Sinir bozan kayinvalide

Bu kaynanalar kendı kızına gelıncede panter kesılıyor kesın varya kendı kızına kaynanası boyle bısey yapsın gor bak ama sıze gelınce yapıyor sen kalbını karartma sabır cek bosver sınırınıde bozma sen onu sınır et tıyenal bosver

Bence bütün gelinlerde yaşanmalı ki kaynana olabilsinler
bana bu yaptiklarini eltime yapamaz aslinda. kendisi asiri baskin karakter, k.pederle çatir catir tartisir. k.peder ne kadar sevmese de k.valide ne kadar arkasindan kotu konussa da (esim anlatiyor) ailede herkes cekinir ondan.

bana bu yaptiklarini eltime yapamaz aslinda. kendisi asiri baskin karakter, k.pederle çatir catir tartisir. k.peder ne kadar sevmese de k.valide ne kadar arkasindan kotu konussa da (esim anlatiyor) ailede herkes cekinir ondan.
Baskınlık karşısındaki kişiye göre değişiklik gösteriyor, eltine yapamıyorsa senin sessiz kalmandandır, bir iki cevap ver sanada yapamaz

Iste ben bunu da hos gormem.
Anasinin yemekleriyle buyuyen koca bunu derse once benim guvenimi kaybeder..
Bende söyledim yazık kadın kaç yaşına gelmiş deme öyle, onun bildiği öyledir diye ama şaka yapıyorum ben alınmaz o takılma dedi. Güven kaybedecek bi konu değilki bu

kendi kizlari kv ye gitmez mesela. yok ben de bundan sonra lafimi cekmeyecegim. yumusak karakterli biriyim ama belli bir yere kadar. belli noktadan sonra yani sabrim tastiktan sonra baska birine donusuyorum resmen.

o demeden siz diyin anne ben yaptım bak bakalım nasıl olmuş diye. .
bakalım ne cvp verecek ?
yani eşinizin bu kadar anneci pardon aileci olması daha rahatsız edici bence..
bu kadar sık gitmeseniz keşke , bırakın eşiniz gitsin..
yani bu konuda da eşinizi alıştırmayın. .

Kv seni sevmiyor oğlundan kıskanıyor ağzınla kuş tutsan yaranamazsın

gorusme surecinde ve nisanlilik surecinde aileci oldugunu hissettirmemisti hic. hatta bana "annemler hic rahatsiz etmezler diger evli abimin evine hic gitmezler" diyordu. megerse eltim bunlari asla kabul etmiyormus bana farkli yansitti. evlendikten sonra yok onu cagir yok bunu cagir bi bitmedi gitti. cok yogun bir is tempom var. aksamlari eve gittgimde inanilmaz yorgun oluyorum. dun onca yorgunlugun uzerine agirladim. kendi istegimle mi? tabiki hayir. esimin abisi geldi (kendisi baska bir sehirde ogretmen) onu cagirmamiz gerektigini soyledi 2 hafta boyunca. inanin 2 hafta mucadele ettim. yorgunum istemiyorum vs diye. dun geldiler. ve k.v benim ikramliklari yaptigima inanmiyor sanirim. sen mi yaptin diye soruyor. ben bu kadar yuzsuz ve itici insanlar gormemistim.

Bana da bir seferinde şambali tatlısı yapmıştım.
Annemler de vardı, hep birlikte yemek yemiştik işte.
Koydum getirdim tabağa yedi hepsini, bu olmamış anneciğim dedi.
Bende tabağı alırken hepsini yedin ama anneciğim dedim gözünün içine bakarak.
O oldu.
Daha da eleştiremedi

inanamiyorum ya resmen ortamda bozmak icin soylemiş. bi de annecigim diyor şirinlestiriyor guya. ama cok iyi yapmissinjz. su hazirceavpliligi ogrenemedim gitti. ben o an cevap vermeyip gunlerce deli gibi kafaya takan bi insanim.

