Sinir katsaym tavan yapt!

Eyylxuxl

önce rütbeni bilicen
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2007
1.214
15
118
A.B.D.
sinir katsayılarımı arttıran tabiki aklı selim olmayan o kadın
sadece kadın değil aynı zamanda kocası da

şimdi olaya gelecek olursam:
benim kayınvalidem ve kocası olacak insanla hiç bir praoblemim yoktu
hatta 2008 yıları ve daha önceki tarihlerde ki yorumlarımdan da anlaşılacağı üzere
2 yıllık evliliğim 2 yıllık nişanlılık dönemim ve 4 yıllıkta flört dönemimiz oldu ve ben yaklaşık 6 senedir onları tanıyorum
aile olarak çok uygun değiliz fakat biz tutkulu iki aşık olduğumuz için ve kıskançlık haricinde problemlerimiz olmadığı için bu kadar zamandır birlikteyiz
herşey evlenirken başladı önce düğün yapmak istemediler, sonra eşya almak istemediler
ikna olduktan sonra en uygunundan almaya kalktılar herşeye tamam dedim
maddiyata önem vermem çünkü

hala onları çok iyi insanlar olarak görüyordum beni sevdiklerini düşünerek
ta ki eşim askere gidip onlarla yaşadığım 4 aya kadar
neler yaşadığımı açık açık anlatmayacağım ama utanarak şunu söyleyeyim ki küfür duydum ağızlarından
ve ben şuan onlarla konuşmuyorum
konuşamam zaten gerçekten kötü şeyler yaşattılarmafoldumben

geçenlerde annesine kontür almış eşim bende hoşlanmadığı ve onlara kuruşumun geçmesini istemediğimi söyledim
haklısın dedi ve sonra ki ay bir daha aldı
bende neden bana söylemiyorsun dediğimde unuttuğunu söyledi
bu arada ben bunları banka dekontlarından görüyorum
ikinic kez haklısın dedi
ve şimdi başka bankaya baktım bu ayda almış:gitme:

aslında benim beynimi sulandıran, sinirlendiren bana haklısn diyerek
bi daha hatta bi daha yapması

ayrıca karı koca maaşları var neden hala bizim paramıza sulanıyorlar anlamıyorum
hatta birden fazla evleri olduğu halde satıp farklı şehirlerde ev alamk isteyen insanlar
ve biz ev almak için uğraşıyoruz:umursamaz:

sizce haklımıyım abarttığım noktalar var mı?
benneyaptımki

çok hakısın canım benimde başımda aynı dert var.Evimizin kira olduğunu ve tek maaşla idare etmeye çalıştığımızı bildikleri halde eşimden bişeyler beklenmesi benimde çok sinirimi bozuyo.Ve gelirleride çok iyi onlar bize destek olacaklarına neredeyse bizden bekleyecek kadın ya.Gelde sinir olma bak okudum aklıma geldi hepsi sinir oldum birden

Eyylülcüm,birtanem..
İnan anlıyorum seni..:1hug:
Ama eşin sadece kontür alıyorsa annesine bence bu kadar büyütme.
İnan değmez.
İkinizin arası bozulmasın boşyere..
Onlara gelince bırak Allahtan bulsunlar:dilcikar:

Üzüldüm canım ya senin de varmış kayınvalide sorunların.(

Yaşadıklarından sonra (küfür vs) onlara, ihtiyaçları olmadığı halde herhangi bir yardım yapmak istememeni anlıyorum, ben de istemezdim..

Ancak eşinin yine de annesi işte, sen ne dersen de, ne yaşarsan yaşa..

Annesine aldığı kontörlerle annesine arada jest yapıyor işte..
Tabii bilemiyorum yaşadıklarını yaşamadım ama kontör olayı ile kalırsa çok da abartma derim canım..

Yani bırak alıversin arada kontör..

çok haklısın şu insanların gözü hiç doymuyo durumları olmaz alırsın ama zengin olduğu halde ne diye böyle yaparlar eşinde çok suçlu ne diye böyle yapıyor kayınvalidelerde büyük olacaklar oğlum bizim evimiz var çok şükür sizin yok para biriktirin alın bi ev rahat edin hatta bizde destek olalım demeliler yada onların başka evleride varmış onlardan birini verseler ne olur sanki şu büyükler hiçde büyük gibi davranmıyorlar.

haklısın o parada senin hakkın var ...çocuğun varsa onunda var... herkes gözünün önüne baksın ... sen kendi geleceğini düşündüğün için sonuna kadar haklısın cnm

benimkiler de bi tuhaf evlenince gelin bizim üst katta oturun diyolar istemiyorum ben eşimle başbaşa olmak istiyorum o da öyle istiyo ama bunlar sanki biz evlenince gidecekmişiz gibi herşeyi planlıyolar bi fırtına kopucak ya bakalım bekliyorum yani seninkine benzer bazı olaylar da yaşıyorum onun için çok iyi anlıyorum seni

sana tek söyleyeceğim sevginizin kıymetini bilin siz birbirinizin elini sımsıkı tutun herşeyi aşarsınız

ben zaten onların kuruşlarını istemem:umursamaz:
öğrenciyekn araba aldık 1/4 verdiler (tek gördüğüm yardımları bu) o da abisi özel üni.de okuyor bu devlet üni. okudu diye mi anlamadım onun 3 aylık parası bile değil

zaten kendi oğluna ben ev alayım sen otur oldu canım diyen bi adamdan ben ne bekleyebilir ki kaldı ki insanlardan asla beklentim olmadı benim

´
Eyylülüm bende Laale ve Denize katiliyorum...aldigi sadece bir köntürse büyütme güzelim.

