şimdi onunla yatıcam

Ben de ayni. Bayram bayram yanimda kimseyi bulamiyorum ama bacimiz yatmaya bile adam bulmus

Hahaha Ahmet onu kurtarmaya "cidden" gelecek kadınların ona mesaj atıp ev adresini soracağını düşünerek heyecana kapılmış olabilir.

Sizin durum daha çok ilgimi çekti. Neden iğrenç bir bayram yaşıyorsunuz? Zira benim de öyle

Yalnız olmadığıma sevindim diye itiraf ediyorum sanırım kötülük bana da bulaştı

Otur şurda,anca berber kanca beraber

Sizin durum daha çok ilgimi çekti. Neden iğrenç bir bayram yaşıyorsunuz? Zira benim de öyle
Derdimi burada anlatmaya calissam bana da fekesin derler ama öyle değil ablam alkolik biriyle evli bir türlü terk edemez halde, oglu da yani yegenim babasının yolunda devam ediyor bizim tüm çabalarımiza rağmen, ne ablamı ne oğullarını bu durumdan kurtaramadik. Maalesef kendi kabullenislerinden dolayı bayramimiz igrenc geçiyor.
Ayy konusasim varmış sanırım...
Konu sahibi naptin, yaptıysan inşallah korunmussundur

beni cddiye alıp cevap verenlere çok teşekkür ederim öncelikle çok iyi insanlarsınız gelicek şimdi ama sizin sayenizde yapmamaya karar verdim hepinize çok teşekkür ediyorum :)))
Gelirse boş gitmez.Bence gelmesin.Umarim kendine saygının azalacağı bu şeyi yapmazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…