ŞU SAATE KADAR HASTALIK VS OLAN OLMUŞTUR .BIRAKINDA KADIN HUZURLU BİR ŞEKİLDE BEBEĞİNİ DOĞURSUN ,O ÜZÜNTÜYLE BEBEĞİNEDE ,KENDİNEDE ZARAR GELEBİLİR , VEBAL İSTEYEN İŞLER BUNLAR..SONRASINDA SÖYLENMELİ MUTLAKANeden söylemesin? Siz hamileyken aldatılsanız bilmek istemez miydiniz? Ayrıca adamdan kıza hastalık bulaşmış ya eşine de bulaştıysa? Ondan bebeğe geçerse?
Biliyorum ve gözümde eski kardeşim değil artık bu beni çok üzüyorSen cok iyi insansin ama kardesine aciyamiyorum ya beter olsunlar. Sende birak biraz cok da koruma ki pisliginin farkina varsin vicdan azabi ceksin
Esinle de aran bozulmasin o igrencler yuzunden
Dussun zaten adam tek basina mi aldatti kardesinde ceksim cezasini okul mu neyse artik yanina kalmasin. Zaten kalmaz Allah buyuk o da aldatilir aynilarini yasarGüzel yazmışsın canım ama kardeşim öğrencisi dersem peşine falan düşmez mi?
Bide instagramda kapalı hesaba mesaj atabiliyor muyuz?
Tamam öğrencisi deme ama adam hakkında bilgi ver ki inansın. Evet atılabiliyorGüzel yazmışsın canım ama kardeşim öğrencisi dersem peşine falan düşmez mi?
Bide instagramda kapalı hesaba mesaj atabiliyor muyuz?
Okuldan atılırsa babam kahrolur onu okutmak için neler çekti hala çekiyorDussun zaten adam tek basina mi aldatti kardesinde ceksim cezasini okul mu neyse artik yanina kalmasin. Zaten kalmaz Allah buyuk o da aldatilir aynilarini yasar
KOCAMAN BİR HİÇNe dedi peki
Yazik ya vallahi anneye babaya ablaya yazik benim kardesim olsaydiiiii cekecegi vardiOkuldan atılırsa babam kahrolur onu okutmak için neler çekti hala çekiyor
Ay cok rahat ya gercekten artik onu korumayi birak pisliginde bogulsunKOCAMAN BİR HİÇ
Benim en yakın arkadaşım hamileyken öğrendi , erken doğum yaptı , sütü hiç olmadı . Doğum yapmadan önce ogrense be değişecek . bari erken doğum , düşük gibi tehlikeleri olmasın .Neden söylemesin? Siz hamileyken aldatılsanız bilmek istemez miydiniz? Ayrıca adamdan kıza hastalık bulaşmış ya eşine de bulaştıysa? Ondan bebeğe geçerse?
Burada çok konu okuduk hamileyken aldatılan ve çocuğunu dünyaya getiren. Ne huzuru yalandan saadet boynuz yiyor.ŞU SAATE KADAR HASTALIK VS OLAN OLMUŞTUR .BIRAKINDA KADIN HUZURLU BİR ŞEKİLDE BEBEĞİNİ DOĞURSUN ,O ÜZÜNTÜYLE BEBEĞİNEDE ,KENDİNEDE ZARAR GELEBİLİR , VEBAL İSTEYEN İŞLER BUNLAR..SONRASINDA SÖYLENMELİ MUTLAKA
Bende aynısı diyordum insan başına gelmeden gerçekten anlamıyorYazik ya vallahi anneye babaya ablaya yazik benim kardesim olsaydiiiii cekecegi vardi
Arkadaşınızda var mıydı virüs? Ben kadına geçtiyse bebeğe de zararı dokunmuştur diye diretiyorum. Veya belkide herif hamile diye yanaşmıyorum ayağına sevgilisiyle takılıyordur. Doğumdan sonra adamla birlikte olma hastalık kapma riski var.Benim en yakın arkadaşım hamileyken öğrendi , erken doğum yaptı , sütü hiç olmadı . Doğum yapmadan önce ogrense be değişecek . bari erken doğum , düşük gibi tehlikeleri olmasın .
Zatem hpv gecmistir eşine . siğil olustuysa da teşhis edilmiştir. Birisi soylemese de hamile bir kadinda hpv olup olmadığı çıkar ortaya öyle ya da böyle. Rahim ağzında siğil varsa sezaryen olur.
