• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirden elim ayağım titriyor

Sizde çok hatalısınız ,çok yanlış davranmışsınız saç başa kavga nedir ya,ne kadar çirkin birşey..
Evet çok çirkince ama dediğim gibi kızın hreketleri konuşmaları tahrik edici seviyede
Arkadaslar bana demiş tahrik etmişsin diye ama
Kıza kilonu gösteriyosun demek tahrik etmekse kız benm üstüme bi bardak suyu dökmek ne demek ?
Veya o pozisyonda ne yapar ki insan bi bardak suyu üstüne boşaltınca

rezil iğrenç bir duruma düşmüşsünüz ikinizde... :( yahu sanane milletin kilosundan yemeğinden? ne takıntı yapmışsın önüne gelene anlatmışsın. kız laf arasında soruvermiş ne kadar uzatmışsın.... neyse ki iş yerinde sizler gibi insanlar yok.. rezalet tek kelime ile. senin durumuna düşsem bir dakika daha duramazdım o iş yerinde utançtan..

İşyerindeki kızla kavga ettik saç saça baş başa
Ellerim ayaklarım titriyo hala çıldırcam
Biraz önce yemekteydik bizim işyerinde de stajyer bi kız var burda çalışan bi abinin kızı daha 19 yasında ama aklı beş karış havada
Ben diyet yapıyorum 2-3 haftadır bu kızda bana özeniyo yani işyerindekilerin hepsi farkında ben ne giysem gidip ondan alıyo makyajını benm gibi yapmaya çalışıyo falan neyse bunlar ufak detaylar
Bugün de sabahtan bizim odaya geldi kelebek abla 1 ayda 11 kilo verebilir miyim ben diyet yapcam falan dedi bende mümkün değil çok zor dedim
Yemeğe gittik bu kız taze fasulyenin yanına kuskus koymuş bende onu yersen zayıflayamazsın ama o sonıcta makarna türü dedim
Sonra aşçı da oda mı diyet yapıyo dedi bende evet 11 kilo vercem diyo bende sağlıksız olursun diyorum dedim
Sonra sen kaç kilosun diye sordular oda 56 dedi aşçı ablada 50 kilo falan duruyosun dedi
Diğer ablada yok kız ne ellisi dedi bende aynen abla kilıosunu gösteriyo benm kardeşim 52 kilo beli incecik dedim
Sonra bu kızda bi afra tafra topladı yemeğini gitti çöpe döktü
Sonra ne oldu sana niye böyle yapıyosun yanlış bişey mi dedik kilosunu gösteriyo dedik dedim
Deme o zaman deme ben sevmiyorum benim istediğim gibi konuscaksın diye cırladı bana
Bnde yok ya ben senin istediğin gibi mi konuşmak zorundayım madem rahatsız oluyosun kendin söyleme kilonu ne var bunda dedim sonra sanane kızım sanane diye bağırmaya başlayınca bende düzgün konuş diye ayağa bi kalktım kız bana bi bardak suyu fırlattı üstüme doğru
Bnde yapıştım saçına bildiğin saç baş giriştik sonra ayırdılar
Babası falan gelnce seni öldürürüm kızım seni gebertirim diye deli gibi bağırıyor ağzını kapatıyolar hala bağırıyor ama apartmanda yankılanıyo sesi

Elimde olsa kafasını kopartıp eline vercem o derece sinirliyim

İşyerindekiler o deliye sen niye uyuyosun diyolar bana napacaktım kız bana 1 bardak suyu fırlattı
Herkes o zaten rahatsız psikolojisi bozuk diyo stajyer bi kızın ergen tavırlarını mı çekmeye geldim ben bu işyerine
Patron da şimdi odaya geldi sana yapılan saygısızlık bana yapılmştır bidaha buraya gelemez bu kaçıncı vukaatı dedi
Boynumda altın zincirim vardı onuda koparttı salak
Söylcem patrona kessinler maaşından yaptırcam
Suan esim ameliyatta sinir stres o dereceyim şimdi senin bu başına geleni okuyunca daha da kötü oldum o kızı bana verseler de bütün bu durumların üstüne bende hıncımı alsam sinirimi ondañ çıkarsam bu ne be saçıni başını yolsaydin iyice

Ha birde şu kıskanılıyorum paniği çok gereksiz. Sizin yaptıklarınızı yaptığında illaki kıskanıyor olmaz belkide beğendi ve örnek alıyor olamaz mı? Ayrıca o kıyafetler ve makyaj modeli yalnızca size özel değil. Kıskanıyor değilde demekki zevklerimiz aynı olarak düşünseniz belki kendinizi kıza karşı doldurmamış olurdunuz.
Neresinden tutulsa gereksiz bir konu bence. Geçmiş olsun. Önemli olan yaşadığınızdan ders almanız.
Ben yaptıklarımı kıskanıyo demedim zaten bana bunu işyerindekiler diyo seni örnek alıyo kelebek keşke kıyafetlerini makyajını vs. örnek alacağına huydan suydan kapsa diye
Öyle atarlı giderli ki patrona bile kalk da sen al diyen bi kız
Herkesin bi sınırı var
Neyse olmasaydı keşke ama oldu napalım

çok içli dışlı olmuşsunuz..
o 19 yaşında siz 21 çok da bi fark yok arada yalnız. stajyer kız küçük kız yok şişman bana özeniyo falan diye eziklemeye çalışmayın.
hata en başta sizde zaten, mesafenizi korumalıydınız.
ders olmuştur sanıyorum ki...

