Sinir katsaym tavan yapt!

Bırak alsın, bi kontör parasıyla ev alınmaz. Annesini kıramıyor belli, senide kıramıyor. Arada kalmış adamcağız. Alırsan al, ama benim haberim olsun deyiver. Hatta haberinin olmasına bile gerek yok. Büyütme.

eyylülcüğüm sen yine şanslısın gibime geldi-ne kaynanalar okuyorum burda..düşünsene sürekli ne yaparsa yapsın annesini haklı gören sürekli ağızlarının içine bakan erkek müsvetteleri var.hatta krılarına el kaldırıyorlar..düşünsene başkasının ne emeklerle büyüttüğü kızlarına elin oğlu el kaldırma hakkını görüyor .yine eşin doğruyu yanlışı görüyor gibime geldi..

kendi açından düşünme bence

ya eylülcüm canım...
yapma Allah aşkına...
sen ne büyük üzüntülerin üstesinden gelmiş bir kadınsın...bunun için tatlı canını üzmeye değer mi be...
insanlara istediğini vermeyeceksin ki sen sinir harbi yaşayacağına onlar yaşasın...
yerinde olsam eşimle kontör olayını sallamadığıma alabileceğine dair bir konuşma yaparım...sonra da kayınvalidemin yanında aşkıııımmm aldın mı annene kontör derim...
ahhaaa herşeyden haberim var, benim haberim yokken mi yapıyor sanıyorsun diye...
lafımı sokar onu dürterim..kendim rahat ederim...

canım eşin ne yardan geçiyo ne serden
seni üzmemek için tamam diyor çünkü senin ne kadar kararlı olduğunun farkında
ama annesine de hayır diyemiyo buda doğal bence
ve senin huzurunuda düşünerek böyle davranıyor olabilir
çünkü eğer seni dinler ve kontör göndermezse annesine, annesinin bunun nedeni olarak seni göreceğini ve keyfini kaçıracağını düşünüyor olabilir
inan öyle, şuanda olduğundan daha sinirli ve üzgün olursun
eşinle huzurunu bozmaya değmez canım
birde şunu söyleyebilirimki eşinin senin herşeyin farkında olduğunu ve bu yaptığını neden kabullendiğini bilmesi iyi olur

utanmazki beticim utanmaz kızarmaz laf sokulmaz ona yani
burdayken muz ucuz diye alacaklardı marketten ucuz muz kalmamış pahalısını da almadılar
bu arada ucuz olan:1,99 tl pahalı olan:2,50 tl idi
bundan kar yapıyorlar düşünsene
bende utanırlar diye gittim kendim aldım ama nafile yediler seve seve

canım benim utanmasın...kendini kemirsin yeter...
öylesine böyle...

bence arkadaşımın problemi kontr alması değil eşinin ondan habersiz yapması.benim eşiminde bende gizli yaptığı bir çok şey var ve onu çok iyi anlıyorum.
bende kiradayım canım kayınvalidemlerinde kendi evi halden anlayan yokkiiiiii.eşim birde tek çocuk düşün yani.

sadece senın kayınvalıdenler degıldır ucuz bulmayıp almayanlar bızımkılerde oyle..
ben senın gıbı yapıp almış olsaydım ustune bırde bana kızardı kayınpeder...
ayrıca soyledıgın ıkı muzun fıyat farkı var yıne,bızım kayınpeder 100 200 kuruşlar ıcın market market gezer..
yanı beterın beterı var demek ıcın yazıyorum..
bu kadar sorun etme degıştırebılecegınıde duşunme sakın..
bak ne guzel işinde var butun gunun onlarla degıl..
guzel şeyler duşunerek bekle eşini..
Allah yardımcın olsun...

