- 26 Ekim 2015
- 8.463
- 20.446
- 348
Bak eşimi de istemiyolar.. cocugu alacaklarmis gezdireceklermis. Hayalleri bu. 2 gun sonra da bize alisti zaten bizimle kalsin bir iki gun diyecekler. Cunku yapmadiklari sey degil.
Sorun k.valide k.peder olsaydi kocamdan bosanmaya kalkmazdim. Ama evet herkes hatali. En buyuk hatanin hem boyle evlat yetistirdikleri icin hem de gercekten kotu insanlar olduklari icin k.v k.p de oldugunu dusunuyorum. Esim olacak insan da evet, su anki tavrimi hak ediyor. Konu neden dagildi bu kadar ya? Siz neden suclayicisiniz bu kadar?Kacan sana vurdu sende kocana ama sorun KV ve KP?
Sorun k.valide k.peder olsaydi kocamdan bosanmaya kalkmazdim. Ama evet herkes hatali. En buyuk hatanin hem boyle evlat yetistirdikleri icin hem de gercekten kotu insanlar olduklari icin k.v k.p de oldugunu dusunuyorum. Esim olacak insan da evet, su anki tavrimi hak ediyor. Konu neden dagildi bu kadar ya? Siz neden suclayicisiniz bu kadar?
Yok beni gicik etmek icin soylemiyolar arkadasim. Ben içlerindeyim insanlarin. Yaparlar. Cunku hadsizler. Dusun bak ben gelinleriyim, torunlarina yapacaklarini soyluyolar. Ama zaten bunu yegenlerinin gelinine yaptilar. Kadin istemedigi halde cocugu alip goturuyolardi bizimle kalsin diye. Kadin vermeyince laf soyluyolardi. Şahidim bu konulara. Hakimim de.Yahu niye hergün hergün cocuğu alsinlar? Cocuk şimdi daha kücük bundan 6 sonra ayaklaninca kanserli KP nasil koşacak peşinde. Seni gicik etmek söylenen laflara niye bukadar takiyorsun? Haftada bir ciksinlar cocukla. Fazlasina gerek yok
Haklisin. Ama yapabilecek bir seyim yok. Eşim yuvasinin dagildigini gordu. Ve su anda cok ciddi tepkiler koyuyor. Ben şahidim. Hatta bana bile gelip ailesinin sacma sapan davrandigini soyleyip sinirleniyor. Beni hala kotuleyen k.p e benim yuvam dagiliyodu beni doldurup doldurup kizin uzerine saldiniz hep, benim yuvam yikiliyodu. artik duymak istemiyorum dedi. Yani bunlari bilince simdi esime bisey diyemiyorum. Cunku evet, onceden doldurusa gelirdi. Ama hata yaptigini anladi gibi duruyor.Suclamiyorum. Sadece benzer durumlar yaşadiğim icin sakin kalmani söylüyorum.
Böyle Toxic insanlar seni hasta ederler. Konunda en hatali kişi eşin. Evlilik oturmadan cocuk yapan sen ve sonra KV KP. Ne olursa olsun, isterse feriştahi gelse bile, eşin Dolma akilla haraket eden bir tip. Bu tipler değişmiyor. Sonunda sen zararli cikarsin
Merhaba hanimlar. Kayinvalidem ve kayinpederim asla siniri olmayan insanlar. Yeni evliligimi de bu sekilde mahvettiler. Hergun tepemizdeydiler. Gelemedikleri gunlerde bizi zorla evlerine cagirirlardi. Her şeydeydi burunlari. Bu sorunu aştık ki bosanma asamasina mi gelmedik esimle, birbirimize mi vurmadik, ben agzima geleni sayip kayinvalidemle kayinpederimi saga sola mi rezil etmedim... Sonunda sinirlarini bildiler. Simdi de kizim konusunda beni zorlamaya baslayacaklar belli. Simdi... Yarin icin kizimi gezdirmek istediler. Ne evet dedim ne hayir dedim. Bebek daha 5 aylik. Benden ses cikmayinca yuz buldular tabii. Hemen ay yaz gelsin de hergun seni gezdiririz demeye basladilar. Simdi ben bu senaryonun sonunu az cok biliyorum. Cunku ayni seyi yakin akrabalarinin cocuguna da yaptilar. ( Ne alakaysa ) Cocugu alip goturduler bizimle kalsin bilmem ne diye dusunun. Kadin istemedigi halde. Simdi ben yarin sirf boyle konustuklari icin kizimin pesinden gidicem. Gidemedigim zamanlarda da gondermicem. Tepkim yeterli bir tepki degil inanin ki. Utanip da istemiyo demek ki diye dusunmezler. Aksine laf soylemeye kalkarlar. Ne yapayim ben bunlari simdi?