YA SEN HALA KARDEŞİNİ DÜŞÜNÜYORSUN DİĞER YANDA HAMİLE BİR KADIN BİRÇOK RİSKİ VAR ,BUNUN DIŞINDA KADININ YUVASI YIKILACAK ,BUNUN DIŞINDA YENİ DOĞACAK BİR BEBEK (İNŞ SAGLIKLI DOĞAR)YUVASIZ KALACAK BÜTÜN BUNLARIN SORUMLULARI BEDELİNİ ÖDEMELİ .ÖNCELİKLE Ş,,Z EŞİ ,SONRADA EVLİ ADAMLA METRES OLAN KARDEŞİNİZ..HALA OKUL MU DİYORSUNUZ? DİĞER İNSANLARIN HAYATI NE OLACAK ? SİZ SADECE KARDEŞİNİZİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ MALESEF ..Okuldan atılırsa babam kahrolur onu okutmak için neler çekti hala çekiyor
Sadece babamı annemi düşünüyorum kadına yazacağım ikilemde kalmamın sebebi kadının sağlığına bebeğe Bişi olur diye korktuğumdandı. Tek başına çeksin cezasını annemi babamı üzmesin onlar bunu haketmediYA SEN HALA KARDEŞİNİ DÜŞÜNÜYORSUN DİĞER YANDA HAMİLE BİR KADIN BİRÇOK RİSKİ VAR ,BUNUN DIŞINDA KADININ YUVASI YIKILACAK ,BUNUN DIŞINDA YENİ DOĞACAK BİR BEBEK (İNŞ SAGLIKLI DOĞAR)YUVASIZ KALACAK BÜTÜN BUNLARIN SORUMLULARI BEDELİNİ ÖDEMELİ .ÖNCELİKLE Ş,,Z EŞİ ,SONRADA EVLİ ADAMLA METRES OLAN KARDEŞİNİZ..HALA OKUL MU DİYORSUNUZ? DİĞER İNSANLARIN HAYATI NE OLACAK ? SİZ SADECE KARDEŞİNİZİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ MALESEF ..
YA SEN HALA KARDEŞİNİ DÜŞÜNÜYORSUN DİĞER YANDA HAMİLE BİR KADIN BİRÇOK RİSKİ VAR ,BUNUN DIŞINDA KADININ YUVASI YIKILACAK ,BUNUN DIŞINDA YENİ DOĞACAK BİR BEBEK (İNŞ SAGLIKLI DOĞAR)YUVASIZ KALACAK BÜTÜN BUNLARIN SORUMLULARI BEDELİNİ ÖDEMELİ .ÖNCELİKLE Ş,,Z EŞİ ,SONRADA EVLİ ADAMLA METRES OLAN KARDEŞİNİZ..HALA OKUL MU DİYORSUNUZ? DİĞER İNSANLARIN HAYATI NE OLACAK ? SİZ SADECE KARDEŞİNİZİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ MALESEF ..
EVET ANLAMIYOR BEN ÇOK İYİ ANLIYORUM ,BENİM KARDEŞİMDE ALDATILDI BU METRESLER EVLİ ERKEK KARISINI BOŞAYIP ONU ALACAK DİYE BU KADAR SÜRDÜRÜYOR İLİŞKİYİ ,GEZERKEN ,EĞLENİRKEN ,ADAMIN PARASINI YERKEN HAYAT GÜZEL ,SONRA ADAM TEKMEYİ BASINCA HEP AYNI SENARYO ..BEN ÇOK GÖRDÜM ,EMİN OL ADAM TEKRAR ARASIN DİYE BAKIYOR FIRSATINI BULSA KOŞA KOŞA GİDECEK ,ADAM TERKETMESEYDİ HALADA METRESİYDİ ZATEN ÇEKECEK TABİKİ ODA ....Bende aynısı diyordum insan başına gelmeden gerçekten anlamıyor
ÇOCUKLA NE ALAKASI VAR İLİŞKİNİN BOŞANSADA ONUN BABASI .AMA HER ŞEYİN ZAMANI VAR HAMİLE BİR KADINA BU ACI YAŞATILMAZ BUDA BENİM DÜŞÜNCEM..Ya ne demek cocuk babasiz yuvasiz olacak.?
Boyle yuva cok mu iyi babanin kimle oldugu belli degil guzel bi yuva mi sence??? Cocuk bilseydi boyle bir adamdan baba istemezdi emin olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?