Saç Uzatma Yöntemleri Sinemaki yapanlar buraya !!! Fotoğraflarımızı paylaşalım.

İnşalllahhhhh :) İyi gidiyor gibi şimdilik ama senin kadar iyi gitmiyor tabi ki :) Senin maşalllah saçların valla.Şunu farkettim saç omuza kadar zor uzuyor,omuzu geçince akıppp gidiyor bele doğru :)

inanırsak uzuycak stres yapmıyalım her akşam saçımı öpüp koklayıp uyuycam artık sizde öyle yapın inanıyorum hepimizin çok uzuycak ben hergün düzleştiren ben saçımı düzleştirmiyorum bakımsız gibi geliyordu ilk zamanlar bana şimdş hiç öyle değil örüyorum filan topuz yapıyorum güzel duruyo alıştırdım saçlarımı bugün resim çektim yükledim bakımsız haliiii gerçi biraz kestirsem süper olcaktaaaa inat ettim banane kırık dursun aman uzasınnnnnnnnnda

Son düzenleme:
saçlarımın arkadan rresmini çektiremnedim kimseye bende çekemedim ancak bu kadar oldu inanın 8.kürüm bitti 2 hafta aradayım şu anda

Eklentiler

• $DSC06477.webp
    35 KB · Görüntüleme: 112
  • $DSC06207.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 109
kızlaar 1. kürümün 5. seansını an itibariyle yaptım saatimin dolmasını bekliyorum yıkamak için :)) ama arkalarından kestiricem biraz.. son halinin modelini kestirdikten sonra sizlerle paylaşırım...bugün 5. seansımın görüntüsünüde paylaşırım sizlerle :))

dün yaptığım 1. kür ilk seansı
ve işte 5. seansı

BUNDAN SONRA PROFİLDEN GÖRÜNTÜ YAYINLİCAM KIZLAR ÇOK KISA OLUNCA BELLİ OLMUYOR KARŞIDAN

Merhabalar :) Geçen sinameki aldım bugün yapacaktım ama araya bir şeyler girdi uygulayamadım
Yarın yapmayı planlıyorum
Çok akıtıyor mu boyayı? Rengi açıyor mu?
Saçım şuan koyu renk, oriel de var saçımda aksın istemiyorum.Neyse uzasın da boyarız aksa da

Son düzenleme:
1.kürümün 6. seansını yapmaya gidiyorum kızlaaaaaar

Selam kızlar,
Allah aşkına bunu nasıl saçınıza uyguluyorsunuz?
Fısfıslı şişeye koyup sıktım parmaklarım yoruldu
En sonunda avcuma dökerek başıma sürdüm Fakat sadece diplerine sürdüm, boylarına ve uçlarına da azcık sürdüm
Siz tümüne mi uyguluyorsunuz saçın?
Bu ilk kürüm bakalım bende etki edecek mii Hiç aklıma gelmezdi bir gün kafama sinameki süreceğim

evet ben spreyli şişe kullanıyordum bugün bozuldu ve bende elime dökerek uyguladım..
benim saçlarım kısa olduğu için tümüne uygulayabiliyorum ama önemli olan saç dipleri ve masaj.. saç diplerine sürdüğün anda parmak uçlarınla masaj yaparsan daha etkili olur...

Kızlar umudunuzu kırmak istemem ama sinameki işe yaramıyor .. Ben ne zamandır deniyorum saç uzatma seyrim normal.
Buraya resim koyan arkadaşlar sacınızın sinamekiye bağlı uzaması yok. Hepinizinki normal. Zaten demişsiniz 2. Kür 5 . Kür diye.. Her kür bir hafta olduğuna göre zaten 4. 5. Kürde bir aylık bir zaman gecmiş demektir. Bir ayda sacınız zaten o kadar uzar. Ama yaptığınız ürünlerin elbet faydası var. Sacınız daha sağlıklı beslenir..parlak olur. Ve normalden biraz daha fazla uzayanilir ama bu uzama kesinlikle haftada 1 cm yi bile bulmaz.Nice forumlarda nice fotoğraflar gördüm haftada 2 cm uzayan da görmedim. Hatta burda kürü bırakına dinleme fazında daha cok uzuyor deniyor .hücreler sürekli kendini yenileme ve içeriğindeki materyalleri özümseme faaliyetleri gösterir.deri emilimin en zor olduğu yerdir.hücrelerimiz dışarıdan gelen her maddeyi içine almıyor, alamıyor.sebebi ya moleküller yapısı büyük olur . Hücre içine giremez. Ya da kana karışımı olmaz.ilacın veya etken maddenin kana karışmasının en yavaş olduğu yol deri yoludur.ayrıca vitaminler deriden emilmesi cok zordur .vitaminler özellikle A D E K ancak suda erirler.tek başına deri ememez. Eczaneden aldığınız vitaminler saç için değil kas için hazırlanır.
Saç deriniz ve saç kılınız için yağlar yeterli vitamini taşırlar.sacı beslemede daha etkililer.
Sinamekiyi saç derisine sürmek yerine çay şeklinde tüketmek gerekli. Saç çıkartmaya yardımcı olur.ama kesinlikle günde bir iki bardak tan fazla içmeyin bağırsak tembelliği başlar..
Diyeceğim odur ki sevgili hemcinslerim (biyomühendis olarak) herkes sacının normal uzama seyrini çekip paylaşıyor. Kral çıplak!!!

