Sinir bozan kayinvalide

Sanırım bütün kv lerin ‘gelinin senden iyi yapmış’ lafını duymaktan ödü kopuyor

Evet elti kıskançlığı da var gibi algıladım ilk mesajda ne var bu da benim düşüncem, farklı düşüncede de olabilir insanlar neden şimdi kusma efekti?
Tabii ki olabilir, ama kıskançlık ağır bir itham var zaten konu sahibinin basit bir Türk kahvesi bile eltiyle kiyaslanmis cok sinir bozucu bir durum ama yorumlarda daha sonra görmüşsünüz zaten.

Yorumunuza katılıyorum. Evet ben yaptım cevabını alınca hmm diyip geçiştirmesi iyi niyetli gelmedi banada. İnsan bir eline sağlık der en azından beğenmemiş olsa bilse

Ben olsam direk sorardım ...anne neden sürekli bu tur sorular soruyosun şeklinde...kim yapacak tabiki ben ama sen neden surekli bu sekilsin felan derim herhalde...esinizle paylastinizmi bu konuyu

en yakin arkadasim da ayni sizin verdiginiz taktikleri verdi ve kendisi aynen boyle biridir. birine laf mi sokacak gayet donuk bir yuz ifadesiyle duygusuzca lafini sokar ve karsisindakini yerle bir eder. is yerinde sevmediginiz kisilere boyle laf sokardi:) herkes de cekinirdi ona bir sey soylerken. ama cok ozguvenli biridir, hep hayran olmusumdur onun bu yonune

Tabii ki olabilir, ama kıskançlık ağır bir itham var zaten konu sahibinin basit bir Türk kahvesi bile eltiyle kiyaslanmis cok sinir bozucu bir durum ama yorumlarda daha sonra görmüşsünüz zaten.
Gelen giden eksiliyor yorumu zaten aman
Ben böyle şeylere çok takılabilen biri değilim sinir olduysam bile o an belli etmem lazım, ufak tefek şeyleri içinde büyütmek iyi bir şey gibi gelmiyor bana. İsteyen istediğini desin yani. İlk yorumum o yüzdendi.
Kayınvalidenin bağırması, annesinin gelin evine gelmesine karışması falan zaten kabul edilebilir şeyler değil. Bu kayınvalide ciddi bir mesafeyi hak ediyor.
Ama bence yine de kafasına takıp hayatında mesele etmesin bu kayınvalideyi konu sahibi. Kendisine yazık.

Ben olsam direk sorardım ...anne neden sürekli bu tur sorular soruyosun şeklinde...kim yapacak tabiki ben ama sen neden surekli bu sekilsin felan derim herhalde...esinizle paylastinizmi bu konuyu
evet paylastim. surekli bana "brn annemi taniyorum annem bilerek yapmamistir diyor yani sonucta yillardir tanidigim annem diyor. ben de ona o zaman sen de benim babamin soyledigi ufak tefek seyleri dile getirmeyeceksin benim babam da gecmis tecrubeleriyle nasihat veriyor. iyi niyetlidir diyorum.(babam maddi konularda yol yordam gostermeye calisir, esimde bu duruma sinir olur)

Teşekkür ederim aldım gazı gidiyorum

Bu işi çözmüş çok haklı kadın senın bozuldıgunu gordukce daha cok boyle yapar sen neşeni hıc aksatma kayın babana annemınknden guzel olmus mu falan de sen onu sınır et sen ondan once davran yemekden sonra bulasıgı yarım saatde deglde bır saatde yıka mesala ben oyle yapıyorım

Siz de onlarda yemek yerken,babacigim eline saglik,cok guzel pisirmissin deyin

Aynen öyle yüzüme yansır hemen. Saklayamam kolayca. Bende öyle durumlarda kendimi yalancı gibi hissederim... o utanmaz yaptığından, ben utanırım. Sen onun bir çok kusurunu görürsün yüzüne vurmazsın ama gün gelir o seni öyle bir vurur ki en ufak şeyde.. enayi gibi hissedersin kendini sonra. İşte böyle olunca da arsız insan tepene çıkıyor kolayca. Hak edene yapıştırmak gerek bazen yoksa siz üzülüyorsunuz...

kadinlar kulubunu sevme sebebim:))

naifligin, kibarligin ve hosgorunun yeri yok. aynen oyle katiliyorum

Erkekler politikayi beceremiyor.
Annen kadar guzel yapmissin dese ikisi de onore olur bence.
2 kisinin anlasmasinda 3cu kisiler yapici olmali...
Benim eşimde yemeği begenmeyince anne ne biçim yemek bu lütfen sen yapma eşim yapsın bidaha bunu diyo kaç oldu bunu yapması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…