"""Kızlar cok cok üzülerek söylüyorum ki, ben de bu aralar film izleyemicem, bayramdan sonra tez savunmasına giriycem, ve tezime hala son halini vermiş değilim..oy kullandım bu hafta ama izleyemicem sanırım, vakit bulur da izlersem yorumumu yine yazarım..ama kusuruma bakmayın sonraki haftalar için..yani yaklaşık olarak 10 aralığa kadar ..
tezi sepetledikten sonra tam gaz film izlemeye devam """
kızlar ben bu mesajı iki gün önce diğer topikte yazmıştım, ama sanırım hiç biriniz görmedii !!!!......
yeni listeye eklemişsiniz fakat dediğim gibi 10 aralıga kadar katılamıycam...size iyi seyirler..
Evet tarzımıza uyan uymayan bir sürü yeni film keşfediyoruz, ben de çok mutluyum opuyorumnanaktan
"""Kızlar cok cok üzülerek söylüyorum ki, ben de bu aralar film izleyemicem, bayramdan sonra tez savunmasına giriycem, ve tezime hala son halini vermiş değilim..oy kullandım bu hafta ama izleyemicem sanırım, vakit bulur da izlersem yorumumu yine yazarım..ama kusuruma bakmayın sonraki haftalar için..yani yaklaşık olarak 10 aralığa kadar ..
tezi sepetledikten sonra tam gaz film izlemeye devam """
kızlar ben bu mesajı iki gün önce diğer topikte yazmıştım, ama sanırım hiç biriniz görmedii !!!!......
yeni listeye eklemişsiniz fakat dediğim gibi 10 aralıga kadar katılamıycam...size iyi seyirler..
Kızlar bu arada anket sahibide oyluyor değil mii ? :))
ay benimde merak edip bir türlü izliyemediğim filmler...monte cristo hariç..
ben kararsız kaldım yaaa...
canım ama izlediğimiz fimlere oy vermiyorz ki . burda amaç yeni filmler izlemek :sinifsinif:
valla bende hepsini yeniden izleyebilirim... bu tarz filmlerden '' The Game '' de vardı aklımda...
ama ızlenmıs olma olasılıgı cok yuksek oldugu ıcın Monte Cristo 'yu tercih ettim... acaba Prensesim yuklermıı ? bunları da :)) temiz bi şekilde bende indirebilirim.. :)
Mone Cristo' yu da izleyeli kac yıl oldu bılmıyorum ama halen aklımdadır bazı sahneleri... o da güzel sürükleyici bir filmdi...
hımm peki. Ama burda izlemediğimiz filme mi oy kullanacaz. ben de en iyi film hangisi oysa ona oy kullanıp kazanan filmi segretmediysek segredip yorum yapacaz sanıyordum.
Flatlinersa verdim oyumu opuyorumnanaktan
bu tarz filkmler hep dikkatimi çekmiştir tıpla ilgili ölümle ilgili olanlar
listedeki filmlerden sadece 21 gramı izlemiştim
hemen indirmeye başlıyorumm
yok izlemedim canım filmi hemen not ettim ama diziyi izleyemem büyük ihtimal takip ettiğim çok fazla dizi var çünkü :))
teşekkür ederim opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?