Yok beni gicik etmek icin soylemiyolar arkadasim. Ben içlerindeyim insanlarin. Yaparlar. Cunku hadsizler. Dusun bak ben gelinleriyim, torunlarina yapacaklarini soyluyolar. Ama zaten bunu yegenlerinin gelinine yaptilar. Kadin istemedigi halde cocugu alip goturuyolardi bizimle kalsin diye. Kadin vermeyince laf soyluyolardi. Şahidim bu konulara. Hakimim de.
O ortamda hayir demedim cunku isin rengi degisirdi. Ben artik sinsilik etmek istiyorum. Yarin cocugumun pesinden gidicem ve lsf arasinda daha kucuk oldugunu ve zorunluluk olmadikca yalniz hicbir yere birrakmayacagimi iyice kafalarina kazicam.Neden hayir diyemedin? Cocuguna bile sagol cikamayip onun hakkini koruyamicakmisin Anne olarak?
İzni olmadan degil bak, bizde kalsin diyip almak. Habersiz olan bir sey degil. Birileri yazmis ya yukarda kanser hastasi adam vah vah diye. Ondan susuyo herkes.Ama bak konu kocada bitiyor. Demekki eşinin ailesinde Adam denilecek Adam yok.
Bu konulari eşinle konuş. Ne demek annenin izini olmadan cocuk götürmek? Bu resmen hukuki acidan suc! Ailenin erkeklerinde iş yok. Benim eşim Annesini parcalar iznim olmadan bebeği alsa
Yok yaptilar daha once akrabamiza. Potansiyelleri var.Bunlar seni gicik etmenin yolunu bulmuşlar. Kücük cocuk yatiya kalamaz. KV KP balküpü olsa bile yatmaz annesinden ayri. Ömrü hayatimda duymadim.
Sen orta yolu bul. Eşin şimdilik birşey demiyor belki ama yakin zamanda cöker başina.
Haklisin. Ama yapabilecek bir seyim yok. Eşim yuvasinin dagildigini gordu. Ve su anda cok ciddi tepkiler koyuyor. Ben şahidim. Hatta bana bile gelip ailesinin sacma sapan davrandigini soyleyip sinirleniyor. Beni hala kotuleyen k.p e benim yuvam dagiliyodu beni doldurup doldurup kizin uzerine saldiniz hep, benim yuvam yikiliyodu. artik duymak istemiyorum dedi. Yani bunlari bilince simdi esime bisey diyemiyorum. Cunku evet, onceden doldurusa gelirdi. Ama hata yaptigini anladi gibi duruyor.
Benim k.p ve k.v sadece kendilerini dusunurler. Kimsenin hayatina zerre kadar saygilari yoktur. Ve k.p kardesleri de aynidir. Yani yetistiren anne de ayni. Benzemisler kisaca. Ama tabi ben tahammulsuzum ve kendimi ezdirmiyorum. Gucleri yettigine yaptilar, bana yapamiyorlar.Umarim dediğin gibi devam eder. Yazdiklarindan ortaya cikan durum şu: kendi oğullarina saygi duymuyorlar. Kurunun yaninda yaşda yaniyor (sen).
