Sınav derdi

Atlantistebiranka

Thank you mario but princess is in another castle.
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2019
2.724
9.219
158
Kızlar aranızda memur olanlar var, bir sorum olacak,
Ben kpss ye hazırlanıyorum diyelim ki kazandım ve atandım, benim boşanmak gibi bir durumum var.
İlk sene aday memurluk olayı varken boşansam bir sıkıntı olur mu? Yani memurluğumu yakacak bir durum olur mu? Biliyorum erken soruyorum ama öğrenmem lazım lütfen bilen varsa söylesin. Bir de ben bu kişiyle evliyken atanırsam beni onun yanındaki şehre mi alacaklar o şu an memur çünkü.

Benim zamanimda (12 yil once)asalet tastik olmadan esinin yanina tayin olunmuyordu. suan kanun degisti mi bilmiyorum.Bosanma konusuna gelince neden memuriyetine son verilsin ki.Oyle birsey yok.
Bu arada seninki dogmamis cocuga don bicmek gibi birsey olmus hakikaten.Kpsye gireceksin atanacaksin bosanacaksin tayin olaaksin filan.En basinda atanmak cok zor gunumuz sartlarinda.Gonlunce olur umarim.

Hayır bazen isteseniz bile eşle aynı şehre düşemiyorsunuz. Tayin için bile illa ki belli süreyi doldurmak gerekiyor, eğitim sektöründe 4 yıl şartı var mesela.
Öte taraftan boşanmak insanın kişisel bir alanıdır, atanmak ile ilgisi ne olabilir.
Bence kpssde vatandaşlık çalışın biraz 🙄

Hayır bazen isteseniz bile eşle aynı şehre düşemiyorsunuz. Tayin için bile illa ki belli süreyi doldurmak gerekiyor, eğitim sektöründe 4 yıl şartı var mesela.
Öte taraftan boşanmak insanın kişisel bir alanıdır, atanmak ile ilgisi ne olabilir.
Bence kpssde vatandaşlık çalışın biraz 🙄
Çalışacağım 😊teşekkürler

Back
X