• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir oldum

Bu da bir diğer konun ?
Sen kayınvalideni seviyo musun sevmiyo musun ben anlamadım
Bi konunda birinci gün gitmem diyosun , diğer konunda biz onlara bayrama gittik onlar niye bize gelmedi diyosun
Bu iki konu bana göre tezat

Evle bayramlaşılmaz büyüklerle bayramlaşılır bizde, adetiniz mi böyle bilmem ama her gittiğin sana gelecekse 4 gün yetmez ki bayramlaşmaya..
bizim burda sen gidersin onlarda. Sana bayramlaşmaya gelir, bu böyle, ha kendisinden nefret ederim, konular hiç tezat değil, eşine söyleyip söylememek değil di, iyi bi temenni idi sadece

bizim burda sen gidersin onlarda. Sana bayramlaşmaya gelir, bu böyle, ha kendisinden nefret ederim, konular hiç tezat değil, eşine söyleyip söylememek değil di, iyi bi temenni idi sadece
İyi temennilerin için sağ ol
Bizde öyle bi adet yok olsun da istemezdim
Benimde eşiminde tarafı kalabalık her gittiğimiz bize gelse 4 gün yetmez bayramlaşmaya, 5.günde zaten iş başı yapıyoruz pert olurduk..

Yani adetiniz olmasına rağmen sana gelmemeleri sence bi tepki miydi

Ee siz de kurban kesiyormussunuz, sizin de telasiniz var. Bence kurban işinizi hallettikten sonra akşam yemeğe gidin hem çok kalmazsınız hem de ilk gün gitmiş olursunuz.

Valla pek orf adet bilmem ama kendı aılemden ogrendiğim ,gorduğum,bildiğim,uyguladığım önce erkegın ailesine gidilir..

Oyuzden ben hiç o sidik yarışlarına girmem..

ee zaten normali budur özel bir durum olmadıkça ilk gün kayınvalideye ikinci gün annene gidersin.

Back
X