Sinema günleri 2. hafta anketi - Asmin

Hangi filmi izlemek istiyorsunuz?

• Ankete Katılan
    17
  • Anket Kapalı .
evet izledim sonunda filmi... :)

karmaşık, takip isteyen detaylar barındıran ama sıkmayan bır fılmdı bana göre... aynı zamanda duygusaldı da.. oyunculuklar gercekten konusmus..
basarılı bır fılm... ancak film butunuyle ne cok abartılacak kadar guzel ne de vasat denecek kadar kötü... orta halli diyebılırız...
benbır kac fılm turu dısında genellıkle hepsıne acık oldugum ıcın sıkılmadan ızledım... ama herkesın kolayca begenebılecegı bır fılmde degıl o ayrı....
Kısacası beğendım ızlemıs olduguma sevındım :)

Bu arada en sevdıgım sahnesı, takma bıyıgı ucusur bır sekılde sılahla vırus tasıyan kısının pesınden kosmasıydı :) tabı vurulup duserkende o bıyık ucusmaya devam etti :/

Asminin haftasından fazlasıyla faydalandım dün Edwardı da izledim ve bayıldım :asigim:
bugüne kadar neden keşfedip izlememişim ki anlamadım bi türlü
Asmin arkadaşımıza teşekkür ediyorum vee doğru burcudenizin filmleri indirmeye başlıyorumm

Asminin haftasından fazlasıyla faydalandım dün Edwardı da izledim ve bayıldım :asigim:
bugüne kadar neden keşfedip izlememişim ki anlamadım bi türlü
Asmin arkadaşımıza teşekkür ediyorum vee doğru burcudenizin filmleri indirmeye başlıyorumm

Edward çok çok mükemmel bir film , herkesin izlemesi gerek opuyorumnanaktan

arkadaşlar nete giremediğim için yorumları aksatmıştım, 12 monkeys'i izlemiş olmama rağmen bi türlü yazamadım buraya da asminden özür diliyorum o konuda.. yorumuma geçeyim, öncelikle bruce willis ve brad pitt denilince bi titreme geliyor bana böyle soldan soldan... özellikle bruce her nerde yaşıyor ve yaşatılıyorsan aşığım ulen! neyse adamları bi kenara itip filme gelecek olursak bence oldukça başarılı bir bilimkurgu senaryosu, yine oldukça başarılı çekim teknikleri ve oyunculukla harmanlanmış ve ortaya böyle bir klasik çıkmış. brad pitt çoğu zaman fiziğiyle filmlerin önüne geçmiş olsa da burada da birçok arkadaşın belirtmiş olduğu gibi bize bu konuda ne kadar yetenekli olduğunu bir kez daha gösterdi.. müthiş bir akıl hastası performansıydı bence. genelde bilim kurgu filmlerinde dünyanın yok olması konusu deprem,sel,sıcaklık,soğukluk gibi etkenlerle işlenirken burada bambaşka bir gözle yaklaşmışlar olaya. filmde öyle rahatsız edici gereksiz en ufak bir sahne bile gözüme çarpmadı.. e daha nolsun. teşekkürler asmin!

bu filmleri izlemiştim daha önce, makaselleri tek geçiyorum zaten, asminden zaten kesinlikle bir miyazaki filmi beklerdim; ki spirited away gelmiş:) 12 maymun oyunculuklar bakımından konuşturulmuş denecek filmlerden, filmi net olarak anımsayamasam da müzikleri de ayrıca ilgimi çekmişti. yeniden izlemek gerekir belki de yorum yapmak açısından ama çok filmim biriktiği için bu haftayı böyle geçirmiş olayım (zaten yetişemiyorum izlemeye filmlerimizi)...

bu filmleri izlemiştim daha önce, makaselleri tek geçiyorum zaten, asminden zaten kesinlikle bir miyazaki filmi beklerdim; ki spirited away gelmiş:) 12 maymun oyunculuklar bakımından konuşturulmuş denecek filmlerden, filmi net olarak anımsayamasam da müzikleri de ayrıca ilgimi çekmişti. yeniden izlemek gerekir belki de yorum yapmak açısından ama çok filmim biriktiği için bu haftayı böyle geçirmiş olayım (zaten yetişemiyorum izlemeye filmlerimizi)...

tucem artık sen yeni haftalarda olan filmleri izle . eskileri izlediğin için yenilerini kaçırıyorsunnn. şöyle sıcağı sıcağına kritik yapalım artık :)

Back
X