kızlar bugün 1. kürün 6. seansını bitirdim .. İlk seansımın fotosu 6. seansımın fotosu

Eklentiler

• $30.01.2014.. (1).webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 99

Doğru söylüyorsun sevgili festy herkeste saç uzaması aynı derecede olmuyor.Ben de bu kürü uyguluyorum aman aman bir uzama olmasada normalden biraz daha fazla uzuyor ,yani bende etkili (az da olsa). Bir biyomühendis olarak (yanlış anlama sakın laf çarpmak için değil kendimde bir sağlıkçı olarak yazdım bunu ) demişsin ki sinameki otunu çay şeklinde için ama kesinlikle bu çok yanlış bir tavsiyedir.Bu yazımı okuyan arkadaşlarım sinameki otunu mümkün olduğunca tüketmemeniz gerekmektedir.Çünkü bu ot bağırsaklarda bulunan villus dediğimiz yapılara zarar verir onların yıkımlanmasını sağlar ve ishale neden olur.Devamlı içtiğiniz zaman da ciddi problemler yaratır SAKIN HA SAKIN !! Tekrar söylüyorum çok zorunlu kalmadıkça içmeyin.Zaten saça uygulanmasının sebebi de şudur ki saç derisinde yıkımlanma yaratıp epidermis dediğimiz derinin üst kısmını döker ve baş derisinin hava ile temas etmesini ve orada ki hücrelerin sürekli hareketli olmasını sağladığından saça uzamada etkisi vardır. Lütfen doktor tavsiyesi olmadan yanlış şeyler uygulamayın.Sevgiler :)

arkadaşlar ben buraya ilk defa katıldım oda sizler için. benim gögsüme kadar gelen saaclarımı kuaförüm omuzlarımda kesti kafyı yemek uzereydim eve gelişimle netten saç uzatmayla ilgili araştırmalar yaptım ilk olarak kadın dogum hapı aldım 10tl ye sampuanıma kırdım attım biraz daha araştırma sonucu sinameki kürüyle tanıştım. lafı uzatmıcam 11 kür yaptıw 8de ara verdim 4saat beklettim sonuç olarak parama yazık oldu hiç uzama olmadı hapında etkisi olmadı. snra şampuanıma çam terebantini koydum yagıni 1 kutu şampuan bitti işe yaramadı. dunden once hc complex siparis ettim tek carem o artık dun denedim tek yıkamada tararken dökülme olmadı. ben normal bi insan degilim herkeste yarayan bende yaramaz diyorsanız benim kullandıklarımı yapmayın. bana yorum atarsanız bakamam çunku mj atmayı zor buldum arkadaşlar beni ters anlamayın okudunuz için tşk. :)

arkadaşlar ben buraya ilk defa katıldım oda sizler için. benim gögsüme kadar gelen saaclarımı kuaförüm omuzlarımda kesti kafyı yemek uzereydim eve gelişimle netten saç uzatmayla ilgili araştırmalar yaptım ilk olarak kadın dogum hapı aldım 10tl ye sampuanıma kırdım attım biraz daha araştırma sonucu sinameki kürüyle tanıştım. lafı uzatmıcam 11 kür yaptıw 8de ara verdim 4saat beklettim sonuç olarak parama yazık oldu hiç uzama olmadı hapında etkisi olmadı. snra şampuanıma çam terebantini koydum yagıni 1 kutu şampuan bitti işe yaramadı. dunden once hc complex siparis ettim tek carem o artık dun denedim tek yıkamada tararken dökülme olmadı. ben normal bi insan degilim herkeste yarayan bende yaramaz diyorsanız benim kullandıklarımı yapmayın. bana yorum atarsanız bakamam çunku mj atmayı zor buldum arkadaşlar beni ters anlamayın okudunuz için tşk. :)

Peki ne kadar bekletiyorsun canım ben mecburiyetten 2 saat bekletmek zorunda kaldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…