Tedavisi var allahtanAaaa. Bulasmismi ? !
Nolcak simdi tedavisi varmi?
Hamile fln degildir insallah.
Kadinada karsisina cikip durustce soyleyin bari vicdaniniz rahat etsin. Hamile ama olacagi varsada olur napcan ya aldatilmis kadin bilmek hakki.
Haber vereceğimGarantisini kim verebilir?
Ne olacağını Allah bilir.
Lütfen söyleyin insanlığınızı yapın ve buraya da bildirin takipteyim
Kaç yıllık bdv okuyucusuyum öyle olaylar gördüm ki buna da inandım haliylebişi dicem siz inandınızmı bu olaya?
+1Kızı doktora falan götürme ne alaka ya yapmayın böyle şeyler
Sizi ilgilendirir mi? Pislik kendi bebeğini düşünseymiş de böyle şeyler yapmasaymışVicdanım rahat değil böyle ama bebeğe birşey olursa da vicdanım rahat etmiycek
Ben söyledikten sonra olursa ne bileyim şuan her durumda suçluymuşum gibi hissediyorumSizi ilgilendirir mi? Pislik kendi bebeğini düşünseymiş de böyle şeyler yapmasaymış
Vicdan azabı yaşayacaksa o yaşayacak sizi ilgilendirmez onun bebeği
O kadının bilmek hakkı
oha senin nasıl güzel bir yüreğin var, keşke senin gibi bir ablam olsaydı.İnsan yaşattığını ve kınadığını yaşamadan ölmezmiş ben bi yerde hata yapmışım demek ki bi eksiği varmış böyle bi yola başvurmuş
Allah karşına daha iyi bir abla yerine koyabileceğin insan çıkarır inşallahoha senin nasıl güzel bir yüreğin var, keşke senin gibi bir ablam olsaydı.
amin. Allah tez zamanda bu olayı daha fazla kimse yara almadan atlatmanıza yardımcı olur inşallah.Allah karşına daha iyi bir abla yerine koyabileceğin insan çıkarır inşallah
aynen yalanbu olay bana neden yalan gibi geldi.s 1 gün icinde öğrendiniz hastaneye gittiniz test yaptırdınız sonuclar cıktı teşhis koyuldu.s inandırıcılık sıfır.
hayrola siz yanındaydınız herhalde, bu kadar emin olduğunuza göre?aynen yalan
yalan tabi kardesimle yatip kalkacak bende ah aha esine diyemixem yazik kadina diyecem. böyle sacmalikmi olur:) üstünede hastalik bulastircak kardesime. o adanin dünyasini basina yikarim. konu uyduruk bana göre inanan inansinhayrola siz yanındaydınız herhalde, bu kadar emin olduğunuza göre?
insanın başına bir şey gelmeden ahkam kesmek kolay, biz söylenilen kadarını bilebiliriz sadece. çok büyük konuşuyorsunuz yapmayın bence.yalan tabi kardesimle yatip kalkacak bende ah aha esine diyemixem yazik kadina diyecem. böyle sacmalikmi olur:) üstünede hastalik bulastircak kardesime. o adanin dünyasini basina yikarim. konu uyduruk bana göre inanan inansin
herseye bir bahane uyduruyor. bir günde ögrendi doktora gitti vs vs. herseyi gectim adamin esine niye acikcakmisim? yok okula diyemezmis sacma sapan cevaplar. okula öyle bir sikayette bulunurdum ki... herseye bir bahanesi var konj uyduruk emin ol. sayfalari oku anlarsin ztnhayrola siz yanındaydınız herhalde, bu kadar emin olduğunuza göre?
sayfaları zaten okudum. neden bu uyduruk olsun ki, uyduruk olsa bu kadar uzamazdı üstüne gidilmiş ne kadar çok o zaman bırakırdı yazmayı.herseye bir bahane uyduruyor. bir günde ögrendi doktora gitti vs vs. herseyi gectim adamin esine niye acikcakmisim? yok okula diyemezmis sacma sapan cevaplar. okula öyle bir sikayette bulunurdum ki... herseye bir bahanesi var konj uyduruk emin ol. sayfalari oku anlarsin ztn
konu sahibinin avukatisin galibasayfaları zaten okudum. neden bu uyduruk olsun ki, uyduruk olsa bu kadar uzamazdı üstüne gidilmiş ne kadar çok o zaman bırakırdı yazmayı.
ne alaka avukatı olmakla neden yalan olsun, diyorum sadece. bu da moda olmuş cevap bulamayınca avukatısın galiba. hı öyleyim hı hı evet aynen aynen.konu sahibinin avukatisin galibaiyi aksamlar
isiniz gücünüz yok galiba. size ne benim yorumundan. bana göre ve baskalarinada göre yalan fake bir konu. sif ben demedimki bunu. bu konuyla alalaki kac kisi yazdi bunu.... ama ne dersek diyelim mutlaka son söz sizde olacak üstüne birsey ekliceksiniz o yüzden göz ardi ediyorum. bana göre yalannnnnn. ii askamlarne alaka avukatı olmakla neden yalan olsun, diyorum sadece. bu da moda olmuş cevap bulamayınca avukatısın galiba. hı öyleyim hı hı evet aynen aynen.
işiniz gücünüz yok galiba her yorumuma bi şey ekliceksiniz, diyenin her yalan bu konu, diyene aynen şeklinde cevap vermesi çok tatlı:) sizin çok işiniz gücünüz var ama ne hikmetse her yalan diyene aynen yazıp, benim yorumuma da bir şey yazmak zorunda hissediyorsunuz, anlıyorum. eyyorlamam bu kadar yakşanlar.isiniz gücünüz yok galiba. size ne benim yorumundan. bana göre ve baskalarinada göre yalan fake bir konu. sif ben demedimki bunu. bu konuyla alalaki kac kisi yazdi bunu.... ama ne dersek diyelim mutlaka son söz sizde olacak üstüne birsey ekliceksiniz o yüzden göz ardi ediyorum. bana göre yalannnnnn. ii askamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?