Elinden gelse boşatır, ilk günden başlar mı insan,ilk evlendiğim günden beri bıktım, kadın benim için üzülmez ya torun olmuyo diye üzülürO doktor bebek olmayacak derse boşatacakmiymis seni !
Tipik değil benim ki mnyk yatak odamda çekmeceden, korunuyoz diye, prezervatif i alıp çantasına atan utanmadan bi de söyleyen kaynanaTıpık kaynana ıste herzaman en dogruyu bıldıgını sanan hıc aldırma sen tedavıne bak o kendı soylesım kendı duysun.
O benim iyiliğimi düşünmez, yazımda dediğim gibi sebepleri başka, karışmasın yaKendine dert mi arıyorsun novell.
Karışmaya kalkıyorsa karıştırtmazsın olur biter.
Şimdi kaynana şu doktora gidin dedi diye o doktora gitmeyeceğine göre niye stres yapıyorsun kendini?
Kadın iyiliğimi istiyor diye düşünürsen daha az yıpratırsın kendini.Stres her türlü hastalığı tetikler unutma.
Söyle di çok, sırf k.v. Olsa iyi bi de kardeşleri eşimin teyzeleri karışıyo, bıktım yaNasil bi insan bu,peki esin ozelinize bu kadar müdahaleye kayitsiz mi kaliyor.
O canım ocadı kaynana desene,
halınızı da evden o mu almıştı yanlış mı hatırlıyorum yoksa
Yaa cıdden mı senınkı pskopat yaTipik değil benim ki mnyk yatak odamda çekmeceden, korunuyoz diye, prezervatif i alıp çantasına atan utanmadan bi de söyleyen kaynana
O canım o
O nu da kendine almıştır heralde:)kadın çıfıtçı çarşısı gibi yani prezervatif ,halı ne bulsa götürmüş
halıyı kızına verdi diyordun belki prezervatifi de ona vermiştir
Ciddi ki ne ciddiYaa cıdden mı senınkı pskopat ya
Örgüt kurmuşlar deseneSöyle di çok, sırf k.v. Olsa iyi bi de kardeşleri eşimin teyzeleri karışıyo, bıktım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?