Ben kaldırılmasından yana değilim kadının ki normal bi durumda olsa söylerdim zaten ama hamile kadın allah korusun.Kimseye birşey söylemek zorunda da değilsiniz. Onların hayatı onları ilgilendirir, ki aldatılan kadınların çoğu bu durumu hissettikleri halde eşlerinin ekstra ilgisiyle olayların üstünü kapatıyor. Görmek istemiyor, görmüyor. Gidip anlatsanız da birşey değişmeyecek emin olun...
Nasıl yani söylemeyecek misiniz kadına?Ben kaldırılmasından yana değilim kadının ki normal bi durumda olsa söylerdim zaten ama hamile kadın allah korusun.
Ben kaldırılmasından yana değilim kadının ki normal bi durumda olsa söylerdim zaten ama hamile kadın allah korusun.
Doğru zaman mı bilmiyorumNasıl yani söylemeyecek misiniz kadına?
Söylemeliyim biliyorum ama doğru zaman mı onu bilmiyorumYa kadına da uçuk bulaştırırsa bu adam? Bakın bu bir vebal bence.
Dün vicdanım rahat etmez diyordunuz.Doğru zaman mı bilmiyorum
Vicdanım rahat değil böyle ama bebeğe birşey olursa da vicdanım rahat etmiycekDün vicdanım rahat etmez diyordunuz.
Siz söylemiyorsanız kardeşiniz söylesin.
Fake hesap açıp söyleyin bir şekilde söyleyin.
Farkında mısınız kadın ihanete uğramış o adinin çocuğunu taşıyor. Beklemeniz hata.
Maalesef bulaşmışSayfalari takip etmedim insallah kardesinizde bi hastalik fln bulasmamistir.?
Suc sadece o pislik sapik hocada degil kardesinizdede var suc.
Siz nasil ogrendiniz durumu?
Herkes hamileliğini toz pembe geçirmiyor lütfen kendinize bahane üretmeyin bebek Allah'a emanet olsun. Lütfen SÖYLEYİN.Vicdanım rahat değil böyle ama bebeğe birşey olursa da vicdanım rahat etmiycek
Ne bulaşmış hastalık mı?Maalesef bulaşmış
Kardeşim suçlu zaten boyundan büyük işlere karışmış
Kendisi anlattı
Emin misiniz yani birşey olmaz değil miHerkes hamileliğini toz pembe geçirmiyor lütfen kendinize bahane üretmeyin bebek Allah'a emanet olsun. Lütfen SÖYLEYİN.
Belkide kadın çocuğunu böyle ahlaksız bir herifle büyütmek istemeyecek.
Genital uçuk varmış kardeşimde cinsel yolla bulaşıyormuşNe bulaşmış hastalık mı?
Nasıl hemen çıktı sonuçlar
Maalesef bulaşmış
Kardeşim suçlu zaten boyundan büyük işlere karışmış
Kendisi anlattı
Garantisini kim verebilir?Emin misiniz yani birşey olmaz değil mi
E kadına da bulaştı belki hamile üstelik.Genital uçuk varmış kardeşimde cinsel yolla bulaşıyormuş
bişi dicem siz inandınızmı bu olaya?Garantisini kim verebilir?
Ne olacağını Allah bilir.
Lütfen söyleyin insanlığınızı yapın ve buraya da bildirin takipteyim
Test sonuçları çıkmadı zaten muayene sırasında görülen bu sadecebu olay bana neden yalan gibi geldi.s 1 gün icinde öğrendiniz hastaneye gittiniz test yaptırdınız sonuclar cıktı teşhis koyuldu.s inandırıcılık sıfır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?