- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.805
- 208
- Konu Sahibi dark paradise
-
İğrenç bir bayram yaşıyorum, bir kahve içip dertlesecek birini bulamazken siz birini unutmak için yatacak birini nereden buldunuz bayram üstü.
Geyik için yazmadiysaniz lütfen sacmalamayin bulunduğunuz ortamdan hemen uzaklasin
Ahmet şahsın kendisi olmasın?
Ahmet çok sıkılmıştır ve nette gezinirken kk diye bir sitenin varlığından haberdar olur. Kendisi en son memeyi iki yaşında gördüğü için, makus talihini değiştirmek adına keşfettiği bu kadın sitesinden kadınlara dair bilgiler toplamak ister. Birkaç makale okuyup sıkıntı bastıktan sonra yukarıdaki forum butonunu görür ve "Aha kadın olabilir burada" diyerek hemen tıklar.
Biraz takılır okur, derken kendi hikayelerini yazmaya ve kadınların nabzını yoklamaya karar verir.
Sizin durum daha çok ilgimi çekti. Neden iğrenç bir bayram yaşıyorsunuz? Zira benim de öyleİğrenç bir bayram yaşıyorum, bir kahve içip dertlesecek birini bulamazken siz birini unutmak için yatacak birini nereden buldunuz bayram üstü.
Geyik için yazmadiysaniz lütfen sacmalamayin bulunduğunuz ortamdan hemen uzaklasin
Yatmya adam bulmak zor olmasa gerek onemli olan da kahve icmeye adam gibi adam bulmak ondandir yalnizlik :)Ben de ayni. Bayram bayram yanimda kimseyi bulamiyorum ama bacimiz yatmaya bile adam bulmus
Yalnız olmadığıma sevindim diye itiraf ediyorum sanırım kötülük bana da bulaştıİğrenç bir bayram yaşıyorum, bir kahve içip dertlesecek birini bulamazken siz birini unutmak için yatacak birini nereden buldunuz bayram üstü.
Benim de oyle. Ne kadar cokmusuz :)Sizin durum daha çok ilgimi çekti. Neden iğrenç bir bayram yaşıyorsunuz? Zira benim de öyle
Yatmya adam bulmak zor olmasa gerek onemli olan da kahve icmeye adam gibi adam bulmak ondandir yalnizlik :)
Kk olarak buradaki görevi ben gelmeden başarmış olan arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilir birdaha ki yatma olayını engelleme görevinde görüşmek üzere iyi geceler dilerim.
Bende yatıyorum hatta yattım şu an..izniniz var inşallah?)
Sevmem ben bayramları. Bitse de gitsek modundayım hep. Bayram gelecek diye yay gibi gerilip, bayram bitince kına yakar mı insan?Benim de oyle. Ne kadar cokmusuz :)
Derdimi burada anlatmaya calissam bana da fekesin derler ama öyle değil ablam alkolik biriyle evli bir türlü terk edemez halde, oglu da yani yegenim babasının yolunda devam ediyor bizim tüm çabalarımiza rağmen, ne ablamı ne oğullarını bu durumdan kurtaramadik. Maalesef kendi kabullenislerinden dolayı bayramimiz igrenc geçiyor.Sizin durum daha çok ilgimi çekti. Neden iğrenç bir bayram yaşıyorsunuz? Zira benim de öyle
Sade olsun. sen mi yapcanO da dogrugel kiz kahve icelim
He tamam siz 5 ten geriye doğru saymaya başlayın ona gore kocayı çağırayım adam kapıda bekliyor yazik))Otur şurda,anca berber kanca beraber
Gelirse boş gitmez.Bence gelmesin.Umarim kendine saygının azalacağı bu şeyi yapmazsın.beni cddiye alıp cevap verenlere çok teşekkür ederim öncelikle çok iyi insanlarsınız gelicek şimdi ama sizin sayenizde yapmamaya karar verdim hepinize çok teşekkür ediyorum :)))
Bayramin ifade ettikleriyle ilgili tabi. Neyse yariladik hadi iyisinizSevmem ben bayramları. Bitse de gitsek modundayım hep. Bayram gelecek diye yay gibi gerilip, bayram bitince kına yakar mı insan?Ben öyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?