Bende uğraşıyorum ama, eşim kurban yerinden gelmiş, o halde hadi hurra hazırlan, niye kayınvalide bızulmasınbız ılk gun annemede annesınede gıdıyoruz
kurbanla ugrassa nolur yabancımı esımın annesı :)
2. gun akrabaları gezıyoruz...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende uğraşıyorum ama, eşim kurban yerinden gelmiş, o halde hadi hurra hazırlan, niye kayınvalide bızulmasınbız ılk gun annemede annesınede gıdıyoruz
kurbanla ugrassa nolur yabancımı esımın annesı :)
2. gun akrabaları gezıyoruz...
Kaynanana veremediğin tepkiyi sanalda mı veriyosun ne işLaf dedi balkabağı koy tabağa ye sabaha oldu tam. Ben bilinçli olarak anneme gitmedim, bana daha yakın yolumun üstünde diye, erkek ailesi olunca daha mı mühim oluyo
Aaaa sen ne diyosun, kadın tayyörlü falan bekler, alalade giysem o da lafBende onu yazacaktım :) bizimkiler de her seferinde kurbanla ugrasıyo oluyolar yabancı degiller ki giyinip kusanıp bi koşede oturayım.. Bizde esimle yardım ediyoruz kurbanla ugrasırken
Lafların önemli gibi yansıttı kusura bakmaKaynanana veremediğin tepkiyi sanalda mı veriyosun ne iş
Ben erkek ailesi mühim demedim onu sana uygulayan eşin, git onla çöz.
Sorun değilLafların önemli gibi yansıttı kusura bakma
Kendi ne giyiyoAaaa sen ne diyosun, kadın tayyörlü falan bekler, alalade giysem o da laf
Geçen bayram kendi tarafına gitmişin işte neyin tasası bu bu bayramda kaynanana git...neden ince hesaplar peşinde dert yaratıyorsunuz.
Çözemiyorum çözümsüz vaka, şimdi oraya gitsem ilk gün şunada gidin ilk gün bunada gidîn ilk gün der, benim evde ki işimmiş şuymuş buymuş anlamazSorun değil
Bence kime önce gittiğin sorun değil dedim sadece
Ama senin kayınvalideyle başka sounların varmış, o yüzden dolmuşsun ne desek yanlış anlayacaksın gibi
Önce o sorunlarınızı çözmen lazım kurbanmış bayrammış sonraki iş
Benim k.v. Derdin kendisi, konuları bilsen iyi dayanıyosun dersinBazı kadınları anlamak gerçekten zor. Dert yaratma konusunda master degree oluyorlar![]()
Okadar yaptığına suratına bakılmaz, işte bende eşimin ailesi diyorumBende kayınbabamla sorun yasadım halen de ara ara yasıyorum.. Ama esimin babası sonucta.. o secmemiş. O boyle olmasını istememiş.. Hatır diye bişey var.. Ben esimin hatrına gidip geliyorum.. Senden yardım beklemiyorlarsa ilk gun giyin kuşan git o zaman bayramlaşmaya.. Kayınvalide bizi terbıye ettigini düşünür diye aklına getirme.. Garip geldi demek ki bu durum dile getirdi bunu da.
Eşine söyleÇözemiyorum çözümsüz vaka, şimdi oraya gitsem ilk gün şunada gidin ilk gün bunada gidîn ilk gün der, benim evde ki işimmiş şuymuş buymuş anlamaz
Benim k.v. Derdin kendisi, konuları bilsen iyi dayanıyosun dersin
Bekarsan allah iyilerle karşılaştırsın diyimEşine söyle
Annen ilk istiyo diye kırmayalım ama şuna gidin buna gidin derse gidemeyiz, işim var ve daha kendi annemi görmeden nasıl başkalarına gideyim bayram bu de..
Evliyim ama eşime bunları söyleyebilirimBekarsan allah iyilerle karşılaştırsın diyim
Bu da bir diğer konun ?Arkadaşlar eşimin ailesi(annesi-babası) ne bayramlaşmaya gittik ama kendileri bize bayramlaşmaya gelmedi. Normal mi anormal mi sizce, insan oğlunun evine bayramlaşmaya gelmez mi?
Hic tadınızi bozmayin gidin .Arkadaşlar merhaba, geçen sene kurban bayramında, ilk gün millet kurbanla falan uğraşır diye, eşim tarafına kendi ailem tarafınada 2. Gün bayramlaşmaya gitmiştik( kayınvalide milletin yanında baya sinir bozucu laflar etmişti, 2. Gün geldik diye) dün eşime sordum hangi gün gideriz bayramlaşmaya dedim ilk gün dedi( annesinin geçen bayram ki tepkisinden olduğu belli) ben bu duruma sinir oldum, gidersem ilk gün kayınvalide ohhh iyi terbiye etmişim gibi olcak( kayınvalide ile aram zaten iyi değil) siz olsanız ne düşünürdünüz