• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sınırden elım ayagım tıtrıyo.

Ha

dı Ya oyle olsaydı 5 yılık ıkıskı

Aa gercektn mı olmayan aıle bırlıgıyle 5yıl gecırmısız komıksınız valla

Hanımefendi, yazılan hiçbir şeye cevap vermeyip kendi kendinize konuştuğunuzun farkında mısınız?

Eşinizin daha önce de şiddet uyguladığını yazdınız mı? Yazmadınız mı?

Genel bakış açısının dövmezsek şımarır olduğunu yazdınız mı, yazmadınız mı?

Size de dövmenizi telkin ettiğini yazdınız mı, yazmadınız mı?

Çok zor değil, evet mi, hayır mı?

Ekleme: Bir de boşanmaktan bu kadar çekinirseniz, 5 yıl da olur 55 yıl da. Adam ne yapsa bir şey demiyorsunuz çünkü.

Zaman bir kıstas değil yani.

Hanımefendi, yazılan hiçbir şeye cevap vermeyip kendi kendinize konuştuğunuzun farkında mısınız?

Eşinizin daha önce de şiddet uyguladığını yazdınız mı? Yazmadınız mı?

Genel bakış açısının dövmezsek şımarır olduğunu yazdınız mı, yazmadınız mı?

Size de dövmenizi telkin ettiğini yazdınız mı, yazmadınız mı?

Çok zor değil, evet mi, hayır mı?

Ekleme: Bir de boşanmaktan bu kadar çekinirseniz, 5 yıl da olur 55 yıl da. Adam ne yapsa bir şey demiyorsunuz çünkü.

Zaman bir kıstas değil yani.
Oylemı adam sıdedt yanlısı bırı olsaydı sgwr konumda da elestrsogonız annemede sdset gosterırdı mıye bosanmaktan korkayım ya sacmalıyosunu gercekten

Oylemı adam sıdedt yanlısı bırı olsaydı sgwr konumda da elestrsogonız annemede sdset gosterırdı mıye bosanmaktan korkayım ya sacmalıyosunu gercekten

Madem öyle cevap verin sorulanlara, yazdınız mı yazmadınız mı?

Kimsenin bir şey uydurduğu yok. Sizin mesajınızda daha önce de oldu yazıyor.

Açıklayın bunu.

Dun aksamkı sıkıntım bosuna degılmıs demkki.esım oglumu dovdu cıldırmak uzereyım.yanı suan cekıp gıdesım var o derece napcam bılmıyorum yavrum anne nerdesın dıye cıglık attı kulaklarmda cınlıyo hala o ses ya ocım yanıyo

okuyunca benimde icim acidi. sanirim benim oglumda anne nerdesin diye bagirsaydi ben kocamin sacini basini yolardim!
biz kucukken annemden cok dayak yedik ozellikle erkek kardesim hep baba diye aglardi bana seslenirdi abla babami cagir diye aglaya aglaya bende kucuktum o zaman odamda pisip beklerdim dua ede ede dayanamayip agladigim zamanlar cok olmustu o_O:KK43::KK43:

Amma da abartmışsın ya... Altı üstü bi tane vuruvermiş.

Daha önce de vurmuş, çocuk böyle terbiye edilir diyormuş.

Konu sahibine sen de vur diyormuş.

Zaten adamın kardeşleri düğünde konu sahibinin annesini dövmüş.

Yani bir daha düşünün isterseniz abartı kısmını

Aslında sıradışı mı bulacakmışım ben bunu?

Evet. İnsanın düğününde annesinin dayak yemesini, ya da eşinin sürekli 4 yaşında çocuğuna şiddet uygulamasını normal bulmayacağınız kesin.

Ama işte yine ezberlenmiş bir şekilde ''Bir tokattan ne olacak?'' diyeceksiniz, çünkü dikkat çekmek istediğiniz konu bu.

Evet. İnsanın düğününde annesinin dayak yemesini, ya da eşinin sürekli 4 yaşında çocuğuna şiddet uygulamasını normal bulmayacağınız kesin.

Ama işte yine ezberlenmiş bir şekilde ''Bir tokattan ne olacak?'' diyeceksiniz, çünkü dikkat çekmek istediğiniz konu bu.

Annesine saldırmaları hariç diger olaylar normal.

Bak diger başlıkta ''10 saat TV izleyen çocuklar varmış'' diye yazmış. İşte anormal olan o, 1-2 tokat yiyen çocuk degil.

S

uAhh ya sureklı bıde dovuyomus vah vah vah nasılda uydurmusun canım ya valla gozlerım yasardı.

Kendılerı olayları baya sıradısı olarak cevırdıklerı ıcın sızın de o acıdan bakmanızı ıstemıs.

Hanımefendi anneniz düğününüzde eşinizin kardeşleri tarafından dövülmüş. Siz sıradışıya çevirdiler derken utanmıyorsunuz ya, çocuğunuzun babasından daha büyük problemleri var bence.

Back
X