- Konu Sahibi tabularasaa
-
Mesela bir kitap alıp dışarda bir bardak çay içmek, fotoğraf çekmek, hayvanları beslemek, insanlarla sohbet etmek, yürüyüş yapmak gibi şeyler herzaman iyi geliyor. Arkadaşlarınla vakit geçirmekte.Ö
gezipmeğlenmek dediğimde arkadaşlarımla vakit geçirmek aslında çok da bir şey yapan biri değilim sınav olmasa da
Evet evet benim de kastetmedim şeyler bunlar ama dışarı çıkınca evde ders çalışırdım keşke çıkmasaydım pişmanlığıMesela bir kitap alıp dışarda bir bardak çay içmek, fotoğraf çekmek, hayvanları beslemek, insanlarla sohbet etmek, yürüyüş yapmak gibi şeyler herzaman iyi geliyor. Arkadaşlarınla vakit geçirmekte.
Aniden bir bakmışız yaşlılık çağıngelmiş olacak,tek değilsin
Bu ülkede hepimiz aynı durumdayız ne yazık ki
maalesefAniden bir bakmışız yaşlılık çağıngelmiş olacak,
Sinav kotu birşey değilki. Hayatinda hedefinin olmasi, cahil değil de ilim kategorisinde olmak, başarisi izlediği filmlerden oteye gidemeyenlerden farkli birisi olmak bence bu dunyada bir insana sunulan en buyuk nimet. Oku, kendini gelisdir. Eğlence dediğin sokaklarda arkadaşlarla gulup eylenmek mi? Yoksa sabahdan akşama kadar tv başinda dizi sinema kovalamak? Bunlar hayatin özü değil. Tabiki eyleniceksin hakkin bu ama hayatda bir insanin sahib ola bileceyi en guzel duyguyu- mucadele, kazanma hirsini, yeni şeyler oğrenme duygusunu asla zaman kaybi gibi gormemelisin. Tam aksi bu yaşlar hayatimizin en enerji dolu yillari. Kafamizin en çok bilgi depoladiği yaşlar. Bu enerjiyi heba etme. Zaten yaşin artdikca anliycaksinki senin en guzel yillarim dediğin insanin en çok saçmaladigi, en çok hata yaptiği, yalniş yola saptigi yillar. O yillari okuyarak kurtarmak daha iyi fikir1 yıldır sınavlara hazırlanıyorum. Ömrünün en güzel yılları sınavla geçti gibi geliyor, sizde de bu his oluyor mu
Çok oluyor-du. Sınav sonucu beklemek de zamanımızdan yiyor, o sonuca göre bir işe/eğitime başlamak da öyle. Yorulduğumu hissediyorum. Sırf yaşamak da yetmiyor, yaşamı anlamlı hale getirecek başka tecrübeler arıyoruz.1 yıldır sınavlara hazırlanıyorum. Ömrünün en güzel yılları sınavla geçti gibi geliyor, sizde de bu his oluyor mu
Bu yaşıma kadar bir sürü sınav girdim. En çetrefillisi bu olacak. Ondan dılayı ömrümün en güzel yılları dedimAltı üstü bir senedir sınava hazirlaniyorsunuz bu kadar dramatize etmesenizmi omrumuzun nerdeyse dörtte birini okullarda sınav yolunda harcıyoruz neden geri kalan dörtte üçünde rahat edelim kimseye muhtaç olmayalım diye
Evet bu muhabbet çok sadece film üzerinde kendini kültürlü sanan insanlar var. Aaa şunu izlemedin mi boşuna okumuşsun sen demelerSinav kotu birşey değilki. Hayatinda hedefinin olmasi, cahil değil de ilim kategorisinde olmak, başarisi izlediği filmlerden oteye gidemeyenlerden farkli birisi olmak bence bu dunyada bir insana sunulan en buyuk nimet. Oku, kendini gelisdir. Eğlence dediğin sokaklarda arkadaşlarla gulup eylenmek mi? Yoksa sabahdan akşama kadar tv başinda dizi sinema kovalamak? Bunlar hayatin özü değil. Tabiki eyleniceksin hakkin bu ama hayatda bir insanin sahib ola bileceyi en guzel duyguyu- mucadele, kazanma hirsini, yeni şeyler oğrenme duygusunu asla zaman kaybi gibi gormemelisin. Tam aksi bu yaşlar hayatimizin en enerji dolu yillari. Kafamizin en çok bilgi depoladiği yaşlar. Bu enerjiyi heba etme. Zaten yaşin artdikca anliycaksinki senin en guzel yillarim dediğin insanin en çok saçmaladigi, en çok hata yaptiği, yalniş yola saptigi yillar. O yillari okuyarak kurtarmak daha iyi fikir
Bu eğitime ne kadar devam ettiğinizle değişirAltı üstü bir senedir sınava hazirlaniyorsunuz bu kadar dramatize etmesenizmi omrumuzun nerdeyse dörtte birini okullarda sınav yolunda harcıyoruz neden geri kalan dörtte üçünde rahat edelim kimseye muhtaç olmayalım diye
Vallaha korona var zaten .Sınava calısılacak en ıyı zaman bence.Yooo nıye kacırasın ekonomık ozgurlugun oldugunda bu gunler aklına bıle gelmıcrk.1 yıldır sınavlara hazırlanıyorum. Ömrünün en güzel yılları sınavla geçti gibi geliyor, sizde de bu his oluyor mu
Zaten bende ömrümüzün dörtte biri sınavlarla geçiyor dedim ortalama 25 senesi yani ben 35 yaşındayım hala sınava giriyorum gençlik bir şekilde geçer gider ama iş elden ayaktan düşmeye gelince kimseye muhtaç olmamak adına bu kadar gayretimiz şimdi size zor geliyor anlıyorum ama emeğinizin karşılığını aldığınızda (türkiyede bu çok zor biliyorum ) o zaman iyiki okumuşum girmişim o sınavlara dersiniz koskoca bir ömür var önünüzde. Umarım sınavınız iyi geçer...Bu yaşıma kadar bir sürü sınav girdim. En çetrefillisi bu olacak. Ondan dılayı ömrümün en güzel yılları dedim
İnsanı da motive eden tek şey kazandıktan sonrasını düşünmekVallaha korona var zaten .Sınava calısılacak en ıyı zaman bence.Yooo nıye kacırasın ekonomık ozgurlugun oldugunda bu gunler aklına bıle gelmıcrk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?