İnternet neki sana bişi olmasin aşkim sevkilim:icecream:
İyide olsa kötüde olsa cadida olsa anasi eyylül kafa
kontor de alir don'da saane bee:mymeka:dermişim-tatlicadiarzu-
tabiki üzülürsün ama eşinle didişmene değmez
neden onlarla kaliyonki evin barkin yokmu nan senin:mymeka:
gel bende kal istersen:asigim:diycem emme yerim dar kiz olsa tükkan senin:icecream:
çünkü bende kayinvalidemlerle oturuyorum:roflol::roflol:
sen benim yerimde olsan demek cinayet işler seri katil olurdun nan:asigim:-tatlicadiarzu-

Ha bu arada iş bulursam kendi evime gecebileceğim ancak
yardim et iş bul bana kendi evime geceyim
senide alirim yanima sen ben erkuş bir ömür boyu mutlu mesut yaşar gideriz-tatlicadiarzu-

eylül sultan,hassassın,kırılgansın,narinsin..

ama bu üzülmene değer mi_? sinir kat sayını fırlatmaya değer mi?

onlar ana oğul... ama anladığım kadarıyla oğul yınede karısının yanında..

senden korkmuş ki gızlemiş. sen üzülmeyesın dıye gızlemiş..

aldığı ısterse 1000 kontör olsun.. sen yeter kı evınde mutlu ol,huzurlu ol..

bende sevmem,hatta nefret ederim eşimin ailesınden..

ama babamın el öpmeye gıtıgımız gun bana taktığı parayı bıle kayınbıraderıme harç parası yaptık,yol parası yaptık.. üç senedır içimde uhtedır..

ama napimmm ya da napalım.. engelleyemeyiz...karısyla mutlu olsun eşin,annesınede alsın bı kılo muz,çok şükür sızde yok mu*?
allahım daha çok versin.. evınızde bı bes sene geç olsun.. arabanız olmayıversın..
ama huzurunuz olsun..

akşam konuştuk daha doğrusu tartıştık :çok üzgünüm:
ama sonunda hak verdim ben ne kadar sevmesemde annesi alsın tabiki ama bu her ay her ay olunca canımı sıktı işte
en azından bana söyle habersiz olmasın dedim işte bende:asigim:

annesidir alır ne kadar kötülük yapma evlatlar annesinin kötülüğünü göremez
üzülme takılma bu kadar :teselli:

bosver arkadasim kontur icin bu kadar olanlari sorgulama konturle kurtulduguna sevin bence benim kaynanamin istekleri hic bitmez mesela en son plazma istedi derin dondurucu camasir kurutma bulasik makinasi jakuzi aklina ne gelirse ister plazma haris hepsi alindi kaynanamin evini gorsen aklin durur zaten artik mucadeleden biktim koyverdim malesef boyle ogullari evlenince kiymetli oluyor paralari daha da kiymetli oluyor

canım
ne zamandır göremiyordum seni sitede...
gördüğüme sevindim ama problemlerinin olmasına çok üzüldüm cidden...:çok üzgünüm:
Beni yanlış anlama lütfen eşini savunmuyorum ama anne ve babasına düşkün galiba ondan küçükte olsa yalan söyleme yoluna gitmiş olabilir...
...
:teselli:

Son düzenleyen: Moderatör:
bu erkeklerin beyinlerine konu aile oldumu az kan gidiyor mantıklı düşünemiyorlar
canım haklısın eşinle bir konuş bakalım ne demek oluyor bu
sana tamam deyip neden böyle yapıyor

sizin hoş olmayan sözler duymanız ve istemediğiniz şeyleri yaşamış olmanız,
onlara karşı cephe almanızı sağlamış...haksız değilsiniz,belki tavrınız da doğru ama
eşinizin ailesi yüzünden ,eviniz de huzursuz olmayın derim...
evlat işte,kötü de olsa anne baba silinmiyor maalesef,
sizin tavrınızın da,kontür için olduğunu sanmıyorum,
ama fazla takmayın derim,fazla düşünmeyin,
sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…