Saç Uzatma Yöntemleri Sinemaki yapanlar buraya !!! Fotoğraflarımızı paylaşalım.

senin adına çok sevindim eminimki şimdi çok daha uzamıştır saçların saçlarınla güzel günler geçir öpüldün

kızlar nası yapılıyodu bu kür ya...
ben çok önce duymuştum aldımıştım
dolapla duruyor öylece
şimdi okuyunca aklıma geldi
bnde yapayım inş.ama nasıııı:26:

hanımlar bu kürü bende yapıyorum 3. saçımda şu an
bu sefer bemiks i bir ampul fazla koydum
mutlaka etki eder düzenli yapın
hemen mucize beklemeyin bende resim atmak isterdim ama saçımda boncuk kaynak olduğu için anlayamazsınız :)
saçlarım sarı olduğu için tam yorumumu 2. ayda ara verdiğimde yapacağım
boyadan dolayı gelişimi daha net takip edebileceğim
sizde lütfen sabırlı olun ve uygulayın eczacı bir ablam var düzenli yap hem sağlık kazanacak hem uzayacak dedi :)
kkontes in ve diğer kullanan arkadaşlarında sonuçları ortada sadece düzen ve sabır

ayrıca sarımsaklı şampuanıda ihmal etmeyin

Son düzenleme:
kullanan arkadaşlar kürü ve uygulama şeklini yazabilirlermi tekrar

sarımsaklı şampuan : 400ml'Lik şampuanınıza 5-6 diş sarımsağı rendeleyerek elde edebilirsiniz.

sinamekili kür: 1tutam sinamekiyi yarım çay bardağı suda kaynatın,ılıyınca içine 1çorba kaşığı TATLI badem yağı ve 1 bemiks ampül ekleyin.saç diplerinize sürün.4-5saat bekleyin ve yıkayın.

kkkontesss e tekrar teşekkür etmeyi unutmuyoruz tabi :))

hanımlar ayrıca ibrahim adnan saraçoğlu bir programda bitkilerin üzerine doğrudan kaynar su ilave etmenin yanlış olduğunu söylemişti

hatta çayı bile bu şekilde demlememizi söylemişti :)
önce sıcak suyu döküyoruz üzerine çayı ekliyoruz sinamekide aynı mantıkta
ben kaynamış suyu bardağa aldıktan sonra üzerine sinamekiyi ekleyim söyle bir iki tur kaşıkla karıştırıp öyle demlenmeye bırakıyorum

bitki ister kuru ister taze olsun hücreleri ani ısıya maruz bırakmanın yapıyı tahrip ettiğine bende inanıyorum ayrıca bir gıda teknikeri olarak
hepimize kolay gelsi

Son düzenleme:

tatlım gördüğün gibi benim saçım sarı bana herhangi bir renk sorunu çıkartmadı

Benim bugün küre başlangıç günüm bsakalım 1 ayda ne kadar uzayacak umarım işe yarar

tatlım 1 ay olarak şartlama kendini diğer topikteki kullanıcı yorumlarına göre bünyeye göre değişebiliyor kimisinin saçı 2 aydan sonra belirgin şekilde uzamaya başlıyor

yok canım yağlanmaya etki etmiyor benimde saçım çabuk yağlanırdı aksine kolay yağlanmıyor artık :)
sarımsaklı şampuanıda tavsiye ederim beraber ilerlet kürü

senin adına çok sevindim eminimki şimdi çok daha uzamıştır saçların saçlarınla güzel günler geçir öpüldün

Küre ilk başladığım da bayağı uzadı saçlarım.2 hafta ara verip tekrar yaptım 8-9 defa ama saçlarım kırık olduğundan eralde çok az uzadı.Sonra tekrar başladım ama saçlarımı kestirdim de başladım uzama var gibi.5 defa yaptım geriye 5 kür daha kaldı.Bakalım inşallah kontes kadar uzar bu sefer saçlarım Çok sağol canım bende öptüm seni

2 haftadır yapıyorum bende haftada 1 kez olmak üzere bakalım uzadı gibi sanki ama psikolojikte olabilr :)

bugün ilk kürümü uyguladım saçlarım yumuşacık oldu. umarım hemen uzar saçlarım çok kısa uzarsa çok sevinirimmm

asıl biz sana teşekkür ederiz japongülü :) ben de bugün başladım küre,inşallah uzar saçım :)

bunun içine jojobo,hint,lavanta,menekşe,çamterebentin katsam etkisi herhalde yine aynı olur dimi çok şey karıştırmış oluyorum ama ? aynı etkiyi gösterirmi daha çok veya daha azmı etki gösterir bunları karıştırırsam?

saçlar taranmadığı için fark göremedim ben :)

Sakamı bu ya herkesin sacı daha kacıncı yapışta amma uzamıs ben 10 haftadır yapiyorum yok:/ bi 5 hafta daha yapıcaktım ama kararsızım yararı olmadı. Arkadaslar siz tam olarak nasıl yaptınız nasıl hazırladınız sacın tamamınamı surdunuz yoksa sadece dipleremi cevap bekliyorum.

ben simdi cok farkli bisey deniyorum faydasinida görüyorum..biraz zaman gecsin kendim faydasini görmeye devam edersem size yazicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…