O zaman sumuza ve pepe ye tusta başarılar
doktor arkadaşları bulmuşken bir soru sorayım o zaman..şimdi bizim müstakbel gelinimiz çocuk psikiyatrisinde uzmanlığını yapıyor,nasıl bir bölüm iyi midir? şimdi psikiyatri falan olunca annem biraz ürküyor :) oysaki benim mesleğimde psikoloji ile ilgiil ama bi aileye 2 psikoloji düşkünü ağır gelir diye düşünüyor sanrım
bi de ağır bir bölüm diyorlar,evine vakit ayıramaz diyorlar...
yok yakın değilim. istanbuldyım. ama küçükken gitmiştik ailece. 14 yaşlarındaydım sanırım.
hem hala yorum muhtarısın
midem çok ağrıyor ve sinirlerim bozuk gelme üstüme :)
tıp dünyasında görüp görebileceği en hijyenik ve en kafasının rahat olacağı bölüm emin ol ....puanları çok yüksekdoktor arkadaşları bulmuşken bir soru sorayım o zaman..şimdi bizim müstakbel gelinimiz çocuk psikiyatrisinde uzmanlığını yapıyor,nasıl bir bölüm iyi midir? şimdi psikiyatri falan olunca annem biraz ürküyor :) oysaki benim mesleğimde psikoloji ile ilgiil ama bi aileye 2 psikoloji düşkünü ağır gelir diye düşünüyor sanrım
en iyi hasta uyuyan hasta....anestezi istiyorum canım
Psikiyatri en yüksek puanlı bölümlerden biriymiş tusta diyorlar...Bir de göz yanılmıyorsam...
içime kötü bi görümce kaçmadı,yanlış anlaşılmasınancak psikoloji-psikiyatri deyince annem ürtkü,benden dolayı galiba :))
Puhaha...
Bak yaa...
Psikiyatri en yüksek puanlı bölümlerden biriymiş tusta diyorlar...Bir de göz yanılmıyorsam...
yaa yine bağırdın bana,hep bağırıyosun
bence sen gelini kıskanıyosun
naif bi inasnım ben. niye bağırayım. ne oluyasa naifliğimden oluyor zaten.
ivet,birazcıcık,azıcık sanki
tek yapamayacağım meslek çocuk doktorluğu,bundan eminim..
Pskiyatri özellikle cocuk psikiyatriside yük , en yüksegi dermatoloji, Kulak burun bogaz. Bende Ortopedi ve Travmatoloji istiyorum. Puanlari yüksek degil ama bu dönem calismadim.
doktor arkadaşları bulmuşken bir soru sorayım o zaman..şimdi bizim müstakbel gelinimiz çocuk psikiyatrisinde uzmanlığını yapıyor,nasıl bir bölüm iyi midir? şimdi psikiyatri falan olunca annem biraz ürküyor :) oysaki benim mesleğimde psikoloji ile ilgiil ama bi aileye 2 psikoloji düşkünü ağır gelir diye düşünüyor sanrım
bilmiyorum,önce yorum muhtarı diye bağrdın şimdi de üsütme gelme dedin
yazının gözü kör olsun napim. midem yanoyor çok. dün hsg çekildim. antibiyotik kullanmaya başladım. sahurda çok yemeden içtim ilacı. midememi yapıştı nedir çok kötü midem ağrıyor. napmalıyım
bence sen gelini kıskanıyosun
yazının gözü kör olsun napim. midem yanoyor çok. dün hsg çekildim. antibiyotik kullanmaya başladım. sahurda çok yemeden içtim ilacı. midememi yapıştı nedir çok kötü midem ağrıyor. napmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?