çok haklısın şu insanların gözü hiç doymuyo durumları olmaz alırsın ama zengin olduğu halde ne diye böyle yaparlar eşinde çok suçlu ne diye böyle yapıyor kayınvalidelerde büyük olacaklar oğlum bizim evimiz var çok şükür sizin yok para biriktirin alın bi ev rahat edin hatta bizde destek olalım demeliler yada onların başka evleride varmış onlardan birini verseler ne olur sanki şu büyükler hiçde büyük gibi davranmıyorlar.
´
Eyylülüm bende Laale ve Denize katiliyorum...aldigi sadece bir köntürse büyütme güzelim.
Ama esinede söyle...bana haklisin deyip yine yapacagini yapman cok sacma...madem öyle adam gibi söyle herseye ragmen ben yinede anneme arada bir köntür almak istiyorum lüften buna anlayis göster....demesi yeter.
Yasadiklarini sen bilirsin...konusmama karari aldiysan vardir bir bildigin ama yinede ne olursa olsun esinin senin gib düsünmesi mümkün degil, birak arada bir gönlünü yapsin anasinin..
mavruşum iş yakınken kaç derim-tatlicadiarzu-Eyylül bence eşin seni üzmek istemediği için haklısın diyor ve annesinin de gönlünü mü yapmaya çalışıyor ne ...
Bende de aynı sorun var daha nışanlıyım ama abisine arada para verir verme dememe rağmen ama dayanamaz...
Aranızda olanlara çok üzüldüm hele de küfüre ama sen artık onlarla değilsin Boşver bi kontür için kendini bu kadar üzme... :teselli:
küfür dedin eyllülcüm,nişanlımın babasıda 12 yaşındaki kızına o..... diyor şaka yoluyla sözde. bu insanlara ne yapmak lazım bende tiksindim. arkadaşlar nereye kadar bu küfürler,kabalıklar. kızına bu iğrenç kelimeyi kullanan bir baba gelinine ne der acaba evet fikri olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?