Eşinizin annesi sonuçta hep hayatınızda olcak ki eşiniz de ailesine bağlıymış zaten. Bence ona ne yaparsa yapsın mütevazi davranın sevsin sizi sonra zaten bulaşmaz yeni evli olduğunuz için sorabilir şaşırabilir yaptıklarınıza benim k.v de şaşırıyordu anne senin kadar iyi yapamam ama işte yapıyorum bişeyler diyordum o da mutlu oluyordu yani sizin yaşadığınız şeyi tam anlayamam yaşayan sizsiniz naçizane fikrimi söylemek istedim mecbur hayatınızda olcak iyi olmaya bakın mesafe olsa bile

inanamiyorum ya resmen ortamda bozmak icin soylemiş. bi de annecigim diyor şirinlestiriyor guya. ama cok iyi yapmissinjz. su hazirceavpliligi ogrenemedim gitti. ben o an cevap vermeyip gunlerce deli gibi kafaya takan bi insanim.

İlk başlarda ayıp olur diye konuşmuyor insan ama benim canımı sıkan nokta da eleştiren kim olursa olsun cevap veririm.
Bir keresinde de eşimin giydiği tişörte laf etti.
Ben normalde de her şeyimizi ütülüyorum ama o gün kırışmış tişörtü.
Ben oğluma hiç bir zaman ütüsüz bir şey giydirmedim dedi.
Ben bütün gün evde oturmuyorum, çalışıyorum farkındaysan dedim :)
Öyle böyle derken artık eleştiremiyor

evlendigimizden beri mutevazi ve guleryuzlu davraniyorum inanin. ilk baslarda bu kadar degildi. benim yumusak huylu olusumu ve mutevazi davrandigimi gorfukce daha da laf sokmaya basladi. diger gelini cok baskin karakter ve bunlarla gorusmuyor. onda ego tatmini yapamadigi icin benim uzerimde yapiyor. teoki gostermedikce daha da eziliyor insan. sizin k.v kiymet bilen biri bence. benimki tam tersi

Anladım haklısınız Allah yardımcınız olsun inşallah sizin değerinizi anlar ve ondan daha çok sever Hep böyle yüz vermeyenler değerli olur bazıları için . Çok saçma ama öyle malesef.. Halbuki yakınlık ve güleryüz gösteren gelini bulmuş onu ne övüp duruyor ki. Anlar yakında inşallah canım benim

amin cok tesekkurler. ne kadar iyimser bir bakis aciniz var, keske herkes boyle olsa. aynen onunla aman kotu olmayalim diye ayrica bir caba icinde tum aile fertleri.

Bence tek sorun burada eşiniz. Şimdiden sınırları koymazsanız başınız çok ağrır.
siz yorgunum dediğiniz de konu kapanmalı. Ben eşime ilk zamanlar bnu diyordum ev durumunu bilen benm hayatım lutfen bana yönlendir yada birbirimize sormadan hareket etmeyelim demiştim..
gitmeyin siz de bırakın küssün tepki göstersin siz de ona göre konusun.. Sen böyle yaptıkça soğuyorum diyin..
kendi gitmek istiyorsa gitsin..

bi arkadasım söyle bir şey yapmıştı. görumcesi sürekli abisini arıyormuş size geleceğim diye adamda arkadasıma hbr veriyor .1 değil 2 değil. 3. arkadasım görumcesini aradı işte xcim bize geecekmisin buyur gel tabi ama bi dahakine beni ararsan sevinirim abin bazen bana söylemeyi unutuyor bende hazırlıksız oluyorum yada kapıdan dönme diye söyluyorum demiş. düzeldi. .

Biraz fazla takıntılısınız bence tek derdiniz bu olsun. Ağız alışkanlığı olabilir yada önceden hazır koyduysanız pastane yapımı sanabilir .Bizde soruyoruz bir yere gidince sen mi yaptın hazır mı aldın diye. Çok basit konular takmayın.

amin cok tesekkurler. ne kadar iyimser bir bakis aciniz var, keske herkes boyle olsa. aynen onunla aman kotu olmayalim diye ayrica bir caba icinde tum aile fertleri.
Teşekkür ederim Sizde çok iyi niyetlisiniz aileden ayrılıp başka bir aileye gidiyoruz elbette adaptasyon süreci olabiliyor ve malesef böyle insanlar çıkabiliyor siz iyi olduğunuz sürece merak etmeyin o anlıycak diğeri istediği kadar baskın olsun bir telefon açıp konuşabileceği kişi siz olcaksınız eminim buna sabırlı olun Allah yardımcınız olsun siz eşinizle mutluluğunuza odaklanın gerisi düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…