Ama esinede söyle...bana haklisin deyip yine yapacagini yapman cok sacma...madem öyle adam gibi söyle herseye ragmen ben yinede anneme arada bir köntür almak istiyorum lüften buna anlayis göster....demesi yeter.

Yasadiklarini sen bilirsin...konusmama karari aldiysan vardir bir bildigin ama yinede ne olursa olsun esinin senin gib düsünmesi mümkün degil, birak arada bir gönlünü yapsin anasinin..

sen haklı da olsan o eşinin annesi.arayıp kontör istiyosa tabiki hayır diyemez.sana haklısın diyo çünki kırılmanı istemiyo.görmezden gel bence.zor olduğunu biliyorum ama başka türlü de olmuyo

Bır kontÖrÜn lafını etme be gÜzelım
ıyı de olsa kÖtÜ de olsa eŞının annesı
senın tadın kaÇar evde huzursuzluk yaŞarsınız

Eyylül bence eşin seni üzmek istemediği için haklısın diyor ve annesinin de gönlünü mü yapmaya çalışıyor ne ...

Bende de aynı sorun var daha nışanlıyım ama abisine arada para verir verme dememe rağmen ama dayanamaz...

Aranızda olanlara çok üzüldüm hele de küfüre ama sen artık onlarla değilsin Boşver bi kontür için kendini bu kadar üzme... :teselli:

küfür dedin eyllülcüm,nişanlımın babasıda 12 yaşındaki kızına o..... diyor şaka yoluyla sözde. bu insanlara ne yapmak lazım bende tiksindim. arkadaşlar nereye kadar bu küfürler,kabalıklar. kızına bu iğrenç kelimeyi kullanan bir baba gelinine ne der acaba evet fikri olan

boşveeeerrr...
istediklerini verme onlara be canım...
bir kontör için de sıkma canını...
sizin 3 katınız da maaş alsalar onlar için oğullarından gelen çöp çiçek olur...
o yüzden boşver...tavrını koru yeter...

Bi kontör için oğullarına eğiliyolarsa o onların sorunu olsun eylülüm
Zaten amaçları huzur bozmaksa 15-20 milyon para için sen onların
planına düşme

Derdin kontor alinmasindan cok esinin haklisin diyip tutumuna devam etmesi...
Haksizsin demiyorum haksiz olanlar benim gozumde onlar seni anlamasi gereken tavrini belli etmesi gereken de esin, kucukleri idare etmesi gerekende buyukler hayati kolaylastirmak yerine cekilmez hale getirmeyi yegliyorlar...lmaz:
Yaralarim desilmesin, susuyum:umursamaz:

aynen sultanım bende bunu diyorum ya
bana de ki bana anlayış göster çok zor olsa da göstericem:sinifsinif:
ama haklısın diyerek bi o bankadan bi bu bankadan alması beni acayip geriyor işte
aptal yerine konduğumu düşünüyorum

bu arad bu internete bişeyler oluyorkafamçokkarıştı

Siz anlaşamayabilirsiniz hatta görüşmeyedebilirsiniz,
Buraya kadar anlayabilirim ama eşiniz ailesine birşeyler yapıyorsa kaldıki yaptığı şey atla devede değil altı üstü bir kontür bunun hesabını sormamalısınız.
Günün birinde sizde anne olacaksınız,bir evlat ne özverilerle yetişiyor ozaman anlarsınız.
O evlatta annesinden bir kontürü esirgememeli yada siz buna mani olmamalısınız.
Bu kadar kestirip atılacak ilişkiler değil bunlar
Anne ve baba
Ve et tırnaktan hiçbir zaman ayrılmazlmaz:

canımıniçi minik kelebeğim...
sen elbette anlaşmak zorunda değilsin ama onlar istemesen de eşinin anne babası...
eşin haklısın diyerek tekrar bir gerginlik yaşanmasını istemiyor belli ki
bırak alsın kontor dedigin 20ytl falan sanırım, başinizin gozunuzun sadakası olsun
madem eşin almaktan vazgeçmeyecek konuyu açıp hiç huzurunu bozma derim bitanecigim...

mavruşum iş yakınken kaç derim-tatlicadiarzu-
şaka bi yana haklısın beni üzmek istemediği için ama bu defa da yalancı oluyor gözümde
ben ondan habersiz kardeşime bile bi kuruş vermem
çünkü ikimizin parası o, belki vermek istemeyebilir hakkı geçsin istemem

Allaha havale ediyorum ben denizcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…