Herkese merhaba bugün çok sinir oldum
Eşimin eski sevgilisi kayınpederimin en yakın arkadaşlarından birinin yeğeni
Eşimin ailesinin sadece yazlıkta kullandığı eski model bir arabası var araba orada kalıyor, araba eşimin üstüne alınmış zamanında öyle de devam ediyor yani araba eşimin,
Biz yazlığa gitmiyoruz ben istemiyorum çünkü hepi topu en fazla iki hafta tatil yapıcaz onda da eski sevgilisi ile dip dibe sinir stres olmak istemiyorum.
Facebookta bir profil fotoğrafı gördüm kan beynime sıçradı resmen,
Fotoğrafı eskinin arkadaşı koymuş (kıza daha önce bakmıştım facebooktan)
Fotoğrafta o arabanın içinde eşimin eski sevgilisi ve arkadaşları binmiş kayınpederimin arkadaşı da onları gezdiriyor.
Aradım eşimi bağırdım "ya babanın üstüne geçirirsin arabayı ya da satarsın ama benim kocamın olan bir arabanın üstünde ben böyle rezillik istemiyorum sen o arabayı eski sevgiline hizmet etsin diye mi orda tutuyorsun" dedim
Haksız mıyım değil miyim bilmiyorum ama sinirden hala elim ayağım titriyor
Evlenmişsin hala eski sevgiliyi mi kıskanıyorsun?
Ben haklı buldum sizi.. Satsın.
Ama eşinizede fazla yüklenmeyin belki kp niz vermiştir anahtarı arkadaşına.
Haksızsın
Adam orda değilmiş
Sadece onun adına kayıtlı bir arabaya birileri binmiş ki anladığım eşinin ailesinden birisi dahi yok
Şu eski sevgilileri takmayın
Ben eşinin yerinde olsam o arabayı kızın üzerine geçiririm bu kadar abartılı bir tavır karşısında
Adamın kötü niyeti yoksa da kışkırtırsınız olmuş bitmiş geçmiş gitmişşş
Eski sevgili neden hala bu ailenin peşinde?? Sonuna kadar haklısın ama eşine kıskançlığını fazla belli etmeden,kavga etmeden rahatsızlığını belirt.. bide adamı havalandırma.
bence boşuna canını sıkıyorsun.
Bence araba esının degıl
sadece ruhsatı esının uzerıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?