Sinirden elim ayağım titriyor :S

Bnce çokkkk haklısnz bnde sinir oldummm. Araba kesin satılmalı size yapılan bi hakaret bu

Otursan ne olacak ki sonuçta eşin seni daha çok sevmişki seni tercih etmiş.Eskiyi bırak geçmiş geçmişte kalmıştır.

Koskoca bir sene boyunca beklediğim dinleneceğim mutlu olacağım bi tatili neden eski sevgilisiyle dip dibe geçireyim
O benim eski sevgilimle bir tatil geçirsin aynı masada o zaman

Maddi açıdan kimin peki araba? Yani arabayı alan sizmisiniz? Değilseniz boşverin.
Ama kızdığınız konu daha çok ailenin bu kızdan kopmamış olması sanırım ki ben olsam ben de sinir olurdum

Parasını eşim ödemiş zamanında benle tanışmadan önce alınmış
Kızdığım konu benim eski sevgilimi ailemde tanıdıklarımda konuşmaz hiç olmamış gibi davranırlar bahsi geçmez eşime saygılarından, ama eşimin ailesi değil ama tanıdıkları bahsedince bana saygısızlık geliyor
Eskiden çok ismi geçerdi ama bir kaç kere sinirlendiğimi anladılar artık çok muhabbeti geçmiyor bi türlü şu konu kapanmıyor

Iyi de siz değil o çatlasın bak çocuğun da varmış

Alır çocuğunu gîdersin o çatlar gelip aynı sofraya otursan da

Arabanın parasını eşin ödemişse niye orada bıraktınız? Sizde de hata var,ben sadece araba eşinizin üzerinde sandım.Ama sizin arabanızmış.

Iyi de siz değil o çatlasın bak çocuğun da varmış

Alır çocuğunu gîdersin o çatlar gelip aynı sofraya otursan da

Ben gereksiz buluyorum eski sevgiliyle aynı masa da oturmayı neden koca sene beklediğim tatili onla heba edeyim ki

Arabanın parasını kendileri verdiyse getirirler İstanbula.Yok kayınpeder aldıysa formaliteden oğlanın üstüne gözüküyorsa hiçbirşey yapamazlar.Adam arkadaşına kızın binmezse arabayı sana veririm mi diyecek?

Arabanın parasını eşin ödemişse niye orada bıraktınız? Sizde de hata var,ben sadece araba eşinizin üzerinde sandım.Ama sizin arabanızmış.

Ben arabanın parasında pulunda değilim.
Eski sevgilinin kocamın arabasında ne işi var buna takıldım
Eşim bekardı tanışmıyorduk parasını eşim vermiş

Arabanın parasını eşim vermiş..Ama para mesele değil zaten bekarken aldığı için orda kalsın kullanırız demiş.

Kanlı bıçaklı mı ayrılmışlar bilmiyorum ancak ben haksız buldum.Zaten aile dostunun kızı..ve eşinizle birlikte değilmiş ki.Eşinizin babası vermiş.bir imzayla kıskançlığınız geçicek mi? Özgüven probleminiz var.Bu ego insana çok zarar verir bilirim.Ama eşşeğin aklına da karpuz kabuğu sokmayalım

eşine bu yuzden bagırmasaydın ıyıydı :)
adamın haberı yok , ayrıca sadece ruhsatı esınızın uzerıne o aracı kayınpeder kullanıyor degıl mı...
esınle babası kendı arasında konusup bu durumu halletsınler
kaza maza yaparlar bısı olur ruhsat esınızın uzerıne

sen sakınce esınle bu ısın dogrusunu yanlısını konusmak varken dırek bagırıp haslayınca esın mevzunun ustune düsecegı varsada dusmez :)

Bir çeşit akrabalık varmış istesende istemesende karşılaşırsın da duyarsın da.Çok rahatsız oluyorsun en iyisi oraya gitme ,arabayıda babası kendi üzerine alsın.

Son düzenleme:
Eski sevgili olayını geçtim, arabanın ruhsatı eşinin üzerine, cezası kazası belası eşine gelecek. Haklısın bence.

O araba kayınpederim kv vs binsin diye eşim tarafından alınmış
Tamam arkadaşı binsin anlarım da adamın kendi arabası değil ki neden yeğenini bindiriyor
Çok gezmek tozmak istiyorsa yeğenleriyle alsın kendine bir araba ona bindirsin

Ben arabanın parasında pulunda değilim.
Eski sevgilinin kocamın arabasında ne işi var buna takıldım
Eşim bekardı tanışmıyorduk parasını eşim vermiş
Zaten parasından dolayı demiyorum ki. Yani araba eşinizin üzeriyse ama aslında diğer akrabalarınınsa boşverin ne takılıyorsunuz diye düşündüm.Ama bildiğin araba sizin,yani eşin almış. Niye orada duruyor ki,durmasını bırak bir de eski sevgili geziyor. Valla ben burada sinir oldum

Ben zamanında konuştum eşimle dediği yapamazlar edemezler o kadar da değil
Ama yapamaz dedikleri her şeyi bir güzel yapıyorlar

Adamın böyle birşey yapacağını öngörüp , yeğenini bindirme diye tembih edemezlerdi.Bence kimseye kızmayın , eminim o adam umursamıyodur eski sevgili mevzularını ama keşke eski sevgilisi kız biraz dikkatli davransaymış.Bu kız daha önce de sizi rahatsız edecek hareketler yaptı mı? O arabanın eşinizin olduğunu biliyor mu?

Araba eşimin zaten. Amacı annesi babası uzun yolda araba kullanmasın, ama yazlıkta da arabasız kalmasınlar diye alınmış
Çok gezmek istiyorsa eski sevgili alsın kendine araba ya da kiralasın öyle gezsin arkadaşlarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…