- 3 Eylül 2020
- 3.403
- 5.953
- 78
- Konu Sahibi tabularasaa
-
Planlama yaparsanız hiçbir şeyden geri kalmazsınız.Arkadaşlarıma çevreme bakıyorum kimisi pazar şunu yapalım hafta içi şuraya gidelim. Eve gömülüp kaldım
Arkadaşlarıma çevreme bakıyorum kimisi pazar şunu yapalım hafta içi şuraya gidelim. Eve gömülüp kaldım
Evet ölçüyü tutturamıyorum. Dışarı çıkınca sunav vakti vicdan azabı duyuyorum7/24 sinavlara mi calisiyorsunuz?
Hedef koyarsanız o denge kendiliğinden oluşuyor inanın. Ben doktora tezimin bitmesine 6 ay kala evlendim. Herkes bana deli misin demişti. Balayına da gittim. Sonrasında gündüz iş, gelince yemek hazırlığı, geceleri çalışma modundaydım.Ben birazcık dengeyi sağlayamıyorum. Sunav hazırlığında hayatım duruyor. Sizi de tebrik etmek istiyorum
Evet ölçüyü tutturamıyorum. Dışarı çıkınca sunav vakti vicdan azabı duyuyorum
Öyle düşünme en azından hedeflerin için uğraşıyorsun. Gezsen, eğlensen tabi ki çok güzel şeyler fakat herşey sadece anı olarak kalıyor. Kayıp olarak düşünme, sırası gelince onlarda olur. Hem zaten dünyanın durumunun ne olacağı belli değil baksana.1 yıldır sınavlara hazırlanıyorum. Ömrünün en güzel yılları sınavla geçti gibi geliyor, sizde de bu his oluyor mu
Evet farkındayım ama dışarı çıkınca şimdiye 1 konu biterdi şuna da çalışırdım çıktın da ne oldu zaman kaybettin diyorumVerimli bir calisma sekli degil ki bu.
Koronayla zaten evden çıkacak gibi bir hal yok. Gezip eğlenmek de maddiyat istiyor üstelik bir de ilerisini düşünmek lazımÖyle düşünme en azından hedeflerin için uğraşıyorsun. Gezsen, eğlensen tabi ki çok güzel şeyler fakat herşey sadece anı olarak kalıyor. Kayıp olarak düşünme, sırası gelince onlarda olur. Hem zaten dünyanın durumunun ne olacağı belli değil baksana.
Haklısınız aslında işte insan sınav psikolojisyke dışarda herşey güllük gülistanlık zannedebiliyorŞu an koronadan dolayı akan bir hayat yok zaten. Ben olsam sınava kasar bu dönem geçince hayatın keyfini çıkarırdım.
Siz düşündüğümden çok daha fazlasını başarmışsınız ben bu yaşta yılmak üzereyken siz heyecanınızı hiç kaybetmemişsiniz maaşallahHedef koyarsanız o denge kendiliğinden oluşuyor inanın. Ben doktora tezimin bitmesine 6 ay kala evlendim. Herkes bana deli misin demişti. Balayına da gittim. Sonrasında gündüz iş, gelince yemek hazırlığı, geceleri çalışma modundaydım.
Şimdi pandemi olduğu için daha rahatım. Dersler online. Ama bu defa da doçentliğe hazırlanıyorum.
Yapmak isteyince yapılıyor yani. Hele ki sizin yaşınız da genç. Çok daha fazla enerjiniz var. Bu zamanlarınızı iyi değerlendirin
Ayarı nasıl tutturabilirimVerimli bir calisma sekli degil ki bu.
Hedefiniz olduğu sürece heyecanınız da hiç kaybolmaz emin olun. Sizin de çok güzel bir geleceğiniz olur umarımSiz düşündüğümden çok daha fazlasını başarmışsınız ben bu yaşta yılmak üzereyken siz heyecanınızı hiç kaybetmemişsiniz maaşallah
Evet sınavın bitişinin ertesi günü kafesten salınmış kuş gibi oluyorum, ne yapacağımı şaşırıyorum sınava çalışma isteği geliyorHayatımız boyunca sınavlar var. Orta okuldan beri sürekli sınavlara hazırlanıyoruz. Artık alışkanlık olmuş sınav olmadığında boşlukta hissediyorum ben de. Bence ikisini birlikte idare edebilmek önemli. Sadece sınava konsantre olmak psikolojik açıdan da iyi gelmiyor.
Eğlence anlayaşına bağlı, ne beklediğine bağlı.Koronayla zaten evden çıkacak gibi bir hal yok. Gezip eğlenmek de maddiyat istiyor üstelik bir de ilerisini düşünmek lazım
gezipmeğlenmek dediğimde arkadaşlarımla vakit geçirmek aslında çok da bir şey yapan biri değilim sınav olmasa daEğlence anlayaşına bağlı, ne beklediğine bağlı.
Sizin mesleğiniz var sanırım bu bile şükür sebebien azından hazırlanacak bir sınavınız var ben en erken 2022 de girebileceğimo zamana kadar icra dairelerinde sürünmeye devam yani sınavın sonucu önemli eğer hedefinize ulaştıysanız ondan sonra kaybettiğiniz zamanı fazlasıyla telafi edersiniz.bu ülke bitmiş zaten herhangi bir sınavla vakit kaybı olmadan yaşamak imkansız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?