bence siz benim açımdan bakamadınız ama lütfen bi de benim açımdan bakın
sanırım oğlunuz var aynı şeyleri yapmazsınız en azından
ha bu arada sen melekmisin mutklaka bişeyler yapmışsındır diyenler olabilir
tek yaptığım şey bana yaptıkları karşısında sevgimi vermemek oldu
kavga edemem çünkü
hatta benden ağız ucuyla özür dilediler bende anne diye sarılıp ağlamıştım
ama aptal olduğumu düşünüyorummafoldumben
boşveeeerrr...
istediklerini verme onlara be canım...
bir kontör için de sıkma canını...
sizin 3 katınız da maaş alsalar onlar için oğullarından gelen çöp çiçek olur...
o yüzden boşver...tavrını koru yeter...
melenk olmadığını biliyoruz da kuzu, safmışın da sen...
Allahım yaaa...
Üzüldüm canım ya senin de varmış kayınvalide sorunların.(
Yaşadıklarından sonra (küfür vs) onlara, ihtiyaçları olmadığı halde herhangi bir yardım yapmak istememeni anlıyorum, ben de istemezdim..
Ancak eşinin yine de annesi işte, sen ne dersen de, ne yaşarsan yaşa..
Annesine aldığı kontörlerle annesine arada jest yapıyor işte..
Tabii bilemiyorum yaşadıklarını yaşamadım ama kontör olayı ile kalırsa çok da abartma derim canım..
Yani bırak alıversin arada kontör..
canım eylülüm,
aile bu, atsan atılmaz, satsan satılmaz... çok büyütüp kendi canını sıkma lütfen.
bir kontörü fazla büyütme. eşin senden çekiniyor bu konuda, belli. eşini arada bırakma derim (eşinle bir sorunun yoksa tabii). erkeklerin arada kalmaları gerçekten zor oluyor...
onlara kinini az çok anlıyorum. ben de çok haksızlıklar yaşadım. inan küçücük bir iyiliklerini bilmem. konuşmama hakkımı bile kullanamadım. :umursamaz:
yaptıkları kendi ayıpları, en azından konuşmuyorsun. yüz yüze gelmek zorunda kalmıyorsun, onlara emeğin geçmiyordur. bunlar bile yeterli bence... eşinle konuş, sana karşı dürüst olsun ama, aranıza yalanları sokmasın.lmaz: bu konuda sonuna kadar haklısın.
biliyorsun, benim de eşim askerde. iki buçuk ayda beni sayılı aradılar, bir ihtiyacım olup olmadığını bile sormuyorlar bana. ne bir annelik ne de babalıklarını gördük bu güne kadar(evlenirken dahil)... ama yine de ailevi ilişkilerine müdahele etmem, etmemek gerekir diye de düşünürüm. ihtiyaçları olmadığı halde eşim yine elinden geleni yapar onlar için... iyi kötü eşlerimizde hakları var çünkü...
onlar yüzünden kendi aile huzurunu kaçırma bence güzelim...
senin gibi gelinin kıymetini bilemiyorlarsa kendi ayıpları, sen canını sıkma bitanem :umursamaz:
Böyle paraya ihtiyaçları olmadığı halde ne koparsam kardır,modundalar ya adamın canını sıkıyorlar,sonrada gelin sevmiyo oluyo,niye seveyim ya ben sizi, allala.
Bir tek sen değilsin canım herkesde var o dert,ne kadar duymazsan böyle şeyleri senin için daha iyi olur. Yoksa gereksiz insanlar yüzünden dert sahibi olursun,kocanlada aran bozulur,çünkü onlar istediği sürece kocan gönderecektir,gizli saklıda olsa.
Ah Eylülcüm bende bilmiyordum bu kayınvalide durumunu
demekki çoğu aynıymış
burda en önemlisi eşinin seni kırmak istemeyişi
güzellikle sorabilirsin
yada aranız açılmasın kayınvalidenlere prim olmasın diye
hiç lafını bile etmezsin
mutluluğunuz hiç bozulmasın emi
sende takma üzme kendini:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?