- 10 Haziran 2016
- 271
- 98
- 28
- 29
- Konu Sahibi Gizemlikiz90
-
Böyle saçma fikirlere kapılmak nerden çıkıyor?Bizim burda benim yaşımda bi kiz 18 yaşında kendini beşinci kattan kendini attı, öldü. İki gün önce. Benim sonumda öyle olmaz inşallah
Çalışmazsa gözünde büyütür tabi ki.Böyle saçma fikirlere kapılmak nerden çıkıyor?
Dünyanın sonu gibi bakmayın şu sınavlara.
Hayir hayir varda calisamiyorum. Severek okuycagim bisiy bulamadim. Hani lys de ona gore giriliyoya.Çalışmazsan kazanamazsın. Okumakta gözün yok gibi geldi açıkçası.
Bravo kizcagizin ailesini aratmiyorsunuzÇalışmazsan kazanamazsın. Okumakta gözün yok gibi geldi açıkçası.
Sen çalış yüksek puanını al tercih zamanı düşün bunları.Hayir hayir varda calisamiyorum. Severek okuycagim bisiy bulamadim. Hani lys de ona gore giriliyoya.
Etrafimda yol gosterenim yok ondan buraya yazmak zorunda kaldım. Okuldaki rehberlikciler hicbi ise yaramiyo ya. Senin sorman gerekiyo gelipte kendi bilgi vermiyo detayli.Sen çalış yüksek puanını al tercih zamanı düşün bunları.
Neden herşeyden hemen vazgeçiyosun ? Bişeyleri yapmak için kursa gitmen gerekmiyo.
Ben sınava hazırlanmaya başlarken farklı bir meslek istiyodum, tercih zamanı kararımı değiştirdim. Gelen tercih hiç ummadığım bir yerdi o an üzüldüm ama şuan iyi ki diyorum.
Yani evdeki hesap çarşıya uymaz her zaman. İlerde hangi meslekte mutlu olacağını düşün ona yönel ya da eşit ağırlıkta mı iyisin, sayısalda mı iyisin ona göre çalış.
Deneme çöze çöze heycan da kalmıyo, dersanelerin denemelerine katıl toplu ortamda gir bir de sınavlara heycanlanmazsın. Ayrıca illa 1 senede kazanacak değilsin yeter ki hedefin olsun 3-4 senede olsa uğraş. Daha 18 yaşındasın senin güzel bir meslek sahibi olmandan başka ne gayen olabilir ki
İkinizede cok teşekkür ederim. Bi ara psikolojim iyice bozulmuştu :) İntihari falan baya kafaya koymuştum. Hala var ama önceki kadar degil. Zaten bu yasta normalmis intihar falan düşünmek oyle diyolar. Artik eskisi gibi degilim tabi. İyiyim şimdi. Haklisiniz hepiniz. Ben baraji bile gecemem diyodum. Annemler kazancagima bile imkansiz bakiyolar çünkü.Zaten ygs ortak sınav. Ygsye çalış,mesela fen derslerine yeteneğin yoksa sosyale odaklan. Matematikten en az 15 net yapabilecek seviyeye gel. Bunun için de konu seç mesela. Problemler en çok soru çıkan konulardan birisi ygsde. Onun üzerinde dur. Ygs daha çok yorum sınavı. İşlem yeteneğini geliştir. Türkçe için bol bol paragraf çöz. Ailen dershaneye gönderemiyorsa sen youtubedan video izle,çözümlü kitaplar var onları al. Alamazsan fotokopi çektir.
Ben de suan için bir temelin yoksa dilde destek olmadan pek iyi bir bölümü kazanabileceğini düşünmüyorum insan üstü bir çaba göstermezsen. Ama neden olmasın? Eğer kafana koyduysan dil okumayı ona göre çiz yolunu.
Sınıf öğretmenliği diyorsun. TM ile alıyor,şimdiden matematiğe,coğrafyaya başla. Okuldaki hocaların peşini bırakma. Dersleri iyi olan arkadaşlarına sürekli soru sor. Dershaneye gitmeden de başarılı olan bir sürü insan var. Ama önce hedefini belirle.
Derslerinde başarılar,bol şans :)
Daha yaşın kaç bilmiyorum ama bizim sınıfta 3 çocuklu kadın vardı. Hani olmayacak şey değil. Sen elinden geleni yap.İkinizede cok teşekkür ederim. Bi ara psikolojim iyice bozulmuştu :) İntihari falan baya kafaya koymuştum. Hala var ama önceki kadar degil. Zaten bu yasta normalmis intihar falan düşünmek oyle diyolar. Artik eskisi gibi degilim tabi. İyiyim şimdi. Haklisiniz hepiniz. Ben baraji bile gecemem diyodum. Annemler kazancagima bile imkansiz bakiyolar çünkü.
18 im. Valla abla 40 45 yasindaki teyzeler gidiyoDaha yaşın kaç bilmiyorum ama bizim sınıfta 3 çocuklu kadın vardı. Hani olmayacak şey değil. Sen elinden geleni yap.
E tamam işte. Düzgün bi çalışmayla neden olmasın?18 im. Valla abla 40 45 yasindaki teyzeler gidiyo
Cok gec kaldim artik bu saatten sonra calissanda olmaz yetisemeyiz diyen bi arkadasimin etkisi altinda kaldim. Ondan boyleyim bide insanlarin fikirleri hakkinda cok kolay sekilde etki altina girebiliyorum. Hani cabucak etkiliyo.E tamam işte. Düzgün bi çalışmayla neden olmasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?