SİZDE 21 YAŞINDASINIZ VE SADECE KARDEŞİNİZDEN 2 YAŞ BÜYÜKSÜNÜZ VE EVLİ BİR ERKEKLE BİRLİKTE OLUNMAYACAGINI GAYET İYİ BİLİYORSUNUZ ,KARDEŞİNİZDE BİLİYOR ..10 AY AZ SÜRE DEĞİL GEZ EGLEN HER ŞEYİ YAŞA SONRA TERKEDİLİNCE GEL ABLANA AĞLA..KARDEŞİNİ SAVUNACAĞINI SÖYLEMİŞSİN ANNENİN BABANIN ÜZÜLMEMESİ GEREKTİĞİNİ SÖYLEMİŞSİN AMA HAMİLE EŞİNİ HİÇ DÜŞÜNMEMİŞSİNİZ..SİZİN KARDEŞİNİZ METRES HAYATI YAŞAMIŞ, AKSİNE BENİM KARDEŞİM ALDATILAN BİR KADINDI VE ÇEKTİĞİ ACIYI ÇOK İYİ BİLİYORUM..KARDEŞİNİZDE O İĞRENÇ ADAMDA BEDELİNİ ÖDEMELİ HERKES NE MAL OLDUKLARINI ÖGRENMELİ BENCE..ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN ,UMARIM DOĞRU KARARLAR VERİRSİNİZ,HAMİLE EŞİNİDE DÜŞÜNMENİZ DİLEGİYLE....Onu korumayıp ne yapacağım benim kardeşim o
TAMAMEN SİZE KATILIYORUM TOPLUM METRES HAYATI YAŞAYANLARINDA ,ALDATAN ERKEKLERİNDE NE MAL OLDUKLARINI ÖGRENMELİ ,ÖYLE HER HALTI YİYİP YUVALARI YIKIP ,EŞLERİ ALDATIP ORTADA NAMUSLU NAMUSLU DOLAŞMASINLAR..Tabiki oyle Allah kimsenin basina vermesin ama diyorumya ben o durumdaki kadinlara aciyamiyorum bile isteye yapip terkedildiktrn sonra pisman gibi olmalar. Sizde beni anlamissiniz ne guzel gerçekten insan nefretle yaklasiyor cunku 2. Kadinlara sinirlenmemek elde degilki helede duygusal biriyseniz
İnanmayan inanmasın okumayın geçin maden fake bi konu kendinizi yormayınisiniz gücünüz yok galiba. size ne benim yorumundan. bana göre ve baskalarinada göre yalan fake bir konu. sif ben demedimki bunu. bu konuyla alalaki kac kisi yazdi bunu.... ama ne dersek diyelim mutlaka son söz sizde olacak üstüne birsey ekliceksiniz o yüzden göz ardi ediyorum. bana göre yalannnnnn. ii askamlar
Aynen oyle konuda gecen adam srfsz kadinda metres resmen. Yasida kucuk falan degil her seyi yaparken iyi terkedilince agla sizla yemezler. Adam terketmese hala devam ederdi pisliklerTAMAMEN SİZE KATILIYORUM TOPLUM METRES HAYATI YAŞAYANLARINDA ,ALDATAN ERKEKLERİNDE NE MAL OLDUKLARINI ÖGRENMELİ ,ÖYLE HER HALTI YİYİP YUVALARI YIKIP ,EŞLERİ ALDATIP ORTADA NAMUSLU NAMUSLU DOLAŞMASINLAR..
Boşversene canım allah büyükinsanın başına bir şey gelmeden ahkam kesmek kolay, biz söylenilen kadarını bilebiliriz sadece. çok büyük konuşuyorsunuz yapmayın bence.
