Sinirden beynimden dumanlar çıkıyor

Aaaa. Bulasmismi ? !
Nolcak simdi tedavisi varmi?
Hamile fln degildir insallah.
Kadinada karsisina cikip durustce soyleyin bari vicdaniniz rahat etsin. Hamile ama olacagi varsada olur napcan ya aldatilmis kadin bilmek hakki.
Tedavisi var allahtan

Arkadaşlar fake olduğunu düşünenler yazmasın lütfen benim size gücüm YÖK çünkü

Sizi ilgilendirir mi? Pislik kendi bebeğini düşünseymiş de böyle şeyler yapmasaymış
Vicdan azabı yaşayacaksa o yaşayacak sizi ilgilendirmez onun bebeği
O kadının bilmek hakkı
Ben söyledikten sonra olursa ne bileyim şuan her durumda suçluymuşum gibi hissediyorum

hayrola siz yanındaydınız herhalde, bu kadar emin olduğunuza göre?
yalan tabi kardesimle yatip kalkacak bende ah aha esine diyemixem yazik kadina diyecem. böyle sacmalikmi olur:) üstünede hastalik bulastircak kardesime. o adanin dünyasini basina yikarim. konu uyduruk bana göre inanan inansin

yalan tabi kardesimle yatip kalkacak bende ah aha esine diyemixem yazik kadina diyecem. böyle sacmalikmi olur:) üstünede hastalik bulastircak kardesime. o adanin dünyasini basina yikarim. konu uyduruk bana göre inanan inansin
insanın başına bir şey gelmeden ahkam kesmek kolay, biz söylenilen kadarını bilebiliriz sadece. çok büyük konuşuyorsunuz yapmayın bence.

hayrola siz yanındaydınız herhalde, bu kadar emin olduğunuza göre?
herseye bir bahane uyduruyor. bir günde ögrendi doktora gitti vs vs. herseyi gectim adamin esine niye acikcakmisim? yok okula diyemezmis sacma sapan cevaplar. okula öyle bir sikayette bulunurdum ki... herseye bir bahanesi var konj uyduruk emin ol. sayfalari oku anlarsin ztn

sayfaları zaten okudum. neden bu uyduruk olsun ki, uyduruk olsa bu kadar uzamazdı üstüne gidilmiş ne kadar çok o zaman bırakırdı yazmayı.

ne alaka avukatı olmakla neden yalan olsun, diyorum sadece. bu da moda olmuş cevap bulamayınca avukatısın galiba. hı öyleyim hı hı evet aynen aynen.
isiniz gücünüz yok galiba. size ne benim yorumundan. bana göre ve baskalarinada göre yalan fake bir konu. sif ben demedimki bunu. bu konuyla alalaki kac kisi yazdi bunu.... ama ne dersek diyelim mutlaka son söz sizde olacak üstüne birsey ekliceksiniz o yüzden göz ardi ediyorum. bana göre yalannnnnn. ii askamlar

işiniz gücünüz yok galiba her yorumuma bi şey ekliceksiniz, diyenin her yalan bu konu, diyene aynen şeklinde cevap vermesi çok tatlı:) sizin çok işiniz gücünüz var ama ne hikmetse her yalan diyene aynen yazıp, benim yorumuma da bir şey yazmak zorunda hissediyorsunuz, anlıyorum. eyyorlamam bu kadar yakşanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…