- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.805
- 208
- Konu Sahibi dark paradise
-
He tamam siz 5 ten geriye doğru saymaya başlayın ona gore kocayı çağırayım adam kapıda bekliyor yazik))
He tamam siz 5 ten geriye doğru saymaya başlayın ona gore kocayı çağırayım adam kapıda bekliyor yazik))
Kimisi tereliyenin dayı konusunda,yatmazlar benceBundan sonra her gece biri sitenin girisinde nobet tutup yatmaya gidenleri denetlesin bence. Diger kk uyelerine se haber salsin hep beraber ugurlayalim
Oy çok şükür izin çıktı5-4-3-2-1gidebilirsin taam
İnşallah korunma yöntemlerini kullanıyordur diye umut ediyorum...Adam geldi bence. Eyvahlar olsun
Kimisi tereliyenin dayı konusunda,yatmazlar bence
Bu bdv insana kendi dertlerini unutturuyormus meger. Bilsem daha once gelirdim buralara.
Konu sahibi yapma yarin acaba hamile kalir miyim diye sorarsin. Biz de biz sana yapma demistik deriz bak karismayiz
Banlanmış,tadı kaçtı konunun:))Ben de ordaydim da bi sure sonra skilip cikiyosun
Belliydi ilk mesajdan,fake de diyemiyoruz ki,mune kızıyor:)Abla konu sahibi banlanmış, fake üyeydi muhtemelen. Parmaklarını yorma boşuna, yat uyu dinlen sen.
Banlanmış,tadı kaçtı konunun:))
Bdvnin gülü o gülü:))2 gun sonra yine yalitima baglayacak bi konu bulur skinti yok
Abla ne gı ?Abla konu sahibi banlanmış, fake üyeydi muhtemelen. Parmaklarını yorma boşuna, yat uyu dinlen sen.
Canim ben 3 aydir yatiyorum zaten dinlenmeye ihtiyacim cok yok sağ ol :)Benden küçük mü?
Canim ben 3 aydir yatiyorum zaten dinlenmeye ihtiyacim cok yok sağ ol :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?