Sinema Günleri 4.Hafta Anketi - Charm

Sinema Günleri 4.Hafta Anketi - Charm

• Ankete Katılan
    13
  • Anket Kapalı .

Canım gozumden kacmıs sanırım ben görmedım.. ama merak etme listede senın gıbı bır sure ugrayamayacak olan arkadaslar da var..
Umarım tezini başarılı bır sekılde verırsın... sonrasında yıne bekleriz... zaten bayram gırıyor araya sonrası 1-2 haftaya da sen gelmıs olursun...

bu arada benimde taşınma işlerim var bayramın hemen ertesi.. 1 hafta kadar ev taşıma net baglama vs sürer... sonrasında yıne gelıcem bende.. görüşürüz canım ...

Evet tarzımıza uyan uymayan bir sürü yeni film keşfediyoruz, ben de çok mutluyum opuyorumnanaktan

aynen kaydirigubbakcemile5

olsun cnm gelince devam ediceksin nasılsa.. sana kolay gelsin şimdiden a.s
Kızlar bu arada anket sahibide oyluyor değil mii ? :))

evet cnm a.s

ay benimde merak edip bir türlü izliyemediğim filmler...monte cristo hariç..
ben kararsız kaldım yaaa...

momento cok güzel ama ben 2 kere izledim hatta :sinifsinif:
seçtiğim filmin afişi güzel geldi bana, seçilmese de izliycem eski çağ savaş filmlerini çok seviyorum

valla bende hepsini yeniden izleyebilirim... bu tarz filmlerden '' The Game '' de vardı aklımda...
ama ızlenmıs olma olasılıgı cok yuksek oldugu ıcın Monte Cristo 'yu tercih ettim... acaba Prensesim yuklermıı ? bunları da :)) temiz bi şekilde bende indirebilirim.. :)

Mone Cristo' yu da izleyeli kac yıl oldu bılmıyorum ama halen aklımdadır bazı sahneleri... o da güzel sürükleyici bir filmdi...

çok güzel tercihler tatlım...bu anketinde hepsini seyrettim.bu sefer en sevdiğime verdim oyumu. 21 gram.

mementoya verdim oyumu.. bu sefer yetişcem filme. takipteyim. :ecrin_bebek:

canim guzel filmler secmissin flatlinersi izlemedigim digerlerini izledigim icin onu sectim merak ediorum nasil bi film diye tatlim

tabikide yüklerim opuyorumnanaktan

hımm peki. Ama burda izlemediğimiz filme mi oy kullanacaz. ben de en iyi film hangisi oysa ona oy kullanıp kazanan filmi segretmediysek segredip yorum yapacaz sanıyordum.

Evet cnm herkes izlemediği filme oy kullanıcak ve çoğunluğun izlememiş olduğu film yorumlanacak o hafta :) filmi izleyenler tekrardan izlemeyebilirde sadece yorum yapar... amaç ztn yeni filmler keşfetmek ,tarzlarımızın dışına çıkmak :)

anladim canim. peki ben oyumu nasil degistirebilirim. oyum flatliners'den yana

Flatlinersa verdim oyumu opuyorumnanaktan
bu tarz filkmler hep dikkatimi çekmiştir tıpla ilgili ölümle ilgili olanlar

listedeki filmlerden sadece 21 gramı izlemiştim

hemen indirmeye başlıyorumm

Flatlinersa verdim oyumu opuyorumnanaktan
bu tarz filkmler hep dikkatimi çekmiştir tıpla ilgili ölümle ilgili olanlar

listedeki filmlerden sadece 21 gramı izlemiştim

hemen indirmeye başlıyorumm

o zaman anatomi2 yi ve Frenge dizisini segretmediysen tavsiye ederim.

yok izlemedim canım filmi hemen not ettim ama diziyi izleyemem büyük ihtimal takip ettiğim çok fazla dizi var çünkü :))

teşekkür ederim opuyorumnanaktan

ben flatliners önde diye dün gece indirdim..bugün izleyemem galiba çok yoğunum..bide bayramda izleyemem o zamana yeni anket açılırsa..

yok izlemedim canım filmi hemen not ettim ama diziyi izleyemem büyük ihtimal takip ettiğim çok fazla dizi var çünkü :))

teşekkür ederim opuyorumnanaktan

ben indirmiştim 1.sezonu ve 2. sezonun ilk 7 bölümünü. nasıl eklenir bilmiyorum ama ekleyeyim istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…