Sinema Günleri 4.Hafta Anketi - Charm

Sinema Günleri 4.Hafta Anketi - Charm

• Ankete Katılan
    13
  • Anket Kapalı .
Selamlaarr,,

prensesfb tesekkur ederiz çaylar içinn :))

demek Flatliners önde gidiyoo hadi bakalım izleyeli 5 yldanda fazla oldu sanırım bende ızlemek ıstıyorum ...
90 lı yılların en ilgi ceken yapımlarındandı.. oyuncu kadrosuda cok zengın, eskı olmasına ragmen kaliteli bir filmdi...

kızlaar bayramda bendee yokuum, nete giremem bundan sonraki ankete katılamıycam muhtemelen yani

evett iyi olur. yoksa 5. haftada ki arkadasın filmlerine kimse yorum yapamayacak

bende sbah kurdum geldim yarısı gelmişti bile sabah çıkarken. akşama seyredeceğim... bu arada bayramda bende çok yoğun olurum ara verse3k çok daha iyi olur haftaya salıda başlarız yeni ankete... kısa bir mola olur...

kızlar bayramda ankete ara vermemız en mantıklısı 2 uc kısıyle anket olmaz zaten herkes bayram telası fırsat nerden bulalım :)
zaten persembe arife gunu.. ayrıca listedekı herkes oyladıysa anket kapanmasını beklemeye gerek yok fılmlerı ızleyelım yorumları yapalım.. sonra hemen bayram gırıyor.. bayram ertesı ben hemen donemem sanırım yanı cepten her halukarda gırerım de fılm ındırıp ızleyemem malum zaten tasınma ıslerı yogun olur sonrasında 1 haftaya kadar gelebılırım net baglantı ıslerı hallolunca...

baktım sımdı herkes oy vermıs yanı musadelı olan arkadaslar harıc tabı... bırtek Malice kalmıs.. o da mı bır sure ara vermıstı hatırlayamadım ?
eger oyleyse oy vermeyen sadece ben kalmısım demektır ona göre soyleyın bıtırelım oylama ısını ??

Malicede özel nedenlerden dolayı bir süre yok ... ozaman Flatliners izleniyor bayramda ztn ara vermeliyiz. yeni anket pazartesi yada salı açılır artık ... ben filmi yükleyeceğim indirmek isteyen arkadaşlar için.

evet en iyisi çünkü hemen hemen kimse katılamıcak ankete
sıra decemberdaydı sanırım ona da haber verelim de p.tesi ya da salı açsın anketi opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…