Saç Uzatma Yöntemleri Sinemaki yapanlar buraya !!! Fotoğraflarımızı paylaşalım.

epey fark var bence, bu kadar değişim 3-4 ayda olur 1,5 ay için çok iyi bir sonuç elde etmişsiniz.

gerçektenmi ya :) çok mutlu oldum inan bugün günüm güzel geçer artık :)) bendeeee diyorum ki o zaman darısı hepinizeeeeeeeeee sabretmek ve sevmek lazım saçları ben birde lavanta çayı içmeye başladım kendim demleyip sizede öneririrm :))

:) evet kesinlikle çok fark var. mutlu olduğunuz çok sevindim ne güzel böyle şeylerle mutlu olup tüm günü mutlu geçirebilmeniz ben de turp ile saçlarımı uzatmaya çalışıyorum ama maşa, düzleştirici çok kullandığımdan çok yıprandı saçım. bu arada afiyet olsun lavanta çayınızın mis kokusu taa buralara kafdar geldi :)

güzel uzamış gerçekten maşallah :) peki hiç olumsuz etki yaptı mı dökülme kuruluk gibi?

Canım dökülme ilk zamanlarda oldu oda büyük ihtimalle cansız saçlardı ama şimdi aksine dökülmesi azaldı zaten dediğim gibi düzleştirici , fön makinesi uzak tutuyorum saç rengimi açtı epeyce sadece onun yağlanma konusunda ise şöyle söliym eskiden 2 günde 1 kez mutlaka yıkardım şimdi 3 günde 1 yıkıyorum öyle vıcık vıcık yağlanmıyor ayrıca gayette temiz duruyo canlı duruyo zaten deneyimliyim saçımda tabi ozamanlar hiç boya yoktu geçen sene ben bu formülle epey uzatmıştım saçımı : belimdeydi sonra gittim sevgili ayrılık muhabbetleri sarı yaptırdım ondan yıprandı saçım sonra kendi rengine boyatıp uçlarından kestirdim şimdi şu lanet boyalar aksın kendi saçım gelsin belime insin diye uğraşıyorum anlayacağınnn bu formülll gerçekten işe yarıyor sabırlı olursan 4 ay hiç bırakmasam belime gelir bence ama bazen aşırı üşeniyorum:26: yinede vazgeçmiycem birde ben haftada 1 kere yapmadım 3 günde her banyo öncesi yaptım.

teşekkürler canım yardımcı oldu gerçekten şimdi hc care kullanıyorum o bitsin sonrasında mutlaka deniycem bu kürü de..belime gelen saçlarımı bob modelinde kestirdim ve 2aydır uzatmaya çalışıyorum yaza kadar istediğim kadar uzar umarım :)

onu bende kullandım canım üniversitedeyken inan ben hc care hiç faydasını görmedim...

BİLMEM BEN ŞİMDİYE KADAR DENEDİKLERİMİN İÇİNDE EN ÇOK SİNAMEKİDEN MEMNUN KALDIM CİDDİ ANLAMDA UZATIYOR FARK EDİYORSUN ASLINDA UMARIM YAZA KADA RAPUNZEL OLURUZ

evet bunu ilk kendimde uyguladım zaten sonra burada herkesin bişeyler paylaşması hoşuma gitti ve bende paylaşmak istedim

arkadaşlar 1. kürümün 4.seansını dün yaptım 4 fotoyuda ilk gününden düne kadarkini yüklüyorum ..saçlarımın yapısından ötürü kimi zaman kabarık kimi zaman sönük ne kadar anlarsınız bilemedim ama yorumlarınızı bekliyorum
26/12/2013 ....2/1/2014 ...9/1/2014 ......16/1/2014

İlk fotoğrafına göre az da olsa fark var.Tabi ki bu fark saç dinlendirme döneminde daha da artacaktır eminim.Bence devam etmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…