İnşalllahhhhh :) İyi gidiyor gibi şimdilik ama senin kadar iyi gitmiyor tabi ki :) Senin maşalllah saçların valla.Şunu farkettim saç omuza kadar zor uzuyor,omuzu geçince akıppp gidiyor bele doğru :)
Eki Görüntüle 937976
Maşallah tü tü tü tü tühh :) Kendin kes canım sende , videolar var internette kendi kendine kırık alma diye istersen bir dene onları.Bakımsız ama gene de güzel duruyor
evet ben spreyli şişe kullanıyordum bugün bozuldu ve bende elime dökerek uyguladım..Selam kızlar,
Allah aşkına bunu nasıl saçınıza uyguluyorsunuz?
Fısfıslı şişeye koyup sıktım parmaklarım yoruldu
En sonunda avcuma dökerek başıma sürdümFakat sadece diplerine sürdüm, boylarına ve uçlarına da azcık sürdüm
Siz tümüne mi uyguluyorsunuz saçın?
Bu ilk kürüm bakalım bende etki edecek miiHiç aklıma gelmezdi bir gün kafama sinameki süreceğim
Kızlar umudunuzu kırmak istemem ama sinameki işe yaramıyor .. Ben ne zamandır deniyorum saç uzatma seyrim normal.
Buraya resim koyan arkadaşlar sacınızın sinamekiye bağlı uzaması yok. Hepinizinki normal. Zaten demişsiniz 2. Kür 5 . Kür diye.. Her kür bir hafta olduğuna göre zaten 4. 5. Kürde bir aylık bir zaman gecmiş demektir. Bir ayda sacınız zaten o kadar uzar. Ama yaptığınız ürünlerin elbet faydası var. Sacınız daha sağlıklı beslenir..parlak olur. Ve normalden biraz daha fazla uzayanilir ama bu uzama kesinlikle haftada 1 cm yi bile bulmaz.Nice forumlarda nice fotoğraflar gördüm haftada 2 cm uzayan da görmedim. Hatta burda kürü bırakına dinleme fazında daha cok uzuyor deniyor .hücreler sürekli kendini yenileme ve içeriğindeki materyalleri özümseme faaliyetleri gösterir.deri emilimin en zor olduğu yerdir.hücrelerimiz dışarıdan gelen her maddeyi içine almıyor, alamıyor.sebebi ya moleküller yapısı büyük olur . Hücre içine giremez. Ya da kana karışımı olmaz.ilacın veya etken maddenin kana karışmasının en yavaş olduğu yol deri yoludur.ayrıca vitaminler deriden emilmesi cok zordur .vitaminler özellikle A D E K ancak suda erirler.tek başına deri ememez. Eczaneden aldığınız vitaminler saç için değil kas için hazırlanır.
Saç deriniz ve saç kılınız için yağlar yeterli vitamini taşırlar.sacı beslemede daha etkililer.
Sinamekiyi saç derisine sürmek yerine çay şeklinde tüketmek gerekli. Saç çıkartmaya yardımcı olur.ama kesinlikle günde bir iki bardak tan fazla içmeyin bağırsak tembelliği başlar..
Diyeceğim odur ki sevgili hemcinslerim (biyomühendis olarak) herkes sacının normal uzama seyrini çekip paylaşıyor. Kral çıplak!!!
evet ben spreyli şişe kullanıyordum bugün bozuldu ve bende elime dökerek uyguladım..
benim saçlarım kısa olduğu için tümüne uygulayabiliyorum ama önemli olan saç dipleri ve masaj.. saç diplerine sürdüğün anda parmak uçlarınla masaj yaparsan daha etkili olur...
Peki ne kadar bekletiyorsun canım ben mecburiyetten 2 saat bekletmek zorunda kaldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?