• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir krizi! !

Sizin açınızdan siz
Onun açısından o haklı

Bakın bende eşiniz gibiyim
Bayram gibi tatillerde adam gibi dinlenmek tatilimi ypamak isterim
Gürültü kalabalık misafir sevmem
Çıkıp dolaşmak istemem vs vs
Bu yüzden eşiniz suçlu diyemeyiz
Ama sizin yapınız da tam tersi.
Sizde suçsuzsunuz yani

Bu tamamen zıt karakterlerin evlenmesinden kaynaklanıyor
Onsuz çıkıp dolaşsanız.

Bence eşiniz de sosyal fobi Ve Ya asosyallik var çünkü bende aynı eşiniz gibiyim bi yere gittim mi durumam hemen eve gelmek isterim eşimlede muhabbet etmeyi beceremediğimden elimden telefonu düşünmem nete girerim. Bence onun kendisini aşmasına yardım etmeye çalışın
Çok kötü peki size eşinizin nasıl davranmasını istiyorsunuz, bırakayım bu adamı da iyice kendine mi dalsin? Hayat geçer mi böyle ıstanbul dayiz gezilecek görülecek o kadar şey var ki ,arada yakinlarimla çıkıyorum geziyorum o evde oturuyor ben bekar degilim bir hayat arkadaşım var, o kadar ozeniyorum ki kocasıyla gezen eglenen arkadaslarima benim hayatım ise b.k gibi, sende onun gibisin madem eşin ne diyor senin bu durumuna

Bende bu bayram boyunca dışarı çıkmayı pek tercih etmedim. Ama evimde de mutluyum. Bazı insanlar evde kesinlikle duramaz sürekli gezmek ister ve yorulmaz sikilmaz. Ama bende gezdm mi hemen yorulurum.biraz yapıyla alakali. Ancak sürekli bilgisayarın başında oturması hoş değil sizinle beraber en azından yarım saat yürüyüş, evde film izleme müzik dinleme vs. Bekar adam gbi davranıyor sorumluluklarını bilmeli

Bende bu bayram boyunca dışarı çıkmayı pek tercih etmedim. Ama evimde de mutluyum. Bazı insanlar evde kesinlikle duramaz sürekli gezmek ister ve yorulmaz sikilmaz. Ama bende gezdm mi hemen yorulurum.biraz yapıyla alakali. Ancak sürekli bilgisayarın başında oturması hoş değil sizinle beraber en azından yarım saat yürüyüş, evde film izleme müzik dinleme vs. Bekar adam gbi davranıyor sorumluluklarını bilmeli
Yani benim derdim de gezmek değil aslinda evde kaliteli zaman gecirebilsek hiç cikmasak dışarı razıyım, mesela ben pikniğe gitmeyi sevmiyorum sırf o seviyor diye sesimi cikarmiyorum ne var ki o da arada beni mutlu edecek şeyler yapsa

Yarın saklayacagim bakim ne yapacak, evlendigimiz zaman saklamistim çok kızmıştı bana beni çocuk yerine koyuyorsun diye
çocuk gibi davranmasin o zaman çocuklar akıl etmezler oyun oynayıp bırakmayı esinizin de çocuktan kalır bir yani yok iyi yaparsınız saklamakla hatta öyle bir yere saklayın ki siz bile unutun :)

Back
X