Ben zaafını buldum bu kızı da gömeyim amacıyla demedim ama
Sanırım ben yanlış aktarıyorum ama yemekten önce bizim odada diğer bayanlarda vardı kelebek abla ben 1 ayda 11 kilo verebilir miyim sabahları 3 ymurta öğlende sadece salata yesem dedi
Bende o kadarını bilmiyorum ama midesine kelepçe taktıranlar vremiyo ayrıca çok sağlıksız dedim oda sen ne yersen bende onu ycem o zaman bende diyete başlcam dedi
Yemekte de 5 bayan vardık oda yoğurdun içine pul biber limon falan sıkmış aşçı ablada ne yiyon kız sen öyle dynce zaten diyet yaptğnı söyledi kimseden gizlemedi
Bide zaten bi dediği diğerni tutmuyo normalde haklısınız benim onun seviyesine düşmemem lazımdı o yemekleri döknce hiç bişey dememem gerekirdi
Biraz önce işyerine geldi yanımdan geçerken bile küfür ediyo s*keçem belalarını diyo
Babasına bile işyernde gerizekalı defol git diyen bi kız
Kıskanmışsın falan diyenler var bunun nesini kıskanayım ben
Bakın ısrarla anlamıyorsunuz ama kimse burada kızı savunmuyor ki. Doğru,mükemmel,haklıda demiyoruz ama size birşeyler anlatmaya çalışıyoruz.
Kızın tavrinın,tipinin,saçının,başının önemi yok tamamen ondan bağımsız konuşuyoruz.
Daha önce size ayarsız bir cümle kurdu mu bu kız? Kurdu,ne yapmalıydınız peki? Muhattap olmamalıydınız. Merhaba merhaba,bitti.
Ssiz kalkıpta saç baş kilo muhabbeti yaparsanız bu tip biriyle,mesafenizi koruyamamıs olursunuz ve yaşadığınız duruma zemin hazırlarsınız.
Ayrıca kilo konusu o size 11 kilo vericem dese,fikir sorsa dahi,ama o kilosunda gösteriyor,kardeşimin beli incecik vb yorumlarda bulunursanız,belin kalin,şişman duruyorsun iması yapmış olursunuz ve karakteri gereği üzerinize sıçratmış olursunuz.
Sonra gelsin saç başa kavgalar ki inanın hiç şık,etik,doğru davranışlar değil bunlar.