Saç Uzatma Yöntemleri Sinemaki yapanlar buraya !!! Fotoğraflarımızı paylaşalım.

bende bu kürü yapmaya başladım ama içine bemix koymadım sadece badem yağı ve sinameki koydum yinede uzarmı sizce

selaam kızlar
bu yöntemi bende denedim 5 hafta uyguladım. 5 hafta daha uygulamayı düşünüyorum. Bemix değil bepanthen kullandım uygulamaya başlamadan fotograf çektim 5 hafta sonunda yine çektim ama resmi yükleyemedim bence uzadı ama resim yükleyince siz karar verin

Ya bu BEMİKS AMPÜLÜ DİREK SAÇ DİPLERİMİZE KARIŞIMSIZ UYGULASAK OLMAZMI ACİL CVP BEKLYRMMMMM

Son düzenleme:
Ya bu BEMİKS AMPÜLÜ DİREK SAÇ DİPLERİMİZE KARIŞIMSIZ UYGULASAK OLMAZMI ACİL CVP BEKLYRMMMMM

olmaz aslında ama uzatacağını zannetmem.
annem saç dökülmeleri için doktora gittiğinde bemiks,evigen,dodex,bephantene türevi ampüllerden karışım tavsiye etmiş ve 2 günde bir uygulamasını istemişti.

başka da bir bilgim yok,ama zararlı olacağını sanmam.

resimleri bekliyoruzzz

banada aynı şeyleri söylediler bn 8.den sonra bıraktım çünkü saçımı çok yağlandırıordu saçalrımı döküyordu ama ne yalans öylim herkes saçımın uzadığını söyledi

ya bende daha ikinci kez yaptım ama saçlarım biraz keçeleşmiş gibi oldu neden acaba yağını mı az koydum yada sizde böle bi etki yaptımı??

ay bende de öyle oldu cnm ya sertleşti resmen saçım ama bırakmıcam zeytinyağıda yapcam haftada bir kere o yumşatıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…