Sinir bozucu

ilk defa mı duydun bunu benden,hep anlatırım oysa ki :)..tokat taraflarında...bize babamı hediye etti o kaplıca:) beni de çok götürmek istediler de gitmedim

İlk defa duydum valla...Malum 3. düşünüyoruz ya... Ama hem istiyorum hem de biraz büyüsünler diyorum...Büyüdükçe aşırı hareketlendiler çünkü...Hem de yaş malum...Olursa olur olmazsa olur modundayım aslında..Benim annemin dedesini de annesi 50 sinde doğurmuş..Bana çok ütopik gelmişti..Ama senden de duyunca vayy dedim demek olabiliyor..Gerçi 50 sinde gelmeden hamile kalabilirsem sevinirim tabi...

10 dakika engeline takıldım Monalisa..Sabredemicem yazacam buraya :)

Temelli yerleşmedik..Eşimin işi nedeniyle buradayız... Aklımız İzmir de...İnşallah bir gün İzmir i de gelip görürsün...Buralardan çok ayrı bir kültür...:)

reşadiyede mi? annemde bana git dio

evet doğru bildin...bak bana yorum muhtarı diye çıkıştıydın,dövdüydün ama kaplıca olayında hak verdin gördün mü Allah'ın işi işte ..ben gitmem kaplıcaya,daralıyorum..yakın mısın tokata?

Narmik hakkında hayırlısı olsun..

doktor arkadaşları bulmuşken bir soru sorayım o zaman..şimdi bizim müstakbel gelinimiz çocuk psikiyatrisinde uzmanlığını yapıyor,nasıl bir bölüm iyi midir? şimdi psikiyatri falan olunca annem biraz ürküyor :) oysaki benim mesleğimde psikoloji ile ilgiil ama bi aileye 2 psikoloji düşkünü ağır gelir diye düşünüyor sanrım

bi de ağır bir bölüm diyorlar,evine vakit ayıramaz diyorlar...

yok yakın değilim. istanbuldyım. ama küçükken gitmiştik ailece. 14 yaşlarındaydım sanırım.

hem hala yorum muhtarısın

midem çok ağrıyor ve sinirlerim bozuk gelme üstüme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…