Sinema Günleri 8. Hafta Anketi ( mayalıhamur)

aNKET SEÇENEKLERİMİZ

• Ankete Katılan
    17
  • Anket Kapalı .
:roflol:
sonbaharın çok çok yavaş bi film olduğunu bildiğim içim diğerlerini izleme hevesim de oluşmamıştı. Sayenizde filmleri merak etmeye başladım hihoyyyt

kızım ne çirkefmişsin yaaa inanmıyoruuum sen özelden mesaj atmadın mı bana thesheyi kandıralım bi sen kaldın diyelim ağlayan çınara versin diyeee prenses inanılmazsıınnn :dilcikar:

çok fenasınız :roflol:
son oy kaldı herkes benim oyumu bekliyo diye koşa koşa geldim valla :roflol:

kızım ne çirkefmişsin yaaa inanmıyoruuum sen özelden mesaj atmadın mı bana thesheyi kandıralım bi sen kaldın diyelim ağlayan çınara versin diyeee prenses inanılmazsıınnn :dilcikar:

çok hainsin lan ,pis yalancı kaydirigubbakcemile film beğenilmezse mayalihamur paçayı sıyırdı hadi ,senin yüzünden herkes bana saldıracak

kaydirigubbakcemile3 delüüü benim için ağlayan çayır seçilsede farketmez , dalgaları aşmakta . bana hepsi uyar :1ninca:
hahahhoho=))
ahaaaaa şike var len bu işteee
:roflol:

çok fenasınız :roflol:
son oy kaldı herkes benim oyumu bekliyo diye koşa koşa geldim valla :roflol:

tamam yaa prenses masum hepsi benim başımın altından çıktı masum dediysem kime göre neye göre tabi :1closedeyes: neyse öpüşüp barışalım ağlayan da olsa çayır çayırdır

eyvahlar olsun... ağlayan çayır kazanmış. ya o kesin seçilmez gözüyle bakmıştım ben hatta sonra açıklamıştımda. neyse benden günah gitti... bari yağmurlu bir gecede seyredin.
livcim üzgünüm bende dalgaları aşmaya verdim oyumu.((
altyazı vs sorun olursa değiştiririz olmadı :)))

Durun azcık ortalığı karıştırayım :jeyyar:
TheShe'yi kandırıp Dalgaları Aşmak'ı seçtirecektik ama olmadı
Gitti çoğunluğa oy verdi

altyazıda sorun çıkmaz hallederiz korkmayın siz yahu
olmadı uyumaz senkron ederim ben maksat amme hizmeti olsun sevap olsun falan filan yani

Durun azcık ortalığı karıştırayım :jeyyar:
TheShe'yi kandırıp Dalgaları Aşmak'ı seçtirecektik ama olmadı
Gitti çoğunluğa oy verdi

akannehir

eee ben de bişey dicem
bu ankette 2 kişinin oyu eksik
december la hickes çıktı mı kulüpten Çok üzgünüm çoook

hakkaten mayalihamur bile nerdeyse ben yer doldurmak için koydum o filmi izlemeyin beğenmezeniz benden günah gitti diyo :icecream:
günah keçisi olarak kaldık valla
ben oyumu geri alıyorum o zaman :umursamaz:

hakkaten mayalihamur bile nerdeyse ben yer doldurmak için koydum o filmi izlemeyin beğenmezeniz benden günah gitti diyo :icecream:
günah keçisi olarak kaldık valla
ben oyumu geri alıyorum o zaman :umursamaz:
pişt dur kız olmaz artık verdin bikere:roflol:
bide film kötü çıkıyomuus!! bu 7 kişinin kafasını seytan taşlar gibi taşlasalar yeridir hekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…