Bence kesinlikle çocuğunuzu kimseye emanet etmeyin, zorunda değilsinizMerhaba hanimlar. Kayinvalidem ve kayinpederim asla siniri olmayan insanlar. Yeni evliligimi de bu sekilde mahvettiler. Hergun tepemizdeydiler. Gelemedikleri gunlerde bizi zorla evlerine cagirirlardi. Her şeydeydi burunlari. Bu sorunu aştık ki bosanma asamasina mi gelmedik esimle, birbirimize mi vurmadik, ben agzima geleni sayip kayinvalidemle kayinpederimi saga sola mi rezil etmedim... Sonunda sinirlarini bildiler. Simdi de kizim konusunda beni zorlamaya baslayacaklar belli. Simdi... Yarin icin kizimi gezdirmek istediler. Ne evet dedim ne hayir dedim. Bebek daha 5 aylik. Benden ses cikmayinca yuz buldular tabii. Hemen ay yaz gelsin de hergun seni gezdiririz demeye basladilar. Simdi ben bu senaryonun sonunu az cok biliyorum. Cunku ayni seyi yakin akrabalarinin cocuguna da yaptilar. ( Ne alakaysa ) Cocugu alip goturduler bizimle kalsin bilmem ne diye dusunun. Kadin istemedigi halde. Simdi ben yarin sirf boyle konustuklari icin kizimin pesinden gidicem. Gidemedigim zamanlarda da gondermicem. Tepkim yeterli bir tepki degil inanin ki. Utanip da istemiyo demek ki diye dusunmezler. Aksine laf soylemeye kalkarlar. Ne yapayim ben bunlari simdi?
İzni olmadan degil bak, bizde kalsin diyip almak. Habersiz olan bir sey degil. Birileri yazmis ya yukarda kanser hastasi adam vah vah diye. Ondan susuyo herkes.
Aynen oyle. Yarin peslerinden gideyim diyorum. Sasiracaklar bi zaten. Dogrudan da soylicem laf arasinda birakmam diye. Dimi oyle yapayimBence kesinlikle çocuğunuzu kimseye emanet etmeyin, zorunda değilsiniz
Bunlar ayni ya. Erkek tarafi ayni kereste. Analarinda babalarinda is var ne ogullarinda. Nerede yasiyolar bilmiyorum medeniyet gormeden. Hepsi de dünürüyle papaz. Herkes kotu bi kendileri cok iyiAnne istemezse izinsiz oluyor ama. Kadina soran varmi? Emrivaki yapiyorlar. Işte o saniye koca denilen odun ağzini acmak zorunda.
Konuyu saptirmak istemiyorum ama haberlerde neler neler duyuyoruz. Istismar eden Dede vs.
Kimsenin cocuğu anne/baba izin vermeden kimsenin evinde kalamaz
Aynen oyle. Yarin peslerinden gideyim diyorum. Sasiracaklar bi zaten. Dogrudan da soylicem laf arasinda birakmam diye. Dimi oyle yapayim
Bu oturmamış evliliğe, korkunç ortama gidip hamile kalırken ne düşünüyodunuz tam olarak?Valla herkes yasadigini bilir. Az yukarda yazdim. Yeni evliligim perisandi. Soyledim istemiyorum bu sekilxe olmasini diye isitmedigim laf kalmadi. Hamile halimle ogullarini doldurup doldurup uzerime saldilar. Yapmadiklari kalmadi. Stresten erken dogum yaptim. 6 aylik dogurdum. Ben onlara acimam. İyi bi de hala torun gosteriyorum sukretsinler.
Aynen oyle. Ben de bunu yaparim diyordumSende yanlarinda git. Peşlerinden gitmeye gerek yok. Evlerinde kalmasina kesinlikle izin verme. Sen veya eşin yaninda olmadan bahceye bile cikamaz cocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?