- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
- Konu Sahibi Psikolojik Deliii
-
Başka bir işte yapiorum ama buda arada iyi oluyordu. Aslında keyfiye alıp yapiodum...ihtiyaçtan değil..söyledim zaten ben senin sigortalı işçin değilim... Ama yazıp engellemesi daha da sinir beni...Kendisini sanırım büyük bir şirketin genel müdürü gibi görmüş...
Keşke ilk arkanızdan konuştuğunu duyduğunuzda işi tekrar almasaydınız....
Başka alternatif iş baksaydınız...
Elimdeki işin 20tanesini yapmıştım... İsin teslim günleri var galiba pazartesi teslim edecekti.. yani bize söylemiyo ki, elimizdeki işi bitirip yenisini alalım...Elinizdeki işi yapıp öyle vazgeçseydiniz buda olmamış bence
Bide zaten ben o kadar işi yapamicam'i soyledim zorla verdi..Elinizdeki işi yapıp öyle vazgeçseydiniz buda olmamış bence
Bu işi nette falan cok görürdümSelamlar olsun... Gerçekten sinir oldum yaa. Ben evimde boncuk işi yapıyorum.. bir tane kadından alıyorum işleri.. gece sabahlara kadar eşek gibi çalışıp is yetiştiriyordum sonra bu kadının arkamdan konuştuğunu duydum is yetistiremiyo diye, yüzüne sordum inkar etmedi ama olayı başka şekilde anlattı.neyse dedim.. sonra uzun bir süre iş almadim kendi kapima geldi niye iş almiyosun diye durumu anlattım ve yeniden iş almm konusunda ikna etti beni... Ama iki gün önce zorla 40tane işi verdi, eltimle bana.. ben bi yerini o bi yerini yapiodu işin.. çok yoruldum ve işi yapamicam dedim. Bugün esti gürledi..bende karsinda çocuk yok 3kurus için atar cekemem dedim... Yok beni sinir etme yok sana zaten ihtiyacım yok gibi laflar edip engelledi beni...eltime de arkamdan bir sürü konuşmuş gerizekali diye...deli oldum yaa. Nasıl haksızlıktır bu. Karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın... İçimi döktüm,zira kadının kapısına gidesim var...
İş yapandan iş yapana değişiyor, ben 350, 400kazaniyodum..bazısı daha hızlı 10gunde 350lira alıyordu...Bu işi nette falan cok görürdüm
İlk defa gercekten yapan birine rast geldim
Cok merak etmısımdır özel değilse paylasır misiniz
Aylık getirisi ne
Anladımİş yapandan iş yapana değişiyor, ben 350, 400kazaniyodum..bazısı daha hızlı 10gunde 350lira alıyordu...
Amin inşaallah...az verip aglatmasin, çok verip azdirmasin.. inşaallahAnladım
Allah daha cok artırsın insallah
Aslında yaptığım bir iş daha var o da Musteri çıkarsa.Internetten satis yapabilirsiniz. Hem daha iyi kazanirsiniz
Oy kuzum üzülme bosver çıkıyor öyle dengesizler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?