Korku değil 2 defa küstük aslında keşke hiç barismasaydim. Eşim çok çok pasif o yüzden hep ben üzülüyorum.Bu kadar korkmayın görümcenizden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korku değil 2 defa küstük aslında keşke hiç barismasaydim. Eşim çok çok pasif o yüzden hep ben üzülüyorum.Bu kadar korkmayın görümcenizden
Ben arada kaliyorum boyle konularda.
Ben evime geleni uyaririm, orada degil burada yiyecegiz. Burada oynayacagiz vs vs.
Ama evimde 1 hafta misafir edecegim kisi de cok cok yakinimdir, o durumda da evi yaksa aman canim senin canina ziyan gelmesin derim herhalde. Cocuk da uzulmus haliyle, butun gun somurtup oturmak bir yetiskine yakismiyor bence. Sizin icin kiymetini anladim evet ama neticede hali mi hali, cok da buyutmemek lazim diyorum.
Çocuğun yüzünde bı suçluluk duygusu bile yokku napiyim döküldü diyor gorumcemde tamam birşey olmaz diyor.Ama o ev sizin eviniz, kurallari aiz koyacaksiniz. Bu kadar uzun sureli misafirlik eger ki kendinizi yakin hissetmiyorsaniz basli vasina kulfet.
Benim kardesim geldi cocuguyla kaldi bende on gun ornegin, dedigim gibi yegenim evi yaksa canin sagolsun derim. Ama uyarmaktan da cekinmem. Kardesim de darilmaz.
Bence kendi evinizde biraz daha baskin olan olmaktan cekinmeyin, ev sahibesi olarak zaten sizin goreviniz bir yerde. Hic cekinmeyin ve nasil olmasi gerekiyirsa size gore onu talep edin. Begenmeyen de gelmesin, zaten siz de cok sevmiyirsunuz belli ki.
Ama cocugu da cok uzmeyin, olmus bir kaza, normaldir.
Almayın evinize, görüşmeyin? Eşiniz madem pasif biri siz de ona laf geçirirsiniz pekala. İstemiyorun onu bu evde deyin kestirip atın. Böyle hasta olursunuz vallahi. Misafirlik yapmayı bilmiyorsa gitmesin kimsenin evine.Ya genel olarak böyleler. Hamileyken geldiler yine Allah'ım yatak odama kadar mahvettiler. Yani annede sıkıntı var yapmayın demiyor. Biliyor durumumuzu yani insan kardeşine kıyar mi onu sömürmeye çalışır mı. Ben abimin evine gittiğim zaman 1 bardak suyu ziyan olsa canım sıkılır. Ama vurdumduymaz bir şekilde birşey olmaz ya diyor.
Çocuğun yüzünde bı suçluluk duygusu bile yokku napiyim döküldü diyor gorumcemde tamam birşey olmaz diyor.
Tabi kirlenecek ama daha 2 hafta olmuş bir hevesle almışım yani aradan zaman geçse zaten bende umursamam.tabi şu da var çocuk odasındaki beyaz halıyı çocuğunuz da kirletecek. o halı sizin istediğiniz gibi kalmayacak hiçbir zaman. o zaman kendi çocuğunuza da çok kızacaksınız.
Tatsızlık çıkmasın diye seslenmiyorum ama artık son damla oldu sanırım.Görüncenizin açık sözlüğünü sizde örnek alabilirsiniz.. size halima çay dökmeyin diyebiliyor siz diye söyleyemiyoruz odada çay içilmez dökersin diye ?
O zaten öyle kalmayacak ama daha 2 hafta olmuşken bu denli de olunca sinir oldum. Bı heves almışım hergun silip süpürüp mis gibi oldu diye seviniyordum. Yani nasıl bir çocuğa birşey alırsın sevinir ya öyle birşey işte. Milletin eskisinde otura otura yeni de alınca ne biliyim ya çok farklı geldi inanın.Ben de kararsız kaldım ya
Pandemi dönemimde bile ağırlayabileceğiniz yakınlıkta birinden bahsediyoruz sonuçta
O yakınlıktaki birinin çocuğuna oraya dökersin gel burda iç diyebilirim ben mesela ya da dökerse de halı altı üstü der takmam
Günümü zehir etmem kendime yani
Çocuk odasına beyaz halı almışsınız doğru anladıysam o halı daha çok kirlenir zaten
Hevesiniz var diye üzüldünüz herhalde yoksa inanın değmez
Beyaz halı risktir zaten ya başlı başınaTabi kirlenecek ama daha 2 hafta olmuş bir hevesle almışım yani aradan zaman geçse zaten bende umursamam.
O söyleyince tatsızlık olmamış ki hala birliktesiniz.. siz söyleyince neden olsun ?Tatsızlık çıkmasın diye seslenmiyorum ama artık son damla oldu sanırım.
Biryere gittiğim zaman bn cocugumun yapmaması gerekneleri yaptırıyorum peşinden ayrılıyorum.Kendi çocuklarınız biyere birşey dökmuyor mu allah aşkına.. Ben 26yaşındayım 19yaşında kız kardeşim var bana geldıgınde kırmızı oje sürerken beyaz halıya döküldü mesela buda genç bir kız.. Aynı şeyi sizin çocugunuz yapsa yada yeğeninz bukadar sorun olurmydu..
Ben kızımın eline yiyecek verip ortalıkta dolandırmıyorum sofrada bizimle yer ve kalkar.Beyaz halı risktir zaten ya başlı başına
Risk almışsınız basbayağı
Bir de altı üstü eşya gerçekten
Mesela aldığınız günün akşamına kızınız bir şey de dökebilirdi
Bunlar hep insanlık hali
Siz niye görümcenize biz misafir ağırlayamayız koronada diyemiyorsunuz onu düşünün bence
1 yaşında çocuk nasıl hep sofraya oturup kalkıyor yetişkinler gibi?Ben kızımın eline yiyecek verip ortalıkta dolandırmıyorum sofrada bizimle yer ve kalkar.
Vallaha yemek yiyorsak birlikte yiyoruz meyveyse sofra seriyorum eline verip evde dolandırmıyorum. Emiyor zaten 3 ana öğünümüz var birlikte yiyoruz meyve yiyecekse sofra seriyorum yediriyorum kalkıyor. Abur cubur vermiyorum zaten.1 yaşında çocuk nasıl hep sofraya oturup kalkıyor yetişkinler gibi?
Yanlış anlaşılmak istemem sofra alışkanlığı tabi ki olmalı ama hiç sofra dışında bir şey yemiyor olması bana ilginç geldi.
Konu yemek de değil aslında bir şey dökmez de boya sürer bir şekilde beyaz halı kirlenir yani
İlerde nasıl pişman olacaksınız beyaz halıya ve verdiğiniz özene![]()
Biliyoruz herhalde. Biz zaten dikkat ediyoruz. Çocuğumu doktora bile götürmüyorum ben. Ama çıkmış yola geliyoruz diyor napayım ben kendi vicdani kendi sorumluluğu. Anlamayan insana da napabilirim ki ben.Sizin gibi misafir olma,misafir etme sevdalilari yuzunden bir sürü sağlık çalışanı öldü be.Hâlâ derdi halı.Geleni kabul etmiceksin kardeşim,bu kadar basit.