Sınavlara hazırlanırken hayatı kaçırmış hissediyor musunuz ?

Ben birazcık dengeyi sağlayamıyorum. Sunav hazırlığında hayatım duruyor. Sizi de tebrik etmek istiyorum
Hedef koyarsanız o denge kendiliğinden oluşuyor inanın. Ben doktora tezimin bitmesine 6 ay kala evlendim. Herkes bana deli misin demişti. Balayına da gittim. Sonrasında gündüz iş, gelince yemek hazırlığı, geceleri çalışma modundaydım.

Şimdi pandemi olduğu için daha rahatım. Dersler online. Ama bu defa da doçentliğe hazırlanıyorum.

Yapmak isteyince yapılıyor yani. Hele ki sizin yaşınız da genç. Çok daha fazla enerjiniz var. Bu zamanlarınızı iyi değerlendirin

1 yıldır sınavlara hazırlanıyorum. Ömrünün en güzel yılları sınavla geçti gibi geliyor, sizde de bu his oluyor mu
Öyle düşünme en azından hedeflerin için uğraşıyorsun. Gezsen, eğlensen tabi ki çok güzel şeyler fakat herşey sadece anı olarak kalıyor. Kayıp olarak düşünme, sırası gelince onlarda olur. Hem zaten dünyanın durumunun ne olacağı belli değil baksana.

Koronayla zaten evden çıkacak gibi bir hal yok. Gezip eğlenmek de maddiyat istiyor üstelik bir de ilerisini düşünmek lazım

Siz düşündüğümden çok daha fazlasını başarmışsınız ben bu yaşta yılmak üzereyken siz heyecanınızı hiç kaybetmemişsiniz maaşallah

Hayatımız boyunca sınavlar var. Orta okuldan beri sürekli sınavlara hazırlanıyoruz. Artık alışkanlık olmuş sınav olmadığında boşlukta hissediyorum ben de. Bence ikisini birlikte idare edebilmek önemli. Sadece sınava konsantre olmak psikolojik açıdan da iyi gelmiyor.

Evet sınavın bitişinin ertesi günü kafesten salınmış kuş gibi oluyorum, ne yapacağımı şaşırıyorum sınava çalışma isteği geliyor

en azından hazırlanacak bir sınavınız var ben en erken 2022 de girebileceğimo zamana kadar icra dairelerinde sürünmeye devamyani sınavın sonucu önemli eğer hedefinize ulaştıysanız ondan sonra kaybettiğiniz zamanı fazlasıyla telafi edersiniz.bu ülke bitmiş zaten herhangi bir sınavla vakit kaybı olmadan yaşamak imkansız.

Sizin mesleğiniz var sanırım bu bile şükür sebebi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…