- 6 Mart 2013
- 2.548
- 1.867
- 198
ay inş görürüm bu kadar emek boşa gitmesinHadi bakalım inşallah faydasını görürsün.Senin fotoğrafları gördükçe geçen yıl aklıma geliyor benimde bundan kısaydı görmüşündür şimdi gayet iyi
bu sinemaki çok pis kokuyor
bu sinemaki çok pis kokuyor
ben ilik maskesi yaptırıyorum baya hızlı uzuyor canım
haftada 1 gün de bemiks,evigen,badem yağı
sonuç perfect
ay inş görürüm bu kadar emek boşa gitmesin(
zaten salaklığıma doymiym gittim emek emek uzattığım belimdeki saçlarımı bu hale getirmelerine göz yumdum
yaza kadar omuzlarıma gelse bari :2::2:
tamam merak ettim bekliyorum ...Merak etme yaza kadar omzuna kesin gelir bişi yapmasan düzenli beslensen dahi gelir,hiç üzülme!! Benim saçlarım belime geliyor muydu bilmiyorum ama bakımsızdı hatta foto koyabilirim.Tabi o zamanlar bakımdan haberim yoktu ,hergün saç yıkıyordum , düzleştirici fön makinesi kullanıyordum çok yıpratmışım.Hatta bulayım koyayım eski halini hazır zamanım varken.
Kızlar nasıl gidiyor Bakımlarrrrr ?? uzamalar saçlar ... .) allahım burdaki bütün kızların saçları tez zaamanda uzasın amin şöyleeee mayısta haziranda saçlarımızı salına salına yürüyelim inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
Kesinlikle benimde haberim olsaydı haftada bir de olsa bakım yapar canlı görünmesini sağlardım en azından.Benim sebebim vardı açıkçası ama bir kestirdim saçımı 2 yıl saçım küstü düzelmedi. Bu sene biraz biraz kendine geldi bakımlarla ,birde ufak bir kaza geçirdim 2 yıl güneşe çıkamadım böylece çokta yıpranmadılar :) Benimde saçlarım yağlı olduğu için dediğin gibi ertesi günü sönüyor ,düzleştirince yıpranıklığı belli oluyor.Fotoğraflar kestirdiğim senenin yazı ve sonbaharıydı.Kısa olan şuan ki halim ve şuan daha güzel görünüyorlar gözüme ( yada ben kendimi öyle avutuyorum) birde kendi saçım hiç boyatmadım bu yaşıma kadar saçımı ama sanırım sinameki baya bir açıyor saçı :)
3 haftadır bakım yapmıyorum buarada buna rağmen çok iyi bence !!!
tamam merak ettim bekliyorum ...
benim belimdeydi ya şaka gibi hiç bi sorunuda yoktu
yıkandığının ertesi günü sönüyordu ve çok az görünüyordu diye değişiklik olsun dedim hata ettim..
yani söyle nisan mayıs gibi omzuma düşse düzgün şekli olsa bana yeter
keşke uzunken bu bakımlardan haberim olsaydı ohooo oooo şimdiye popoya getirmiştim
Senin var mı fotoğrafların eski zamanlardanBiz niye uzun saçlarımızı kestirip sonra ah vah üzülüyoruz acaba
harikalarmış beeee(
bence boyatma zaten, iyice mahvediyor..
benim saçımda koyu kestane vardı açılıyor yavaştan
bu arada geçmiş olsun ciddi bi kaza değildir umarım..
Çok teşekkür ederim ,geçti şükür izleride yavaş yavaş geçiyor işte herşey zamanla,hayırlısı :) Allah başka büyük acılar vermesin.Fotoğraflarını koymak isterdim ama içiniz kaldırmayabilir.Saçlarımı olaydan önce kestirmiştim yavaş yavaş uzuyorlardı,başıma olay gelince tekrardan çok kısa kestirmek zorunda kaldım işteNormal saç rengin ne renk ?
Maşallah çok güzel , sağlıklı ve canlı görünüyor.Tabi kuaföründe etkisi büyüktür ama baya canlı duruyorlarmış.Tahmin ederim benimde uzun fotoğraflarımı koyduğum zamandan bir 6-8 ay önceki fotoğraflarımda daha kısaydı.Niyeyse o sene baya güzel uzadı saçlarım.Evimdeydim tabi sürekli düzenli beslenmek vardı ,öğrenciyken pek sağlıklı beslenmiyoruz haliyle pek te yaramıyor.Bende hep açık kahverengi saç istemişimdir, ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?