Saç Uzatma Yöntemleri Sinemaki yapanlar buraya !!! Fotoğraflarımızı paylaşalım.

sanıyorum kimseler yok :)) ama olsun ben yinede sizlerle paylaşımda buluncam :)) 1. kürden sonraki bu hafif nemli .... buda 2. kürden sonra tamamen kurumuş hali işe yarıyor gibi

Evet gozle görülür bir uzama var bende cok memnunum bu kurden birda havuc kürü yapicm oda cok ise yario diolar

kızlar ya bu kürden sonra sizde de kaşıntı fazlasıyla oluyor mu

Bende kaşıntı oluyor ve saçım normalde aşırı kuru olmasına rağmen ertesi günü yağlanmış gibi görünüyor. Sanırım bu da saçımız hızlı uzasın diye ödememiz gereken bir bedel :)

Merhaba arkadaşlar bende 2 aydır sinameki uyguluyorum ilk 1 ay uzama oldu sonrasında kırıklarımdan doalyı çok fazla uzamaa olmadı sanırım bugün kırıklarımı alıcam ve aranıza katılıcam. :)

canım saçların maşallah çok güzel görünüyor benim saçlarımlara boyları aynı gerçekten :) hadi bakalım bede foto çekileyim koyarım resmini :) öpüyorum tatlım..

seninle beraber gidiyoduk biz sanırım ben küre ara vardim 8. kür bitti sen hala foto koymadın bekliyorum fotolarını benim son hali
başlangıç 5, yada 6. kür olması lazım 8 . kür

canım harika bende bugün 8. kürümü yapıp 2 hafta ara vereceğim resim b akşam çekicem inşallah yarın eklerim . ama senin saçların harika görünüyor bu 2 haftalık molada daha çok etkisini görüürüz inşalhh sevgiler canım öpüyorum:)

teşekkür ederim canım inşallah rapunzel gibi oluruz

kızlar 3. kürümü 9 ocakta yaptım anca fotoyu yükleyebiliyorum ...2 farklı açıdan fotom ve diğer 2 kürden sonraki halimi yüklüyorum yorumlarınızı bekliyorum

26/12/2013 02/01/2014 09/01/2014

Geçen yıl ekim ayında başladım sinameki kürüne bir devam ettim bir devam etmedim derken Kasım ayında 8 haftalık kür 2 haftalık ara verdim.Beyaz olanlar 10 hafta ara ile çekilmiş fotoğraflardır.

Eklentiler

• $IMG_0279 - Kopya - Kopya.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 2.818
Fotoğrafların büyük hallerini üstlerine tıklayarak bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Geçen yıl ekim ayında başladım sinameki kürüne bir devam ettim bir devam etmedim derken Kasım ayında 8 haftalık kür 2 haftalık ara verdim.Beyaz olanlar 10 hafta ara ile çekilmiş fotoğraflardır.

9/12/2013, 3/1/2014

arasında fark var fakat ocak ayındaki daha kısa uçlardan kestirdin falan mı ??:26::26:

Yok kestirmedim, galiba omuz hizalarını ayarlayamadığımdan öyle durmuş olabilir.Bir de lacivertli fotoğraflarda arkadaşımın boyu benden kısa olduğu için çektikleri çok farklı çıkmış , farklı açılardan olsa gerek. Bana da ilk 3 fotoğrafta saçlarım hep aynıymış 2 haftalık arada biraz uzamış gibi geldi.Bir de saçım bazen düze yakın oluyor bazen çok dalgalı oluyor ondan da yanıltıyor beni ,emin olamıyorum.

Son düzenleme:

saç yapısının değişikliği bende de oluyor zaman zaman neredeyse..ama insanı heyecanlandırıyor D

Evet öyle gerçekten ,uzuyor sanıyorum ölçüyorum ,yıkıyorum kısa geliyor gözüme sinir oluyorum:) Ben pek emin olamadığım için sizinde görüşlerinize sunmak istedim 10 haftada 4 fotoğraf olarak ve seninde görüşlerin sayesinde bu konuda tek olmadığımı anladım sağolasın :))))

Kızlar bende geçen sene ocak ayında başladım yaz aylarında bir sürü akrabalarımızın düğünü nişanı kınası var dedim uyguladım saçlarım inanılmaz uzadı herkes naptın böyle diye soruyordu eylül ayında kestirdim şimdi tekrar yapmak istiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…