şimdi o fotografı kaldırayım mı?

Dream_on

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
1.312
806
323
kızlar 3 ay önce erkek arkadaşımla ayrıldık 4 yıllık birlikteliğin sonunda. dün gece facebook üzerinden msj atmış o fotografını saçma sapan insanlar beğenmiş herkese açık kapat bari neyse banane iyi günler yazmış

fotografı begenenlerde ztn benim değil etiketlediğim arkadaşımın arkadaşları. bende saçma sapan şeyler yapmaktan iyidir hiç olmazsa sana da iyi günler dedim şimdi kaldırayım fotografı gerçekten hep serseri gibi insanlar beğenmiş kendimde rahatsız oldum ama o dedi diye yapmak istemedim

Bence ayrilma sebebiniz onemli. Gercekten muhim bi sebebse ve karsi taraf hataliysa kaldirma derim ben ki bosuna umitlenmesim. Ha geri donusu var gibi dusunuyorsan sense kaldir gitsin.

Pek de "banane" lik durum değilmiş.

Fotoğrafı silmeyin ama albüm ayarlarını "arkadaşlar" a getirin. Eğer siz de rahatsız olduysanız tabi. Rahatsız değilseniz kalsın bence.

O istedi diye fotoğrafı silmenize gerek yok sadece yapacagınız basit bir ayarla fotografınızı gizleyebilirsiniz,ayarlar kısmından sadece arkadaşlarım yada sadece ben olarak işaretlemeniz yeterli.

o söyledi diye kaldırmışım gibi olmasın istedim ya da olsun mu onu da bilemedim dışardan bi göz olarak değerlendirin diye yazdım kızlar ben bu adamı hala unutamadım ama artık bir ilişki olması çok zor aramızda o kadar zaman girdi araya

Onaneyse niye profilinde geziyormuş :) Kaldırma sadece arkadaşlarım yap.

belliki seviyorsun oda halen daha sana değer veriyor kaldır gitsin ne olcak sanki.ama ayrılmanız onun yüzünden oldu ise yani büyük bi hatası varsa kaldırma çatlasın

O istedi diye değilde gerçekten sizde rahatsız olduysanız kaldırın.

Zaten beğenenlerinde hep serseri tipte kişiler olduğunu yazmışsınız, demekki sizde gerçekten rahatsız oldunuz.

Demekki size hala değer veriyorki sizi beğenenleri beğenmediği için uyarmak istemiş.

O istedi diye değilde gerçekten sizde rahatsız olduysanız kaldırın.

Zaten beğenenlerinde hep serseri tipte kişiler olduğunu yazmışsınız, demekki sizde gerçekten rahatsız oldunuz.

Demekki size hala değer veriyorki sizi beğenenleri beğenmediği için uyarmak istemiş.

kaldırma onaneki
çok düşünüyorsa arasın konuşsun adam gibi seninle. ama sende rahatsız olduysan arkadaşlarında dediği gibi ayarlardan sadece ben yada sadece arklar yapabilirsin

ben olsam kendim rahatsız oldysam zaten hemen kaldırırdım
ama senin fotoğrafın zaten durmuş şimdiye kadar sende rahatsız değilsin belliki ben olsam o söyledi diye inadıma kaldırmam

kaldırmayın albüm ayarlarını değiştirin, ekli değilse listenizde yani arkadaşlarınız görsün sadece fotoğrafınızı. yoksa ona göre ne kaldıracaksınız.

Benim fotoğrafıma ne diye müdahale edebilir ki bilmem kaç ay önce ayrıldığım adam? Ona ne?
Ne kaldırırım, ne gizlilik ayarlarını değiştiririm.
Kendince iletişim kurmaya çalışıyor olabilir fotoğraf bahane.

o demiş bu demiş sonuçta sen de rahatsızmışsın kaldırsan ne olur...

keremineee mesaj kutun doluuu mesaj atamıyorum sanaa

kaldırma gıcık olsun ya da en azından birkaç hafta sonra ayarlardan görünebilirliğini değiştir ama yine kaldırma yine gıcık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…