Kardeşimi savunmuyorum yanlış anlamayın ama benim kardeşim tabiki kol kanat gereceğim manasında koruyacağım. Vicdanım o kadar rahatsız ki kardeşimin çekmediği vicdan azabını çekiyorum resmen çünkü bende hamile kalmıştım o kadın bende olabilirdim çıldıracağım az kaldıSİZDE 21 YAŞINDASINIZ VE SADECE KARDEŞİNİZDEN 2 YAŞ BÜYÜKSÜNÜZ VE EVLİ BİR ERKEKLE BİRLİKTE OLUNMAYACAGINI GAYET İYİ BİLİYORSUNUZ ,KARDEŞİNİZDE BİLİYOR ..10 AY AZ SÜRE DEĞİL GEZ EGLEN HER ŞEYİ YAŞA SONRA TERKEDİLİNCE GEL ABLANA AĞLA..KARDEŞİNİ SAVUNACAĞINI SÖYLEMİŞSİN ANNENİN BABANIN ÜZÜLMEMESİ GEREKTİĞİNİ SÖYLEMİŞSİN AMA HAMİLE EŞİNİ HİÇ DÜŞÜNMEMİŞSİNİZ..SİZİN KARDEŞİNİZ METRES HAYATI YAŞAMIŞ, AKSİNE BENİM KARDEŞİM ALDATILAN BİR KADINDI VE ÇEKTİĞİ ACIYI ÇOK İYİ BİLİYORUM..KARDEŞİNİZDE O İĞRENÇ ADAMDA BEDELİNİ ÖDEMELİ HERKES NE MAL OLDUKLARINI ÖGRENMELİ BENCE..ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN ,UMARIM DOĞRU KARARLAR VERİRSİNİZ,HAMİLE EŞİNİDE DÜŞÜNMENİZ DİLEGİYLE....
Maalesef o kadar haklısın kiAynen oyle konuda gecen adam srfsz kadinda metres resmen. Yasida kucuk falan degil her seyi yaparken iyi terkedilince agla sizla yemezler. Adam terketmese hala devam ederdi pislikler
Ne diyeceğimi toparlıyamadımBildirdiniz mi kadına?
Çok teşekkür ederimFeyyyk feeyyyk diye gezenler , siz cin gibisiniz çokkkk zekisiniz biz salagiz . Tamam mı oldu mu?
Benim başıma böyle bir olay gelse ben de kesinlikle durumu hamile olan bir kadına soylemezdim. Bu çok mu garip ? ????
Hatta ister istemez bebek doğduktan sonra emzirme döneminin bile geçmesini beklerdim sanırım.
Şimdi söylese ne değişecek ? Üstelik hamile bir kadın için boşanmak normale göre kat kat zor olur. Ayrıca düşük de yapabilir . Bir insan bunu nasıl göze alır ya?
Allah size kolaylık versin . Zaten zor bir durum yaşıyorsunuz , bence burdaki sinir bozucu insanlarla muhattap olmayın . Yeri ve zamanı geldiğinde her şeyi gerektiği şekilde ortaya çıkarıp öğrenmesi gereken kisilere durumu anlatirsiniz.
Siz degil kardesiniz yapsin biraz yaptigi pisligi temizlemeye calissinNe diyeceğimi toparlıyamadım
Yazsam inanmayacak nasıl inandıracağım
Adamı hatırlatmak istemiyorum tekrardan biraz fazla üstünden alıyorum konuyu galiba ama ne yapmalıyım şuan ne doğru ne yanlış İnan karar veremiyorumSiz degil kardesiniz yapsin biraz yaptigi pisligi temizlemeye calissin
Yaparken goze almis olmali zaten
Merhaba. Bu mesajı size yazıyorum çünkü vicdanım rahat değil. Eşiniz sizi aldattı. Üstelik benim kardeşimle. 10 aydır birliktelermiş cinsellikte dahil. Eşinizin adı x. X okulda öğretim görevlisi ve kardeşim de onun öğrencisi. Eşinizden kardeşime hastalık bile bulaşmış. Sizde doktora gitmelisiniz. Hamilesiniz diye ikilemde kaldım ama bilin istedim. Gerisine siz karar vereceksiniz.Ne diyeceğimi toparlıyamadım
Yazsam inanmayacak nasıl inandıracağım
