senin adına çok sevindim eminimki şimdi çok daha uzamıştır saçların saçlarınla güzel günler geçir öpüldünah inşallah canım ya 8. kürüm şuanda kafamda son 1 kür kaldı onu da yapıyım bırakıcam ara vericem :)) inşallah seninkiler gibi benimkilerde uzar :) Bugünde arkadaşım saçlarımın çok uzadığını söyledi çook mutlu oldum
kullanan arkadaşlar kürü ve uygulama şeklini yazabilirlermi tekrar
kızlar ben sinamekiyi biliyorum müthiş birşey..bir dönem uyguladım faydasınıda gördüm herkes gibi..simdi tekrar uygulamak istiyorum ama saclarımı sarı yaptım...:S sacları böylr acık renk olupta uygulayan var mı ki yani endişeleniyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim:87:
Benim bugün küre başlangıç günüm bsakalım 1 ayda ne kadar uzayacak umarım işe yarar
Kızlar bende bugün gidip bu malzemeleri alacağım ve küre başlayacağım ama bütün yorumları okudum, aklıma takılan tek bişey var. Benim saçım zaten normalde de 2 günde bilemedin 3 günde baya yağlanır yani ben hergün yıkıyorum normalde nerdeyse, nasıl olacak peki yağlanmayı arttırıyosa ben banyodan bi çıkçam tataaaaa yağlanmış:))) öle mi olcak? :)
bende bu kürü yapmaya başladım ama içine bemix koymadım sadece badem yağı ve sinameki koydum yinede uzarmı sizce
senin adına çok sevindim eminimki şimdi çok daha uzamıştır saçların saçlarınla güzel günler geçir öpüldün
kızlar bende foto koymak istedim.. 8 hafta yapıp 2 hafta ara verdikten sonraki halleri. bn pek farkedemiyorum uzamayı bide siz bakın istedim. ama son 2 yapışımda bepanten kullandım. bundan sonraki yapışlarımda da bemiks+bepanten+badem yağı+sinemaki kullanıcam nasıl olur sizce??
ilk fotom 4. kürdeki hali saçımın. ikincisi ise 2 hafta ara verdikten sonraki hali..
canım her sinemaki yapışında ayrı bi sayfa açıcaksın anlaşılan
ordada belli değildi burdada 5-6 yapıştan sonra belli olmaya başlıyor zaten
ben 6 kez yaptım 1 ayı bitirdim 1 ay daha yapıp bırakıcam saçım belimde ama bi 5 cm falan daha istiyorum bi de yumuşacık ve bakımlı yapıyo bu kür o yüzden yapıyorum
bn uzamasını kestiğim kahkülden farkediyorum
umarım istediğin gbi çarçabuk uzar saçların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?