Sinir katsaym tavan yapt!

bence siz benim açımdan bakamadınız ama lütfen bi de benim açımdan bakın
sanırım oğlunuz var aynı şeyleri yapmazsınız en azından

seni o kadar iyi anlıyorumki..

biz evlenirken eşimin ailesi asla destek olmadı..

eşim kardeşinden bir bilezik borç istedi, öyleki kardeşi evlenirken eşim ona set takmıştı!

kardeşi bahane yaratıp vermemişti.. eşimin ağlayışını hala umutamam..

biz evlendikten 3 ay sonra kardeşi eşimden borç istemiş.. eşimde 550 tl para göndermiş.sonradan eşim anlattı. krizlere girdim.. ne demek, kadın bir bilezik vermiyor sen ona para yolluyorsun hala, aptalmıyız biz vs vs eşimin ağzından burnundan çok getirdim..sıkışıyorlardı abi para diyorlardı.. eşimde yumuşak yüzlü.. birde utansınlar , bak onlar bana yapmadı, ben yapıyorum, anlarlar eşeklilklerini diyordu..

nerdeyse 2 yıl oldu.. anlamadılar..eşim anladı birtakım şeyleri.. artık yapmıyor..

diyeceğim o ki canım: sen ne dersen ne yaparsan kendini üzersin boşyere.. eşimiz vermek istedikten sonra gizlide verebiliyor..

en önemlisi kendilerinin görmeleri bunu.. ancak kendileri gördükleri zaman vermemeye başlıyorlar..

canım çok haklısın bende hemen hemen aynı şeyleri yaşıyorum evleri,belli bir gelirleri olduğu halde hala eşime yükleniyorlar ve bu beni deli ediyor.önceden annesi tamam yardım edebilir diyordum ama giderek sömürmeye başladılar kaç kez konuştumsada değişen bişey olmadı,napacak pekte bişey yok aslında yada ben bulamıyorum ne diyimki ALLAH yardımcımız olsun..

melenk olmadığını biliyoruz da kuzu, safmışın da sen...
Allahım yaaa...

deliye vurmalıyım beticim ama ben eski ben değilim işte bakıorum yokum

canım eylülüm,
aile bu, atsan atılmaz, satsan satılmaz... çok büyütüp kendi canını sıkma lütfen.
bir kontörü fazla büyütme. eşin senden çekiniyor bu konuda, belli. eşini arada bırakma derim (eşinle bir sorunun yoksa tabii). erkeklerin arada kalmaları gerçekten zor oluyor...

onlara kinini az çok anlıyorum. ben de çok haksızlıklar yaşadım. inan küçücük bir iyiliklerini bilmem. konuşmama hakkımı bile kullanamadım. :umursamaz:

yaptıkları kendi ayıpları, en azından konuşmuyorsun. yüz yüze gelmek zorunda kalmıyorsun, onlara emeğin geçmiyordur. bunlar bile yeterli bence... eşinle konuş, sana karşı dürüst olsun ama, aranıza yalanları sokmasın. lmaz: bu konuda sonuna kadar haklısın.

biliyorsun, benim de eşim askerde. iki buçuk ayda beni sayılı aradılar, bir ihtiyacım olup olmadığını bile sormuyorlar bana. ne bir annelik ne de babalıklarını gördük bu güne kadar(evlenirken dahil)... ama yine de ailevi ilişkilerine müdahele etmem, etmemek gerekir diye de düşünürüm. ihtiyaçları olmadığı halde eşim yine elinden geleni yapar onlar için... iyi kötü eşlerimizde hakları var çünkü...

onlar yüzünden kendi aile huzurunu kaçırma bence güzelim...
senin gibi gelinin kıymetini bilemiyorlarsa kendi ayıpları, sen canını sıkma bitanem :umursamaz:

katılıyorum....

helede üzülmene değmez olduklarını düşünüyorsan takılma derim.....
opuyorumnanaktan

aslında haklısın canım en azından hakları var
ama bunun sonu gelmezse kötü

maddi anlamdaki sorunlarımı dile getirmiyorum bile
hadi beni bıraksınlar askerde oğullarına paran varmı diye bile sormadılar
ben hem kira ödedim, hem elektrik su vs., hem de yakacak kışın ortasıydı zaten
sadece meyve sebze aldılar bi de su
bir kere paran varmı diye sormadılar
tek maaşla hem eşime para gönderdim hem de evi geçindirdim
çok şükür ki birikmişimiz var dı yoksa napardım bilmem

seninde allah yardımcın olsun bambusim tez zamanda kavuşun inşaallah

Onca varlık içinde bir kontüre tamah edecek kadar düşmüşlerse ne denilebilir ki!

