• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirden elim ayağım titriyor

Vay arkadas herkes kelebegi kiskaniyor ya acaba kiskanilmanin yolu birinin sacina yapismaktan mi geciyor :skandal:
Yarin ilk isim sekreter kizin sacina yapismak olacak .
Gecen kotondan gomlek almistim aynisi onda da varmis kesin beni kiskaniyo mikrop:mad:
Oysaki koton her üründen yalnızca bir tane üretir. Bence diktirmiş olabilir. Aaa ne kadar kıskanç :skandal:

Geçen gün yine iş yerinde finans departmanında olan bir kızla tartışmanız vardı,
Malesef iki olayda sizin çok küçük düşünen bir insan olduğunuzu gösteriyor
Çevrenizdeki insanlarla uğraşmayı bırakıp işinizi yapsanız böyle sorunlar yaşamazsınız

Tabiki gunah yaptığı hareket olgunluklada alakası yok doğru... BeniM burda anlatmak istediğim çoğumuz o yaşlarda olgun olmayan davranışlar sergilemisizdir.. birilerine özenmek. Tuhaf saç makyaj yapmak.. Demek istediğim 19 olgunluk yaşı değil... çöpe ekmek yemek atmakta olgunlukla alakası yok... En basit örnek siz kalipda bozulan bir tabak yemeginizi yahut kuflenen ekmeginizi ne yapiyorsinuz
Hala ısrarla aynı şeyi söylüyorsunuz, evet olgunlukla alakası yok . Karakter meselesi işte. Yani kızın karakterinde sorun var anlatabiliyor muyum ? Yani o yaptığı haraket , konu sahibinin onu kaale almaması gerektiğini konuyu uzatmamasını gerektiğini destekler nitelikte.

Farkındaysanız atılan yemek durduk yere sinirle atılmış bir yemek. Küflenen veya bozulan değil..

Sanane kızın saçından sizene kızın saçından? Sizi ilgilendirmeyen şeylere niye karışıyorsunuz. Saçının pembe olmasının sana ne zararı var ya da kaynak yaptırmasının? 14 yaşında gözükebilir olabilir sananee? Bence sana müstehak başına gelen. Seni ilgilendirmeyen konulara karışmamayı öğren yoksa sinirden elin ayağın daha çoook titrer

bence bu olanlardan ders alması gerekiyor ama hala 'ne utanıcam' diyecek kadar yüzsüz

burdan bakınca siz kızı kıskanıyor gibi duruyorsunuz.
19 yaşında madem aklı havada
sizde yasinizin verdiği ağırlıkta olun.
ondan fazlaniz var eksiginiz yok yazdiklarinizda.

ne gereksiz bir işyeri yahu
ne iş yapıyorsunuz siz orada.
hekes boş beleş galiba kızın saç rengini el birliğiyle degistirdiginize göre.
kusura bakmayın ama yaşını küçük bulup ezmişte ezmişsiniz.yaklaşımınız hiç dostça "ablaca"değil bunu geçelim.

iş yerindeki koca koca insanlarin da size gaz verip stajer diye kıza anlamsizca kin tutmaları ne manasız.
babasının hatrina orada diye mi bu önyargı?
hadi sizide geçtim yemekcisinden tut çalışanına kadar yok seni kıskanıyor
yok sana özeniyor bilmem ne
ne biçim bir yaklaşım.
patronun yerinde olsam kople bir temizlik yapardim o işyerinde.
herkesin çok boş vakti var anlaşılan..
Ben kimseyi ezmedim ezmeye de çalışmadım bu bir
Hatta bende stajyerlik yaptım afedersiniz eşek gibi çalışıyodum bu kız geçen ben fatura sıralarken işin yoksa bunları sıralar mısın dedim de aldı klasörü gitti masasına fırlatarak attı patronda yine ona kızdı sen onlardan iş öğrenceksin onlar çalışan olmasına rağmen sıralıyo sen de bende sıralayayım da yanlarına gidip iş öğreneyim demiyosunda trip yapıyosun dedi
Ben herkes beni kıskanıyo demedim demiyorum da bu kız içinde demedim
Kızın saç rengi gerçekten çok kötü duruyodu yasından ldukca büyük göstermiş onu ve turuncu pembe arası bi renk bak ne güzel renkler var böyle yapma saçına yazık etme dedik kötü mü bunu demek