19 yaşında kızla yarışa girmişsin sonucu bu olur işte,
ne gerek vardı yok kilosunu gösteriyor demeye, orda kıza bir iltifat edilmiş niye atlıyorsun?
düşünsene biri sana kilonu ya da ne bileyim yaşını falan göstermiyorsun diye iltifat ediyor, x bir kişi atlayıp hayır gösteriyor benim kardeşim de rererö diyor.
ne gereksiz ve hasetçe bir davranış.

birbirinizden betermişsiniz.
Herkes aynı cevabı verecek diye bir durum söz konusu değil ama bana da yok be 65 göstermiyosun diyolardı ordan briide onun göbeğe toplanıyo diyince evet evet siz farkında değilsiniz falan diyorum
Ayrıca ben konuya atlamadım zaten hep birlikte ulu orta sohbet ediyoduk

Ben oatron olsam stajerin sacini basini yolacak kadar gözü donen bi calisan istemezdim.
Kiza saygisizlik etmissiniz. 19 yasinda bir kizin kilosu uzerine neden o kadar muhabbet donderiniz ayaküstü? Dogru mu? Kizin size soykedikleri sacmalik. Suyu dokmesi saygisizlik. Sizin sac bas yolmanizsa bence adi yok davranisinizin.

Patronun ikinizede kizmasi gerekirdi.

rezil iğrenç bir duruma düşmüşsünüz ikinizde... :KK43: yahu sanane milletin kilosundan yemeğinden? ne takıntı yapmışsın önüne gelene anlatmışsın. kız laf arasında soruvermiş ne kadar uzatmışsın.... neyse ki iş yerinde sizler gibi insanlar yok.. rezalet tek kelime ile. senin durumuna düşsem bir dakika daha duramazdım o iş yerinde utançtan..
Ben ne utancam ya
Utanılacak bir şey yaptığımı düşünmüyorum
1 bardak suyu üstüme yiyecek bir şey de yapmadım

bana birisi kilonu göstermiyorsun diye iltifat ederken ordan biri atlayıp hayır gösteriyor, benim kardeşm zart zurt dese, kıskanma şişko, diye gömerim onu oraya.

kız laflarını toparlayamamış suyla saldırmış, ortalık cennet mahallesine dönmüş.
Bunu yapanlar bir de,ben ne dedim ki anlamadım demiyorlar mı,tam şenlik...Herkes kendine çarpacak lafı havada yakalıyor ama ağzından çıkanlara,ne dedimki o_O

Ben oatron olsam stajerin sacini basini yolacak kadar gözü donen bi calisan istemezdim.
Kiza saygisizlik etmissiniz. 19 yasinda bir kizin kilosu uzerine neden o kadar muhabbet donderiniz ayaküstü? Dogru mu? Kizin size soykedikleri sacmalik. Suyu dokmesi saygisizlik. Sizin sac bas yolmanizsa bence adi yok davranisinizin.

Patronun ikinizede kizmasi gerekirdi.
Patron ben haklı haksız aramıyorum o burda küçük ve yaptığı ilk saygısızlık değil bu 3 oldu
Size yapılan bana yapılmıştır burda herkes herkesle tartışır ama bu boyutta değil ben zaten onun hareketlerini farkındayım babasının hatrına tutuyordum ama o hatır gönül dinlemiyor dedi
Bu arada muhabbeti açan kendisi bana yorum yapma hakkı tanıyan da kendisi
Madem rahatsız olacaktın neden konusuyosun

Herkes aynı cevabı verecek diye bir durum söz konusu değil ama bana da yok be 65 göstermiyosun diyolardı ordan briide onun göbeğe toplanıyo diyince evet evet siz farkında değilsiniz falan diyorum
Ayrıca ben konuya atlamadım zaten hep birlikte ulu orta sohbet ediyoduk

bak farzet ki ben konu açmışım:

arkadaşlar bugün işyerinde yemekte diyet muhabbeti oldu,
bana kaç kilosun dediler, 56 dedim,
aşçı hiç göstermiyorsun dedi,
ordan kızın biri hatır gösteriyor, benim kardeşim 50 kilo onun beli incecik dedi....

oku bakalım böyle, yaptığın şey normal mi?
bir kadın olarak yalan da olsa gerçek de olsa duymayı en sevdiğim iki şey:
-kilonu göstermiyorsun
-yaşını göstermiyorsun,

bütün kadınlar bu 2 lafı duymaya bayılır (2.ye 30 dan sonra)
kızcağız orda bir iltifat almışken, yok değil gösteriyor dedin ne geçti eline?
bak çok ciddi söylüyorum, 35 yaşındayım, kendimce komplekslerimden büyük ölçüde sıyrılmış biriyim, ama ben bir iltifat almışken kadının biri alenen yok değil diye lafa girse, ne kadar kusuru varsa çat çat yüzüne söyler, onu orda rezil ederim.

Geçen konuda da kardeşinizi dövmüştünüz. Şiddet eğilimi hoş bir şey değil yalnız. Son zamanlarda çözemediğiniz problemleriniz var da bu şekilde mi yansıtıyorsunuz bilemiyorum ama bir an evvel çözüm bulmaya bakın.
Kardeşimle olan farklı bir konu biz onu ogün çözdük ve çok pişman oldum zaten
Ama bu kızın suyu dökmesinden sonra olanlar oldu
Size su fırlatan bi insana siz ne yaparsınız merak ediyorum

Bunu yapanlar bir de,ben ne dedim ki anlamadım demiyorlar mı,tam şenlik...Herkes kendine çarpacak lafı havada yakalıyor ama ağzından çıkanlara,ne dedimki o_O

valla bir gün biri ona kelebek çok güzelsin desin,
başka biri de lafa atlayıp yooo neresi güzel, benim kardeşim güzel mesela şöyle böyle zart zurt desin,
kelebek de sinirlenmesin,
valla ben kudururum, bu derece kıskançlık olmaz.

Back
X