• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirden elim ayağım titriyor

İşyerindeki kızla kavga ettik saç saça baş başa
Ellerim ayaklarım titriyo hala çıldırcam
Biraz önce yemekteydik bizim işyerinde de stajyer bi kız var burda çalışan bi abinin kızı daha 19 yasında ama aklı beş karış havada
Ben diyet yapıyorum 2-3 haftadır bu kızda bana özeniyo yani işyerindekilerin hepsi farkında ben ne giysem gidip ondan alıyo makyajını benm gibi yapmaya çalışıyo falan neyse bunlar ufak detaylar
Bugün de sabahtan bizim odaya geldi kelebek abla 1 ayda 11 kilo verebilir miyim ben diyet yapcam falan dedi bende mümkün değil çok zor dedim
Yemeğe gittik bu kız taze fasulyenin yanına kuskus koymuş bende onu yersen zayıflayamazsın ama o sonıcta makarna türü dedim
Sonra aşçı da oda mı diyet yapıyo dedi bende evet 11 kilo vercem diyo bende sağlıksız olursun diyorum dedim
Sonra sen kaç kilosun diye sordular oda 56 dedi aşçı ablada 50 kilo falan duruyosun dedi
Diğer ablada yok kız ne ellisi dedi bende aynen abla kilıosunu gösteriyo benm kardeşim 52 kilo beli incecik dedim
Sonra bu kızda bi afra tafra topladı yemeğini gitti çöpe döktü
Sonra ne oldu sana niye böyle yapıyosun yanlış bişey mi dedik kilosunu gösteriyo dedik dedim
Deme o zaman deme ben sevmiyorum benim istediğim gibi konuscaksın diye cırladı bana
Bnde yok ya ben senin istediğin gibi mi konuşmak zorundayım madem rahatsız oluyosun kendin söyleme kilonu ne var bunda dedim sonra sanane kızım sanane diye bağırmaya başlayınca bende düzgün konuş diye ayağa bi kalktım kız bana bi bardak suyu fırlattı üstüme doğru
Bnde yapıştım saçına bildiğin saç baş giriştik sonra ayırdılar
Babası falan gelnce seni öldürürüm kızım seni gebertirim diye deli gibi bağırıyor ağzını kapatıyolar hala bağırıyor ama apartmanda yankılanıyo sesi

Elimde olsa kafasını kopartıp eline vercem o derece sinirliyim

İşyerindekiler o deliye sen niye uyuyosun diyolar bana napacaktım kız bana 1 bardak suyu fırlattı
Herkes o zaten rahatsız psikolojisi bozuk diyo stajyer bi kızın ergen tavırlarını mı çekmeye geldim ben bu işyerine
Patron da şimdi odaya geldi sana yapılan saygısızlık bana yapılmştır bidaha buraya gelemez bu kaçıncı vukaatı dedi
Boynumda altın zincirim vardı onuda koparttı salak
Söylcem patrona kessinler maaşından yaptırcam
Genç bir kız gelmiş yardım istemiş akıl danışmış herkesin ortasında kilo muhabbeti yapıp rezil etmişsin. Yok kafasını koparıp eline vericem tarzı yazman çok çirkin kendini dev aynasında görme sen kimsin ki bu kadar milleti ezmeye çalışıyorsun. Kız ergen sen daha ergensin burada kızı kışkırtıp herkesin içinde rezil edip üstüne salıp bir de zeytinyağı gibi üste çıkmalar ayrı çirkinlikler. Ben okurken rahatsız oldum bunu görenler sen uyma ona diyip senin yanındaymış gibi görünseler bile notunu vermiştir.

Bu olayda kendinizin yerinde değil de stajyer kızın yerinde olsanız bu konuyu yine açacaktınız.
İyi ki bir diyet yaptığımı söyledim, herkesin içinde rencide etmesi gerekiyor muydu diye.
O yüzden size yorum yapmak çok gereksiz.