Kusura bakmayın ama ben sizi haklı bulamadım .. karşınızda 19 yaşında bir kız var yani o yaşlarda genelde insanlar kilosuna takik olabilir . Siz başta kendiniz yemeğine yorum yapmakla başlamış devamını getirmissiniz .. Kilonu gösteriyor vs demeniz gereksiz olmuş .. ayrıca insan 52 kilo iken de beli ince olabilir 60 kilo iken de bu tamamen boy kas vs bağlı değisir. Yani orda kardesinizi örnek vermeniz de gereksiz bir detay olmuş

bence hatalı sizsiniz. ben hayatımda hiçbir kadına kilosunu gösteriyor dendiğini duymadım fitili ateşleyen o olmuş.

ayrıca biri bana su dökse karşımdaki saçına yapışmam döner giderim ortamdan. bi de o 19 yaşında diye küçümsemişsiniz ama madem öyle olgun olan taraf siz olacaktınız ama olmamışsınız malesef hatta fitili ateşlemişsiniz bana göre.

gitti kızın stajı boş yere. yazık.

Hatta bende stajyerlik yaptım afedersiniz eşek gibi çalışıyodum bu kız geçen ben fatura sıralarken işin yoksa bunları sıralar mısın dedim de aldı klasörü gitti masasına fırlatarak attı patronda yine ona kızdı sen onlardan iş öğrenceksin onlar çalışan olmasına rağmen sıralıyo sen de bende sıralayayım da yanlarına gidip iş öğreneyim demiyosunda trip yapıyosun dedi
Kızın saç rengi gerçekten çok kötü duruyodu yasından ldukca büyük göstermiş onu ve turuncu pembe arası bi renk bak ne güzel renkler var böyle yapma saçına yazık etme dedik kötü mü bunu demek

Evet kotu sacinin her telini ayri renge de boyasa sizi ilgilendiren bir durum yok ortada.Sen mi geziyorsun o kafayla ortalarda ?
Hayir eeeeee ?
Insanlari saciyla,basiyla,kilosuyla,ten rengiyle,erkek arkadaslariyla,maddi durumuyla,diniyle,irkiyla,nereli olduguyla YARGILAMAYIN !
Herkes insan dusturunu edinin.
Sizi ilgilendirmeyen seylere burnunuzu sokmayin.
Fikir sorulmayan seylere karismayin.
Elinizi belinizden indirin gidin iki kitap okuyun,dunyada neler oluyor onlarla ilgilenin,ulkede falan.
Dunya sizin .ici kirik muhasebe dukkaninizda olan mahalle kavgalarindan daha buyuk !

bence bu olanlardan ders alması gerekiyor ama hala 'ne utanıcam' diyecek kadar yüzsüz
Bu kadar insan bu kadar şey söyledi. İnsan hiç mi düşünmez acaba gerçekten hatalı mıyım diye?
Pes doğrusu:işsiz:

Vay arkadas herkes kelebegi kiskaniyor ya acaba kiskanilmanin yolu birinin sacina yapismaktan mi geciyor :skandal:
Yarin ilk isim sekreter kizin sacina yapismak olacak .
Gecen kotondan gomlek almistim aynisi onda da varmis kesin beni kiskaniyo mikrop:mad:
Ya benim konumda tek bir cümlede o beni kıskanıyo yazmış mıyım ?
Siz bunu nerden çıkartıyosunuz kız beni kıskanmıyor bende onu kıskanmıyorum
Aramızda öyle bi pozisyon yok işyerndekiler kelebek sana özeniyo diyorlar mevzu sadece gömlek değil ben işyerndekilerin dediğini diyorum sizlere
Ayrıca ben onun saçına keyfime yapışmadım kız bi bardak suyu dökünce ne yapsaydım

Hala ısrarla aynı şeyi söylüyorsunuz, evet olgunlukla alakası yok . Karakter meselesi işte. Yani kızın karakterinde sorun var anlatabiliyor muyum ? Yani o yaptığı haraket , konu sahibinin onu kaale almaması gerektiğini konuyu uzatmamasını gerektiğini destekler nitelikte.

Farkındaysanız atılan yemek durduk yere sinirle atılmış bir yemek. Küflenen veya bozulan değil..[/QUOTE

Farkındaysanız atılan yemek durduk yere sinirle atılmış bir yemek. Küflenen veya bozulan değil..
Bir önceki mesajinda o olgunlukda biri olsaydı yemeği çöpe dokmezdi diyorsunuz..Şimdi de yemeği çöpe dokmenin olgunlukla alakası yok karakterle alakali diyorsunuz... Lütfen karar ver artık
.. Tamam sensin ☺☺☺

