Saç Uzatma Yöntemleri Sinemaki yapanlar buraya !!! Fotoğraflarımızı paylaşalım.

Kızlar ilk resim benden bu 2.sinameki yapışım fark yok ama ben yinede paylaşıyorum. . . her geçen hafta çekim paylaşıcam kızlarr :Saruboceq:

bence fark var uzamis ama galiba biri düzlestirilmis biri natur

8.hafta da bitti. bakalım ara verdikten sonra ne kadar uzama olacak. 2 tur yapacağııımm

Ben sinameki kurunu 3 ay kullandim inanılmaz uzamisti saclarim fakat bi dengesiz lik yapip kestirdim simdi tekrar başladım hadi hayirlisi bakalim gurlesmesi icinde sampuanima sarimsak koyuyorum memnunum

EVET BENİMDE 5 .KÜRÜM BİİTİ hadi haırlısıı bakalım şu anda bir uzama yok gibi ne zaman belli olucak kızlar 8.kürrden sonramı acaba ?

EVET BENİMDE 5 .KÜRÜM BİİTİ hadi haırlısıı bakalım şu anda bir uzama yok gibi ne zaman belli olucak kızlar 8.kürrden sonramı acaba ?

bende aynada bakınca uzama yok gibi ama foto kıyaslıyorum bariz fark var 5 kür yaptım bugün 6. kürü yapacağım kimisinde 2 haftalık arada uzama oluyomuş azim ve sabırla bekleyeceğiz

Son düzenleme:
Kızlar bende bugun sınemakıye baslıyacam. Aklıma takılan bı soru var sadece sac dıplerımızemı yapcaz, butun saca uygulasam bı zararı olurmu? :26:

bende aynada bakınca uzama yok gibi ama foto kıyaslıyorum bariz fark var 5 kür yaptım bugün 6. kürü yapacağım kimisinde 2 haftalık arada uzama oluyomuş azim ve sabırla bekleyeceğiz

evet bekleyeceğiz canım beraber gidiyoruz senle bende 6.kürü yapacağım bakalım neler olavcak ..ben hiç kestirmeyeceğim ağustoasa kadar kardeşimin düğünü var ozaman kırıklarını aldırırım diye düşünüyorum:)

bende yaza kadar kestirmeyeceğim 6. kürü yaptım
Eki Görüntüle 909229 Eki Görüntüle 909230
24 kasım 25 aralık kabarıklık matlık gitti keçe gibi uçlar gitti bu hale geldi saçlarım zaten düzdü şimdi dümdüz

canım saçların maşallah çok güzel görünüyor benim saçlarımlara boyları aynı gerçekten :) hadi bakalım bede foto çekileyim koyarım resmini :) öpüyorum tatlım..

Son düzenleme:
canım saçların maşallah çok güzel görünüyor benim saçlarımlara boyları aynı gerçekten :) hadi bakalım bede foto çekileyim koyarım resmini :) öpüyorum tatlım..

bekliyorum canım fotolarını )

(((ay canım haketende 2 foto arasında cok fark var saclarına cok yaramıs.. ))))

teşekkür ederim canım evet çok iyi geldi lastik gibi olan saçların şuan çok güçlü

Kızlar ya bu sınemaki kürü sac rengini acıyomus, bı kac topikte okudum, benim saclarım boyalı degıl, acaba sac rengımde bı acılma olur mu? :26:

kızlar bende 2 gün önce yaptım bu uygulamayı işte fotom.. her uygulama sonrası burda sizinle paylaşıcam sonuçları

yalnız en az 2 saat bekletilmesi gerektiğini biliyorum..imkanınız varsa 4-5 saat bekletin demişlerdi ben 5 saat bekletmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…