Sinirden beynimden dumanlar çıkıyor

Siz merhametlisiniz ben boyle bir sey yasasam kardesimle o adami cok fena yapardim hic kardeslik hatri kalmazdi ama tabiki herkesin ayri dusuncesi vari
İnan'ın çok istiyorum bunları yapmayı ilk duyduğumda kafasını patlatasım geldi ama aramızda yaş farkı çok az olmasına rağmen o benim kızım gibiydi hep o çocuktu ben hep yetişkindim

İnan'ın çok istiyorum bunları yapmayı ilk duyduğumda kafasını patlatasım geldi ama aramızda yaş farkı çok az olmasına rağmen o benim kızım gibiydi hep o çocuktu ben hep yetişkindim
Bir yakinim Boyle 2.kadin olma gibi cok buyuk bir pislige bulasti. Ben o aldatilan kadini dusundum ve o yakinimdan nefret ettim. Bizlerinde basina aldatilma gelebilir o kisileri sahiplenirlerse normallestirilirse hatasinin farkina varamazlar. Benim fikrim tabiki katilmayan katilmaz da

İnsan yaşattığını ve kınadığını yaşamadan ölmezmiş ben bi yerde hata yapmışım demek ki bi eksiği varmış böyle bi yola başvurmuş

İnsan yaşattığını ve kınadığını yaşamadan ölmezmiş ben bi yerde hata yapmışım demek ki bi eksiği varmış böyle bi yola başvurmuş
Yok canim senin neden hatan olsun kendini niye sucluyosun sen iyi bir ablasin bence
Herkesin hayati kendine cezasini kendi ceker

Baba faktöründe söyle bi eksiklik var babam bi anda yanar bi anda söner
Eğer ki baba faktöründe eksiklik varsa bu olan şey nasıl desem anormal değil . Birde anne çok şımartmış baba bir hata olmadığı sürece çocuğun üzerinden elini eteğini çekmiş . Abla dengeyi kurmaya çalışmış . Yani karışık bir çocukluk ve ergenlik dönemi geçirmiş . Sanırım hatayı da babada bulmuş .
kendisine hem sevgili hem baba olacak birisini aramış ve karşına bu yaşlı sırtlan çıkmış .
Kardeşinizin ki bence masum bir etkilenme veya aşk değil . Hayatındaki boşlukları doldurma çabası .

Zaten terk edilişine veya aşkına ağlamıyor kendine yediremediği şeyler var ona ağlıyor o yüzden size geldi
Psikoloğa götürebilirsiniz sende kötü etkilendin . Psikolojini toplaman lazım diyerek .
Benim size bunlar doğrultusunda asıl anlatmak istediğim . Bir daha bu hataları yapmaması için çok dikkatli davranmak gerekiyor ki bende siz gibi düşünüyorum eninde sonunda adamın evli olduğuna dair izler yakalamış ama görmezden gelmiştir .

Psikolog değilim ama insan psikolojisiyle ilgili çok okudum ve okuduklarım sonucu çıkardığım sonuç bu işin içinde olarak en doğrusunu siz bilirsiniz ama uzman desteği kesinlikle şart bence

bizim okulda da vardı böyle iki tane biri haberlere falan çıktı hatta dini nikah kıyıp kandırmış
diğeri de her tez öğrencisine asılıyordu maalesef bunlar sansar olmuş eşleri de anlıyordur artık
inşallah kardeşiniz de anlar aklın başına alır

Söyledim gerek yok sen bana yetersin dedi. 20 yaş çok fazla bide evli adam kendi kafasına sıkmış kardeşim resmen

Şerefsizler.

19 yaşında kızın 40 yaşında amcayla ne işi olur ya. O herifi işinden attırın pislik başka kızların da başını yakmasın ahlaksız, karısı da öğrenmeli bence, ulan adama bak birde ilaç kullandırıyo kazara hamile kalır diye öyle mi. Herif bildiğin şeytan ya bide baba olacak bu adam!
Kızkardeşine diyecek birşey bulamıyorum, cahil desen değil yani zaten herif terketmese muhtemelen devam edecekti ilişki. Yazık

Bence zamana bırakın,kardesinize kızıp bağırmak yerine onun yanında olduğunuzu herkesin hatalar yapabileceğini ve ne hatası olursa olsun sizin onu çok sevdiğinizi ve hiç birakmayacaginizi hissettirin,bunun bize ders olduğunu ve bu içinde bulunduğu acının geçeceğini yaşadığı nin yanlış ama sizin aranızda kalacağını söyleyin, size guvensin nihayetinde siz ablasiniz, ve asla doktora götürüp onun gururunu kurmayın,o zar o beden onun, yapmayin, ona sürekli ben sana güveniyorum sen doğruyu yanlışı nerde durman gerektiğini bilirsiniz hissettirin, bu arada ben 42 yaşındayım 25 yasinda kız kardeşim var, yani bilmeden konuşmuyorum, a tabiki yinede siz bilirsiniz

Doktora bi hastalık kapma ihtimaline karşı götürüyorum

Maalesef haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…