fark var mı sence :26::26:
Kızlar ben bugun 7 kürümü uygulayacam ama sımdıye kadar bı gelısme yok sacımda..
canım her kur olmasada arada cektım ve saclarım tam gogus hızamda halada oyle bı gelısme olmadı yanıuyguladığın her kür sonrasını fotoğrafladın mı?? eğer fotoğraf çektiysen paylaş bizde görelim belkide gelişme vardır
olaki pc den girdiğin bi gün paylaş bizimle bizde yorum yapalımVe ben mobıl kullandıgım ıcın foto ekleyemıyorum.
önceki sonraki hallerini yayınlarsan anlayabilirizselam kızlar devammı nasıl gidiyor bakımlar :) ben biraz ara verdim o sırada yağ sürdüm ama hep saçıma besledim sinamekiye bu hafta tekrar başlıycam herkes uzadı diyor ama bilmiyorumbana kestrsem daha sağlıklı olucak gibi geliyor
önceki sonraki hallerini yayınlarsan anlayabiliriz[/QUOTHAFTAYA YAYINLICAM
Bu kürün anlatımı konu başlığı nerde bi türlü bulamadım ben
ben burdan keşfettim http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=349242&highlight=haftada+uzayan+sa%E7lar inceleyebilirsin
Kızlar sınemkı bende tırt cıktı, sımdı mecıtefendının bıtkısel sampuanını ve aktardan aldıgım sac bakım yagını kulanıyorum, bıde bıraz once bımden soguk preslenmıs cörek otu yagı aldım umarım bunlardan fayda görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?