Bu kız çok fena aslında yalan makinesi bi anlatayım da görün minvalinde yazıp kızın saçının pembe olmasından eyeliner sürememesinden falan bahsediyorsun. Normal değilsin valla
İşte güya sabah makyajsız gelmiş sonra bir ara eteliner sürmüş ve konu sahibine demiş ki sabah babam acele ettirdi düzgün süremedim sen sürer misin
Evet hakikaten yalan makinesi ne büyük yalanlar bunlar
@Yalnizkelebek bence sen artık dön bi kendine bak işyerinde neredeyse herkesle ufak da olsa bir problemin var ben artık senin tavırlarından dolayı insanların sana böyle yaklaştığını düşünmeye başladım

İşyerindeki kızla kavga ettik saç saça baş başa
Ellerim ayaklarım titriyo hala çıldırcam
Biraz önce yemekteydik bizim işyerinde de stajyer bi kız var burda çalışan bi abinin kızı daha 19 yasında ama aklı beş karış havada
Ben diyet yapıyorum 2-3 haftadır bu kızda bana özeniyo yani işyerindekilerin hepsi farkında ben ne giysem gidip ondan alıyo makyajını benm gibi yapmaya çalışıyo falan neyse bunlar ufak detaylar
Bugün de sabahtan bizim odaya geldi kelebek abla 1 ayda 11 kilo verebilir miyim ben diyet yapcam falan dedi bende mümkün değil çok zor dedim
Yemeğe gittik bu kız taze fasulyenin yanına kuskus koymuş bende onu yersen zayıflayamazsın ama o sonıcta makarna türü dedim
Sonra aşçı da oda mı diyet yapıyo dedi bende evet 11 kilo vercem diyo bende sağlıksız olursun diyorum dedim
Sonra sen kaç kilosun diye sordular oda 56 dedi aşçı ablada 50 kilo falan duruyosun dedi
Diğer ablada yok kız ne ellisi dedi bende aynen abla kilıosunu gösteriyo benm kardeşim 52 kilo beli incecik dedim
Sonra bu kızda bi afra tafra topladı yemeğini gitti çöpe döktü
Sonra ne oldu sana niye böyle yapıyosun yanlış bişey mi dedik kilosunu gösteriyo dedik dedim
Deme o zaman deme ben sevmiyorum benim istediğim gibi konuscaksın diye cırladı bana
Bnde yok ya ben senin istediğin gibi mi konuşmak zorundayım madem rahatsız oluyosun kendin söyleme kilonu ne var bunda dedim sonra sanane kızım sanane diye bağırmaya başlayınca bende düzgün konuş diye ayağa bi kalktım kız bana bi bardak suyu fırlattı üstüme doğru
Bnde yapıştım saçına bildiğin saç baş giriştik sonra ayırdılar
Babası falan gelnce seni öldürürüm kızım seni gebertirim diye deli gibi bağırıyor ağzını kapatıyolar hala bağırıyor ama apartmanda yankılanıyo sesi

Elimde olsa kafasını kopartıp eline vercem o derece sinirliyim

İşyerindekiler o deliye sen niye uyuyosun diyolar bana napacaktım kız bana 1 bardak suyu fırlattı
Herkes o zaten rahatsız psikolojisi bozuk diyo stajyer bi kızın ergen tavırlarını mı çekmeye geldim ben bu işyerine
Patron da şimdi odaya geldi sana yapılan saygısızlık bana yapılmştır bidaha buraya gelemez bu kaçıncı vukaatı dedi
Boynumda altın zincirim vardı onuda koparttı salak
Söylcem patrona kessinler maaşından yaptırcam

çirkin birinin yüzüne çirkin diyebiliyormusun?
diyemiyorsun bence.. bunu da dememeliydin. hassas noktalarına vurmuşsun sen. tabiri caizse kaşınmışsın.
kız zaten küçükmüş. aklı başında bile değil. neden bulaştınki

Yani senın de kavgaya karsılık vermen kötü olmuş olaylar buyumus.
demekki kız hassas böyle konularda

Kız benden küçük deyince sizin 30 yaş civarında olduğunuzu düşünmüştüm. Alt tarafı 3 yaş var aranızda bu kadar büyüklük taslamaya gerek yok bence. Açıkçası birisi benim kilom hakkında 3. