- 15 Ekim 2015
- 104
- 60
- 28
2. Pragrafı başka yerde mi yazmış. Çelişkili çünkü.Eşimin ailesinin sadece yazlıkta kullandığı eski model bir arabası var araba orada kalıyor, araba eşimin üstüne alınmış zamanında öyle de devam ediyor yani araba eşimin,
kızın eşinin ailesinin arabası yazlıkta eskı model ve orada kullanıyorlar
kayınpederde cocugunun uzerıne almıs arabayı yanı bır emegı yok
babasıda arkadasına arabayı verırken ızın almayacagına gore
buaradaChek senı eskıden berı bılırım cocuktan sonra sana bı haller oldu
Eşimin ailesinin sadece yazlıkta kullandığı eski model bir arabası var araba orada kalıyor, araba eşimin üstüne alınmış zamanında öyle de devam ediyor yani araba eşimin,
kızın eşinin ailesinin arabası yazlıkta eskı model ve orada kullanıyorlar
kayınpederde cocugunun uzerıne almıs arabayı yanı bır emegı yok
babasıda arkadasına arabayı verırken ızın almayacagına gore
buaradaChek senı eskıden berı bılırım cocuktan sonra sana bı haller oldu
2. Pragrafı başka yerde mi yazmış. Çelişkili çünkü.
Sanki eşiniz bindirmiş eski sevgilisini arabaya. Haberi bile yoktur babası vermiş galiba arabayı. Ki siz kullanmiyormuşsunuz sadece ruhsatı eşinizin üzerine. Eşinize niye çıkıştınız ki siz? Güzelce satalım diyebilirdiniz.Haksızsınız.
Otursan ne olacak ki sonuçta eşin seni daha çok sevmişki seni tercih etmiş.Eskiyi bırak geçmiş geçmişte kalmıştır.Sanki onu görünce seni bırakıp onamı gidecek ?
Biliyorum ki her gün aynı masaya oturmak zorunda kalırım o kızla.
Tahmininde yanılmış eşiniz :) Satarsınız artık bu olaydan sonra ama eşinizin agzindan eski sevgilisiye ait olumlu birsey duymadikça bir açığı olmadıkça sorun yok bence başkalarının ismini geçirmesi önemsiz.sürekli bir ilişkide eski sevgilinin sorun yapılması çok sıkıcı bir hal alır
Daha önce dedim ki bu adam yeğenini bindirir baban alsın üzerine ruhsatı dedim
Hayatta bindiremez o kadar uzun boylu değil dedi eşim :)
Sonuç:)
Maddi açıdan kimin peki araba? Yani arabayı alan sizmisiniz? Değilseniz boşverin.
Daha önce dedim ki bu adam yeğenini bindirir baban alsın üzerine ruhsatı dedim
Hayatta bindiremez o kadar uzun boylu değil dedi eşim :)
Sonuç:)
niyeof bende kocamın eski sevgilisini kıskanmak istemişimdir hep
kocamın eski sevgilisi yok
Biraz haklısın biraz haksızHerkese merhaba bugün çok sinir oldum
Eşimin eski sevgilisi kayınpederimin en yakın arkadaşlarından birinin yeğeni
Eşimin ailesinin sadece yazlıkta kullandığı eski model bir arabası var araba orada kalıyor, araba eşimin üstüne alınmış zamanında öyle de devam ediyor yani araba eşimin,
Biz yazlığa gitmiyoruz ben istemiyorum çünkü hepi topu en fazla iki hafta tatil yapıcaz onda da eski sevgilisi ile dip dibe sinir stres olmak istemiyorum.
Bugün facebookta gezerken bir profil fotoğrafı gördüm kan beynime sıçradı resmen,
Fotoğrafı eskinin arkadaşı koymuş (kıza daha önce bakmıştım facebooktan)
Fotoğrafta o arabanın içinde eşimin eski sevgilisi ve arkadaşları binmiş kayınpederimin arkadaşı da onları gezdiriyor.
Aradım eşimi bağırdım "ya babanın üstüne geçirirsin arabayı ya da satarsın ama benim kocamın olan bir arabanın üstünde ben böyle rezillik istemiyorum sen o arabayı eski sevgiline hizmet etsin diye mi orda tutuyorsun" dedim
Haksız mıyım değil miyim bilmiyorum ama sinirden hala elim ayağım titriyor
Not: Daha önce eşime "babanın üzerine geçir adam kullanıyorsa yeğeni kesin biner" demiştim.. "Hayır binemez yapamazlar o kadar da değil" demişti :)
hiç mi sevgilisi olmamış :)kocamın eski sevgilisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?