- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi LilYumiyum
Tam mutluyum herşey yolunda gidiyor mutlaka bir aksilik çıkıyor. Buraya yazınca rahatlıyorum bazen bakıyorum ortada sorun bile yok belki yine böyle olur.. Benim nisan mayıs gibi sözüm olacak. Ben evlenme teklifi aldım aileler tanıştı. Geçen erkek arkadaşımla kafede oturuyoruz sözden konu açıldı. Önce söz bohçasını sordu. Yengesi annesine sormuş ne alçaksınız falan gibilerinden o da bohça istemediğini nişanda olacağını söylemiş. Bizim sözle nişan arası bir seneyi bile geçebilir o nedenle annem en azından ufak tefek şeylerde olsa verilsin diyordu. Ben anneme daha önceden durumu az çok bildiğim için istemediğimi söylüyordum o da kabul etti ne diyebilir ki.. Sonra da istemeye gelmeden söz olacak diye konuşuyorlarmış. Ben evlenme teklifi almışım zaten yüzüğüm de varmış gelip söz yapacaklarmış sadece. Bunu duyunca sinir oldum haliyle. Arayıp müsaitseniz söz yapmaya geliyoruz mu diyeceksiniz dedim. söz olduğu gün isteme olacak işte dedi. Bunu da kabul etmedim. İki kere gelmek zor geliyor on dakikalık yere sanki. Sonra tamam söylerim evdekilere dedi. Birde aslında söz tarihi nisan olacaktı. Söz bileziği için para yetmemiş mayıs gibi olsun mu diye sordu. Nisan da da olur ama iyi bir şey alamayabilirim dedi ona da tamam dedim. Çünkü iş değiştirdi iki aylık maaşını tam alamadı.. Herşeyi biliyorum falan ama yine de çok kırgınım.. Belli etmedim ona çünkü bizim için uğraşıyor askerden geldiğinden beri ama ocaktan beri sürekli erteliyoruz buda beni üzüyor. Birde annesine kırıldım bilmiyorum hakkım var mı buna aslında çok iyi çok anlayışlıdır.. Böyle şeyler olunca ben kendimi çok kötü hissediyorum.. Şimdi yorumu size bırakıyorum umarım yine benim kuruntularımdır..