Valla ufak tefek şeyler için huzurunu bozma çünki huzuru istesende o 3-5 kuruşla geri alamazsın..

Böyle paraya ihtiyaçları olmadığı halde ne koparsam kardır,modundalar ya adamın canını sıkıyorlar,sonrada gelin sevmiyo oluyo,niye seveyim ya ben sizi, allala.
Bir tek sen değilsin canım herkesde var o dert,ne kadar duymazsan böyle şeyleri senin için daha iyi olur. Yoksa gereksiz insanlar yüzünden dert sahibi olursun,kocanlada aran bozulur,çünkü onlar istediği sürece kocan gönderecektir,gizli saklıda olsa.

yaptığı büyük bir şey değil sadece haklısın diyip yeniden yapması sinir bozucu...
bence ne seni kırmak istiyor nede kontör almaktan kendini alıkoyabiliyor...
yani vafa borcu gibi hissediyordur belkide bunca sene beni büyüttüler bir kontörleride benden olsun gibisinden...

evlendiğimden beri adım gelin zaten:bbo:

kuzuucum bi kontor icin bosver hic esinle aranı bozma

senden sakladıysa emin seni kırmamak icin veya arada kalmamak icin saklamıştır

bence hic açmadan kapat konuyu, daha ilerleyen zamanlarda başka bir olay olursa tekrar gündeme getirirsin

bunun icin huzunu bozmaya degmez
opuyorumnanaktan

eşini yalan söylemek zorunda bırakma canım altı üstü bir kontür alıyormuş.sana hak verip almaktanda geri duramıyor çünkü kendini bu yaşa getirmiş insanlar senin bu konudaki ısrarların sadece eşinin sana daha çok yalan söylemesine sebep olacak ve bu yalanları gördükce sen eşinden uzaklaşacaksın.:1no2:

canım benim seni çok iyi anlıyorumm
senin kızdğın nokta eşinin yaptığı bence, ki buna bende kızardım
madem annesini kıramıyor senin gönlünü alarak bunu yapabilir
farklı bankadan bunu yapması seni üzmemek adına mı bilmiyorum ama çok sinir bozucu birşey
bence bunu açıkca konuş farkında olduğunu bilsin
sen sıkma canını bebişim :teselli:büyüklük sende kalsın hiç muhatap alma sana küfredebilen insanları:mymeka:

allah kolaylık versın vala zorr işler bende askımın aılesı degsır dıye korkuyorum acıkcası .. hayırlısı bakalımm umarım hersey duzelır
sonra kontur alması degıl anladıgım kdrıyla yaa sorun haklısın deyıp tekrarlaması bende sevmem böle huyları

Ah Eylülcüm bende bilmiyordum bu kayınvalide durumunu
demekki çoğu aynıymış
burda en önemlisi eşinin seni kırmak istemeyişi
güzellikle sorabilirsin
yada aranız açılmasın kayınvalidenlere prim olmasın diye
hiç lafını bile etmezsin
mutluluğunuz hiç bozulmasın emi
sende takma üzme kendini
:asigim:

eylülcüm doğru dedin o ailesine yardım ederken sana sormuyor ama sen soruyorsunn bilgilendiriyorsun onunda bilgilendirmesi lazım sorun sadece kontör değil bence kontör sadece bi örnekti anladığım kadarıyla haklısın deyipte arkadan iş çevirmek kandırmak hoş değil evet konuşman lazım ben huzursuz oluyorum kendimi aptalmışım gibi hissediyorum bunu yapma de eşine bakalım ne diyecek.

cnm eyylülcüm.Seni teselli edecek sözler söyleyemicem sana çünkü ne desem boş biliyorum.Bunun sıkıntısını,stresini yaşayan sensin.
Uzun zamandır yorum yapmıyorum KK'da.Sadece senin yanında olduğumu ve benim için çok özel olduğunu bilmeni istiyorum.Dualarım seninle cnm.Allah yardımcın olsunŞeniz

hepsi aynı demeyeyim de canım çoğu böyle sanırım kendilerini koşullandırıyorlar el kızı diye
semihim biraz burnundan getirmek istiyorum yalan söylediği için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…