Sinir bozucu

Psikiyatri en yüksek puanlı bölümlerden biriymiş tusta diyorlar...Bir de göz yanılmıyorsam...

Son düzenleyen: Moderatör:
tıp dünyasında görüp görebileceği en hijyenik ve en kafasının rahat olacağı bölüm emin ol ....puanları çok yüksek

Psikiyatri en yüksek puanlı bölümlerden biriymiş tusta diyorlar...Bir de göz yanılmıyorsam...

içime kötü bi görümce kaçmadı,yanlış anlaşılmasın ancak psikoloji-psikiyatri deyince annem ürtkü,benden dolayı galiba :))

Pskiyatri özellikle cocuk psikiyatriside yük , en yüksegi dermatoloji, Kulak burun bogaz. Bende
Ortopedi ve Travmatoloji istiyorum. Puanlari yüksek degil ama bu dönem calismadim.

Çocukluk arkadaşlarımdan biri çok sessiz sakin kendi halinde bir çocuktu...Tıpı kazandı..Sonra da tek ideali olan Psikiyatri yi..Açıkçası biz de ona uygun olmadığını düşünmüştük önceleri..Ama maşallah çok sevdi bölümünü..Ve duyduğum kadarıyla iyiymiş işinde...Tabi ben hala onunla psikiyatriyi bağdaştıramıyorum...:44:
Kuzenlerimden birinin eşi de dermatolog..Bizim çevrenin çoğu doktor böyle...Farklı bölümlerden...

Birilerinin görümcelık damari kabarmış şimdiden..

yazının gözü kör olsun napim. midem yanoyor çok. dün hsg çekildim. antibiyotik kullanmaya başladım. sahurda çok yemeden içtim ilacı. midememi yapıştı nedir çok kötü midem ağrıyor. napmalıyım
bilmiyorum,önce yorum muhtarı diye bağrdın şimdi de üsütme gelme dedin

geçmiş olsun canımcım...bak doktor arkadaşlar var burda,bi sor onlara..

yemek yiyerek içmeyi dene ....yine olmazsa mide ilacıyla dene.....yine olmazsa doktorunuz antibiyotiği değiştirsin........bu arada bol suyla iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…