Saç Uzatma Yöntemleri Sinemaki yapanlar buraya !!! Fotoğraflarımızı paylaşalım.

Hadi bakalım inşallah faydasını görürsün.Senin fotoğrafları gördükçe geçen yıl aklıma geliyor benimde bundan kısaydı görmüşündür şimdi gayet iyi
ay inş görürüm bu kadar emek boşa gitmesin (
zaten salaklığıma doymiym gittim emek emek uzattığım belimdeki saçlarımı bu hale getirmelerine göz yumdum
yaza kadar omuzlarıma gelse bari :2::2:

bu sinemaki çok pis kokuyor

B vitamini de kokuyor sinameki de kokuyor doğru söylüyorsun.Ben ilaç kokularına alışkınım , kalabalığa girmediğim sürece rahatsız etmiyor.Kalabalığa gireceksemde saçlarımı topluyorum tepeden Çok rahatsız ediyorsa içine bir iki damla güzel kokulu yağ koyarsan sıkıntı olmaz bence :)

ben ilik maskesi yaptırıyorum baya hızlı uzuyor canım
haftada 1 gün de bemiks,evigen,badem yağı
sonuç perfect

tatlım saçımı yeni kestirdim çok dökülme vardı şimdi durdu çok şükür
ben solgar biotin de kullanıyorum

ay inş görürüm bu kadar emek boşa gitmesin (
zaten salaklığıma doymiym gittim emek emek uzattığım belimdeki saçlarımı bu hale getirmelerine göz yumdum
yaza kadar omuzlarıma gelse bari :2::2:

Merak etme yaza kadar omzuna kesin gelir bişi yapmasan düzenli beslensen dahi gelir,hiç üzülme!! Benim saçlarım belime geliyor muydu bilmiyorum ama bakımsızdı hatta foto koyabilirim.Tabi o zamanlar bakımdan haberim yoktu ,hergün saç yıkıyordum , düzleştirici fön makinesi kullanıyordum çok yıpratmışım.Hatta bulayım koyayım eski halini hazır zamanım varken.

tamam merak ettim bekliyorum ...
benim belimdeydi ya şaka gibi hiç bi sorunuda yoktu
yıkandığının ertesi günü sönüyordu ve çok az görünüyordu diye değişiklik olsun dedim hata ettim..
yani söyle nisan mayıs gibi omzuma düşse düzgün şekli olsa bana yeter
keşke uzunken bu bakımlardan haberim olsaydı ohooo oooo şimdiye popoya getirmiştim

Kızlar nasıl gidiyor Bakımlarrrrr ?? uzamalar saçlar ... .) allahım burdaki bütün kızların saçları tez zaamanda uzasın amin şöyleeee mayısta haziranda saçlarımızı salına salına yürüyelim inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

Kesinlikle benimde haberim olsaydı haftada bir de olsa bakım yapar canlı görünmesini sağlardım en azından.Benim sebebim vardı açıkçası ama bir kestirdim saçımı 2 yıl saçım küstü düzelmedi. Bu sene biraz biraz kendine geldi bakımlarla ,birde ufak bir kaza geçirdim 2 yıl güneşe çıkamadım böylece çokta yıpranmadılar :) Benimde saçlarım yağlı olduğu için dediğin gibi ertesi günü sönüyor ,düzleştirince yıpranıklığı belli oluyor.Fotoğraflar kestirdiğim senenin yazı ve sonbaharıydı.Kısa olan şuan ki halim ve şuan daha güzel görünüyorlar gözüme ( yada ben kendimi öyle avutuyorum) birde kendi saçım hiç boyatmadım bu yaşıma kadar saçımı ama sanırım sinameki baya bir açıyor saçı :)
3 haftadır bakım yapmıyorum buarada buna rağmen çok iyi bence !!!

Eklentiler

• $100D1500 - Kopya.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 116
  • $IMG_1090.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 102
Son düzenleme:

İnşalllahhhhh :) İyi gidiyor gibi şimdilik ama senin kadar iyi gitmiyor tabi ki :) Senin maşalllah saçların valla.Şunu farkettim saç omuza kadar zor uzuyor,omuzu geçince akıppp gidiyor bele doğru :)

Son düzenleme:

harikalarmış beeee (
bence boyatma zaten, iyice mahvediyor..
benim saçımda koyu kestane vardı açılıyor yavaştan
bu arada geçmiş olsun ciddi bi kaza değildir umarım..

Senin var mı fotoğrafların eski zamanlardan Biz niye uzun saçlarımızı kestirip sonra ah vah üzülüyoruz acaba

harikalarmış beeee (
bence boyatma zaten, iyice mahvediyor..
benim saçımda koyu kestane vardı açılıyor yavaştan
bu arada geçmiş olsun ciddi bi kaza değildir umarım..

Çok teşekkür ederim ,geçti şükür izleride yavaş yavaş geçiyor işte herşey zamanla,hayırlısı :) Allah başka büyük acılar vermesin.Fotoğraflarını koymak isterdim ama içiniz kaldırmayabilir.Saçlarımı olaydan önce kestirmiştim yavaş yavaş uzuyorlardı,başıma olay gelince tekrardan çok kısa kestirmek zorunda kaldım işte Normal saç rengin ne renk ?

amin..son hali hep toplu olduğu için 1 sene önceki foto buldum arkadan çekilmiş özel bi geceden tabi burda maşalı falan 1 sene üzerinden geçince dahada uzundu ...açık kestane benim saçımın rengi açık kahverengi diyim daha doğru olur :26:

Maşallah çok güzel , sağlıklı ve canlı görünüyor.Tabi kuaföründe etkisi büyüktür ama baya canlı duruyorlarmış.Tahmin ederim benimde uzun fotoğraflarımı koyduğum zamandan bir 6-8 ay önceki fotoğraflarımda daha kısaydı.Niyeyse o sene baya güzel uzadı saçlarım.Evimdeydim tabi sürekli düzenli beslenmek vardı ,öğrenciyken pek sağlıklı beslenmiyoruz haliyle pek te yaramıyor.Bende hep açık kahverengi saç istemişimdir, ne güzel

teşekkür ederim ama ne yazıkki o güzelliklerden eser kalmadı .. kısa saç kullanımı kolay rahat ama ne bileyim ya sanki bişiler eksik gibi geliyor hep.. kesimi de iyi olmadığından düzelttirmek için bile gitmiyorum yine kısalıcak diye..bıraktım uzasın kendi halinde..dediğim gibi nisan mayıs gibi omuzlarımda olsa gerisi gelir seninde deidğin gibi

Bilmiyorum ama saç olmadan ne giydiğim kıyafetler üstüme oluyormuş gibi geliyordu nede birşey giyip dışarı çıkmak istiyordum.En basiti saç şekil almıyordu.Hergün kendi kafasına göre takılıyordu.Haaa kısa saç yakışan çok bayan var gerçekten ama ben onlardan değilim maalesef.Ancak dediğin gibi kısa saç inanılmaz rahat :)

al bende de o kadar ..dedim gibi yarım gibi hissediyorum sanki bi tarafı saçmalamış gibi herkes bana bakıyormuş gibi paranoya oluyorum... zaten pislik kuaför sol tarafı uzun bırakmış biraz fotolarımda da farkedebilirsin onada ayrıca sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…