Gerçek aşk , sevgi böyle mı olur? İnsan kıskanır da yine başkasıyla olanla olmaz. Karşılıklı çıkar ilişkisi,bir şekilde kullanıyorlardı r birbirlerini. Böyle insanların bir an önce ıslah olmalarını diliyorum. Bir an önce doktorunuza kontrole gidin. Güzel günler sizin olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…