Sınır bilmeyen kayinvalide ve kayinpeder

Ben verdikleri stresten erken dogum yaptim. Yeni evliligim perisandi. Hamileligim daha da perisandi. Dayanamadim 6 aylik dogurdum. Benim yaptiklarimdan hicbir sekilde icim sogumadi. Yine sessizim ama asla da acimam. Esim acir, annesi babasi.
Çok geçmiş olsun bebeğinizi sağlıkla büyütün bir başka konu da yazdığınız tarzdaki insan hiç kendini ezdirecek gibi de durmuyorsunuz açıkçası
Ben sizin yerinizde olsam esimin gozunu oyardim

Sen Kocana acımayacaktın teyzecim! Ay sinirimi bozdun! Kocan eşşek değil herhalde! Adam olaydı da sınırı çizseydi! Bi de böylesi adama(!) çocuk yapmışsın. Başkasının lafıyla dolan adama bırak çocuk yemek bile yapmam maşallah kocan dışında herkes sorun absjsslşsaşdmdkssşsşslsö

Oyle zaten. Heves etmisler falan filan. Dogursun annen madem dedim esime. Bu kadar cocuk seviyolarsa baksinlar

Heves felan bir kenara. Bebegin yani annesi. Ben kayinvalidemden felan bebegi esirgemedim. Ama tek baslarina da o aylarda göndermedim. Devamli meme istiyordu cünkü.

Sunu da eklemek isterim: birinin kanser olmasi baskasinin hayatina istedigi gibi karisma hakki vermiyor.

Gecmiş olsun ama sınır cizemeyen, dolduruşa seni döven KOCAN. Bunu idrak edemediğin sürece mutlu olamazsin.
Kimse senin acimana muhtac değil ama torun görmeye sükretsinler ne demek? Cocuğu babanin evinden getirmediysen eşininde cocuğu. O insanlarda eşinin annesi ve babasi

Adam kansermiş be! Ne diyim yani başınıza gelmesin inşallah. Başka diyecek bir şey bulamadım.
Ben de stresten dogum yaptim valla. Hamile halimle az aglatmadilar. Dogum sancisi cekerken gosteris olsun diye geldi kayinvalide. Surat beş karis. Ben de yuzune bakmadim cekip gitti. Beni istemediler diye konusuyodu sagda solda. Herkes yasadigini bilir. Benim cocugum 6 aylik dogru. ölecek diye, haber gelecek diye hergun korkuyordum. Özluyordum hep. Lohusaligimda esim anasinin babasinin gaz vermesine dayanamayip beni kapi disari etti. Kimse ne aradi ne sordu ailesinden. Esime avukat arkadasini bulmustu bi de bosanalim diye kayinpeder. Ama sorsan herkes cok uzulmus ve cok aglamis. Ben acimam kanser hastasiysa. Ben kanser etmedim. Ama ben onlar yuzunden bunlari yasadim. Benim onlar yuzunden esime sevgim kalmadi.

Ama dogruya dogru esleri birbirine düsürüp nerdeyse veya bosanmaya sebep olanlara bende cocuk göstermem. Dede nene iseler büyüklüklerini de bilecekler. Göstermeme hakki doguyor aksi takdirde

Sunu biri yazabilmis ya. Tesekkur ederim. Kanser diye her istedigini yapamam

Kocasını da sevmiyormuş cocuk bu sevgisizlik kötü giden evlilikte nasıl yapıldı üzüldüm

Bu adamla nasil evli kalabildin ki?

Su anda sinir ciziyor. Biz gelemeyiz uzatmayin diyor. Ya da beni kotulediklerinde susturuyor. Ki hala beni kotuleyebiliyorlat. Bu olay ani gelisti. Esimle konusamadik pek

Kocasını da sevmiyormuş cocuk bu sevgisizlik kötü giden evlilikte nasıl yapıldı üzüldüm
Kocami simdi sevmiyorum. Yavas yavas bitti. Devam ediyoruz evet. Bir sorunumuz yok gorunen. Ama gidip bosanmaya kalksa bosanmam demem ya. Elle tutulur bir neden yok sadece

Bende anlamadim. Sacma sapan hayatlar.
Bende eşimin annesinle görüşmüyorum ama cocuk göstermemek ne demek? emzirdiğim dönemler bile vaktini ayarlayip eşimle gönderiyordum. Zaten parmak kadar cocukla uluslararasi tura kimse cikmaz. Evin yakininda parkda orda burda gezip dursunlar.

KVmi kirli don kadar sevmem ama cocuğum niye Babannesinden mahrum kalsin. Cocuğa zarari olmadiği sürece mincirdasin. Bu neyin nefreti böyle

Bu adamla nasil evli kalabildin ki?
Bilmiyorum. Lohusasin daha sinirlerin cok yiprandi. Hele bi toparlan hala ayniysan bosanirsiniz dediler. Annemle babam gitme dediler hep ama ben dondum bir sekilde. Korktum galiba. Bilmiyorum. Cocukla baba kapisina donup duzen oturtmak mi zor geldi, yoksa butun bu olanlar mi... Anlamiyorum neden dondugumu

Ya sacma sapan yerlere gidiyor konu. Cocugu gostermemezlik yapmiyorum arkadasim. Bak okudugunu anlayabiliyor musun? Cocugu alip bensiz bir sekilde saga sola goturmelerini istemiyorum. Ustelik hergun hergun yapacaklarini soyluyorlar bunu. Bastan yazayim da belki anlasabiliriz. Bunun disinda ben zaten cocugumu esimle gonderirim, kendim gotururum, istedikleri zmaan gelirler... Anlatabildim mi????

Su anda sinir ciziyor. Biz gelemeyiz uzatmayin diyor. Ya da beni kotulediklerinde susturuyor. Ki hala beni kotuleyebiliyorlat. Bu olay ani gelisti. Esimle konusamadik pek

Sen görüşme. Kimse seni zorlayamaz ama eşin cocukla beraber 1-2 saat ciksa ne olabilir yani?

Yahu niye hergün hergün cocuğu alsinlar? Cocuk şimdi daha kücük bundan 6 sonra ayaklaninca kanserli KP nasil koşacak peşinde. Seni gicik etmek söylenen laflara niye bukadar takiyorsun? Haftada bir ciksinlar cocukla. Fazlasina gerek yok

Yav he. Evet. Random atinca en hakli sensin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…