Saç Uzatma Yöntemleri Sinemaki yapanlar buraya !!! Fotoğraflarımızı paylaşalım.

Kızlar ben bugun 7 kürümü uygulayacam ama sımdıye kadar bı gelısme yok sacımda..

uyguladığın her kür sonrasını fotoğrafladın mı?? eğer fotoğraf çektiysen paylaş bizde görelim belkide gelişme vardır

Kızlar birşey sormak istiyorum...haftada 1 gün hep aynı günü seçip uyguluyoruz ...örneğin ben her perşembe yapıyorum...bu hafta 1.kürümün 7.seansını yapıcam fakat bi gün erken yapsam nolur?? yani perşembe değil çarşamba yapsam dengesi değişmez dimi:26::26::26::26:

1. kürümün 7.seansını tam gününde 6 şubatta yaptım kızlar..

ilk seansım 26.12.2013 7. seansım 6.02.2014 yorumlarınızı bekliyorum

1. kürümün son seansı bugün :)) sonrasında da 2 hafta ara verilcek :)) bakalım durummlar ne olucak.. bugün akşam son seansımın sonrasındaki halimide eklerim kızlar :))

selam kızlar devammı nasıl gidiyor bakımlar :) ben biraz ara verdim o sırada yağ sürdüm ama hep saçıma besledim sinamekiye bu hafta tekrar başlıycam herkes uzadı diyor ama bilmiyorum bana kestrsem daha sağlıklı olucak gibi geliyor

önceki sonraki hallerini yayınlarsan anlayabiliriz

kızlar 1. kürüm dün itibariyle bitti...2 hafta ara veriyor olucam o süreçte umarım etkisini dahada rahat görürüm...ilk ve son halini yayınlıyorum şimdi ..

26 ARALIK 2013

13 ŞUBAT 2014

Dün ara verişimin 1. Haftasıydı önümüzdeki hafta perşemde 2. Hafta olucak ..bu süreçte daha çabuk uzuyormuş denildi bakalım..2. Kürümün 1. Seansını yaparken resmederim saçlarımı kızlar

Kızlar sınemkı bende tırt cıktı, sımdı mecıtefendının bıtkısel sampuanını ve aktardan aldıgım sac bakım yagını kulanıyorum, bıde bıraz once bımden soguk preslenmıs cörek otu yagı aldım umarım bunlardan fayda görürüm

valla ben faydasını gördüm niye yalan söyliym.. 1. kürümü bitirdim 2 haftalık aranın içindeyim önümmüzdeki hafta perşembe günü yeniden başlicam 2 kürüm olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…