Sen cok iyi insansin ama kardesine aciyamiyorum ya beter olsunlar. Sende birak biraz cok da koruma ki pisliginin farkina varsin vicdan azabi ceksinAdamı hatırlatmak istemiyorum tekrardan biraz fazla üstorum konuyu galiba ama ne yapmalıyım şuan ne doğru ne yanlış İnan karar veremiyorum
Yapacak bisi yok. Kendisi hatasini anlamis mi en onemlisi o . Anlamissada uzak dursun o adamdan. Yine bahaneler bulup kandirmasin kizi simdi gorusmek icin bir suru sey bulur kardesinizi kandirmak icin. Sakin inanmasin. Ne olursa olsun yalan soyleyerek bir iliskiye baslanmaz. Temeli curuk bina gibi olur.bu saatte sinirlerim hopladı kardeşim üniversitede hocasıyla aşk yaşıyormuş tamam bende üniversite okuyorum ama böyle olaylar neden bizim başımıza gelmiyor da bu hanımefendiyi buluyor! İki gözü iki çeşme ağlıyor kandırılmışmış evli olduğunu bilmiyormuşmuş çok seviyormuş napıyım bu kızı ben şimdi karşı tarafa Bişi demiyorum zaten şerefsizin teki kendinden 20 yaş küçük bi kızla ders dışında konuşması bile hata. Bi yandan kıyamıyorum kardeşime bi yandan öldüresim geliyor bu kadar kör olunmaz diye napayım akıl verin nolursunuz
Neden söylemesin? Siz hamileyken aldatılsanız bilmek istemez miydiniz? Ayrıca adamdan kıza hastalık bulaşmış ya eşine de bulaştıysa? Ondan bebeğe geçerse?Benim başıma böyle bir olay gelse ben de kesinlikle durumu hamile olan bir kadına soylemezdim. Bu çok mu garip ? ????
Hatta ister istemez bebek doğduktan sonra emzirme döneminin bile geçmesini beklerdim sanırım.
Kardeşimi savunmuyorum yanlış anlamayın ama benim kardeşim tabiki kol kanat gereceğim manasında koruyacağım. Vicdanım o kadar rahatsız ki kardeşimin çekmediği vicdan azabını çekiyorum resmen çünkü bende hamile kalmıştım o kadın bende olabilirdim çıldıracağım
KARDEŞİMİN ÇEKMEDİĞİ VİCDAN AZABINI ÇEKİYORUM DEMİŞSİNİZ EĞER ONUN HATALARINI ÖRT BAS EDERSENİZ HAYATINIZ BOYUNCA HATALARINDAN DERS ALAMAZ .YAPTIGI HATANIN BÜYÜKLÜĞÜNÜN FARKINA VARMALI ,CEZASINI 2 TARAFTA ÇEKMELİ ..HAMİLE BİR EŞE BU ACI YÜKLENMEMELİ DAHA BEBEĞİ DOĞMADAN BEBEK BABASIZ KALACAK ,KADIN BAKALIM O ÜZÜNTÜYLE BEBEĞİNİ DOĞURABİLECEKMİ *?BUNLAR ÇOK VEBAL İSTEYEN İŞLER...BU ARADA KARDEŞİNE BU MSJLARI OKU HAYATI BOYUNCA MUTLU BİR YUVASI OLMAZ ,YAŞATTIĞINI YAŞAMADAN ÖLMEZ BUNLARI BİLSİN....
Güzel yazmışsın canım ama kardeşim öğrencisi dersem peşine falan düşmez mi?Merhaba. Bu mesajı size yazıyorum çünkü vicdanım rahat değil. Eşiniz sizi aldattı. Üstelik benim kardeşimle. 10 aydır birliktelermiş cinsellikte dahil. Eşinizin adı x. X okulda öğretim görevlisi ve kardeşim de onun öğrencisi. Eşinizden kardeşime hastalık bile bulaşmış. Sizde doktora gitmelisiniz. Hamilesiniz diye ikilemde kaldım ama bilin istedim. Gerisine siz karar vereceksiniz.
İlk aklıma gelen mesaj bu oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?