Arkadaslar sadece bu anlattıklarıma bakarak yorum yapıyosunuz kız için haklı olarak
Kısaca özet geçeyin kız yalan makinesi
Kızın saçları geçen ay pespembeydi kızım o renk çingen gibi duruyo diyerek zorla boyattık saçlarını işyerindekilerle
Gitti yapay saç taktırdı
Dün sabah işyernde geldi makyaj yoktu öğleden sonra bana kelebek abla ben senin gibi eyeliner çekemiyorum dedi bende gel düzeltelim getir eyelinerı dedim ya ben sabah uyku sersemi yaptımda ondan yapamadım babam acele ettirdi diyo
Halbuki işyernde gözünde yoktu
Siagara kullanıyor bakkalcı geçen sigara vermemiş sen 14 yasında gösteriyosun demiş
Daha aklıma gelmeyen bi dünya şey
Yani zerre kadar kzı çekemeyeceğim bir huyu suyu yok
Ya tek bi sorum var, sana ne?
Çingen gibi demislermis de, kizin sacini boyatip buyuk bi yanlistan dondurmusler de, kiza eyeliner cekmeyi göstermiş de (aman ne marifet meziyet).. Ne bicim muhabbetler bunlar.. Sacinin rengini, yapayligini bile bi hirsla, kotuleyerek konusuyosun, kizin rezilligini (!) mi ispat edeceksin bizlere, nedir.. 22 yasindasin, birak milletle itişip durmayi.. Kizla aranda 3 yas var, buyukluk taslayip durma ayrica, zira o abla modunu hic birimiz goremedik..

Son düzenleme:
Ya benim konumda tek bir cümlede o beni kıskanıyo yazmış mıyım ?
Siz bunu nerden çıkartıyosunuz kız beni kıskanmıyor bende onu kıskanmıyorum
Aramızda öyle bi pozisyon yok işyerndekiler kelebek sana özeniyo diyorlar mevzu sadece gömlek değil ben işyerndekilerin dediğini diyorum sizlere
Ayrıca ben onun saçına keyfime yapışmadım kız bi bardak suyu dökünce ne yapsaydım

Eger iyi niyetli olsaydiniz ve kavgaya alisik olmasaydiniz akliniza ilk gelen sacina yapismak olmazdi.
Rica ediyorum kendine yarasir sekilde davran
Babanla ayni is yerindeyiz ona hurmeten saygili ol diyebilirdiniz ;)
Ama siz aliskin oldugunuz seyi yaptiniz tekme tokat dalmak

Valla sizin yaptığınız ayıp. Kız zaten kilosu konusunda hassas ne gerek var orada kilosundan dem vurmaya, 1 ayda 11 kilo veremezsin falan demeye. Kız beni kıskanıyor demeye getirmişsiniz ama küçücük kızla da rekabete giren sizsiniz. Patronun yerinde olsam stajyerin tarafını tutarım, bir de işyerinde mahalle kadınları gibi saç saça girişmişsiniz. Yaptığınız cidden ayıp, çocukla çocuk olmuşsunuz.

bütün iş yeri bir olmuş kelebek seni kıskanıyor diye tutturmuş.
sizde amaan banane gibi bir tavır almışsınız.
ben sizden çok iş yerindeki diğer çalışanlara kızdım.sizi gereksiz ve anlamsız bir rekabet içine sokmuşlar.siz farketmesenizde.
gaza gelmissiniz kabul edin.
ayrıca kıza yaklaşımınız gerçekten iyi niyetli değil.azıcık empati yapın anlarsınız bunu.
"görmemişin çiçeği olmuş diyen" sonra arkanızdan kıs kıs gülen yine sizin iş arkadaşlarınız değil miydi?
kız size gerçekten özenmis olabilir.
ama siz gereksiz bir tavır içine girmissiniz.
iş yerinizdeki "abi" "ablalardan" uzak durun bana kalırsa.
saç baş yolmak yerine konuşarak yada bazen susarak sorunlarinizi halletmeye öğrenin..

Bir önceki mesajinda o olgunlukda biri olsaydı yemeği çöpe dokmezdi diyorsunuz..Şimdi de yemeği çöpe dokmenin olgunlukla alakası yok karakterle alakali diyorsunuz... Lütfen karar ver artık
.. Tamam sensin ☺☺☺
İnsanın karakteri oturdukça insan da olgunlaşır.
Sizinki ne şekilde oldu bilmiyorum ama :) benim orda kastettiğim buydu. Sanırım algılana kabiliyetiniz pek iyi değil.

Durduk yere bana sarıp tamam sensine bağlamanızda ayrı bir hoş.
Sanırım boş vaktiniz çok ama size ayırabileceğim sürenin sonuna geldim, benim vaktim kıymetli.

He bu yazdıklarımdan da birşey anlamazsanız cevabım nickinizdir.
Lütfen alıntılamayın, zaten gözardı edicem.
İyi forumlar.

Back
X