Sinirden elim ayağım titriyor :S

Sanki eşiniz bindirmiş eski sevgilisini arabaya. Haberi bile yoktur babası vermiş galiba arabayı. Ki siz kullanmiyormuşsunuz sadece ruhsatı eşinizin üzerine. Eşinize niye çıkıştınız ki siz? Güzelce satalım diyebilirdiniz.Haksızsınız.

2. Pragrafı başka yerde mi yazmış. Çelişkili çünkü.

Upppss siz yorum olarak yazmışsın. Bende konu sahibi yazdı sandım. Pardon :)

Mesele şu ki bu kızın adı habire geçiyor ailenin içinde benim yanımda bahsediliyor
Bu kız aynı zamanda eşimin kuzeninin kuzeni
Bu kızı duymaktan sıkıldım (kayınpederim ya da kv değil bahseden)
İsteme günümde bile ortamdaki biri bu kızdan bahsetti düşün ne kadar sinir bi durum

Son düzenleme:

Daha önce dedim ki bu adam yeğenini bindirir baban alsın üzerine ruhsatı dedim
Hayatta bindiremez o kadar uzun boylu değil dedi eşim :)
Sonuç:)

Biliyorum ki her gün aynı masaya oturmak zorunda kalırım o kızla.
Otursan ne olacak ki sonuçta eşin seni daha çok sevmişki seni tercih etmiş.Eskiyi bırak geçmiş geçmişte kalmıştır.Sanki onu görünce seni bırakıp onamı gidecek ?

Son düzenleme:
İyi de Fatmagülün suçu ne? Pardon eşinin Arabayı o vermemiş ki,bırak naparlarsa yapsınlar.

Tahmininde yanılmış eşiniz :) Satarsınız artık bu olaydan sonra ama eşinizin agzindan eski sevgilisiye ait olumlu birsey duymadikça bir açığı olmadıkça sorun yok bence başkalarının ismini geçirmesi önemsiz.sürekli bir ilişkide eski sevgilinin sorun yapılması çok sıkıcı bir hal alır

Eski sevgiliyi görmek istemiyorsun fakat feysini takip ediyorsun. Hatta sadece onu degil, onun arkadasini bile takip ediyorsun. Bu hicte saglikli bir psikoloji degil. Artik evlenmissin, halen eski sevgiliye takilmissin. Bu konuda bir psikolog öle görüsmeni öneririm.

Bunun yani sira, o araba esinin üzerine yapildi zamaninda fakat aslen kp'erindir. Ve sirf eski sevgili var diye, adam dostlugundan vazgecmez tabi, buna bir neden yok. Esin o kizi gezdirmemis, kp bile o arabada yokmus. Kp elbette dostuna bir süreligi gezsin diye arabayi verebilir. Ben burdaki olay olan seyi cidden anlamadim

Maddi açıdan kimin peki araba? Yani arabayı alan sizmisiniz? Değilseniz boşverin.
Ama kızdığınız konu daha çok ailenin bu kızdan kopmamış olması sanırım ki ben olsam ben de sinir olurdum

Ben olsam delirirdim sinirden
Sevgilimin eski sevgilisinin adı geçecek bi de her ortamda çok saçma bi olay .
Kayınpeder biliyordur heralde eskiden sevgili olduklarını ?
Tamam kendisiyle yaşıt olanlarla görüşsün ama o kızla niye o kadar muhataplar ki ?
Eşinin üstüne gitme fazla bunaltırsın sadece arabayı ya satsın ya da madem onun alsın ordan arabayı eşinin arabası varsa bile sen kullan .

Kim olsa sinirlenir ama cogu insan gercek karakterini saklayarak artist artist konuşur.

Eşinin haberi yoksa suçu yok kayinpederinin eski sevgilinin piskinligi yüzsüzlüğü. Gencecik insanlarin yasli adamla dolasmaya ne ihtiyaçları var onu da anlamadim.

Bence satsın sana araba alsin.

Biraz haklısın biraz haksız

eşine verdiğin tepki fazla olmuş onun suçu ne

Büyütülecek bişey yok bence
Sen söylemesen eşinin haberi bile yokmuş
Aile dostları diye vermişler arabanın anahtarını, yeğeni de binmiş. Bu kadar

sinirden el ayak titreyecek kadar eski sevgiliyi kıskanmakmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…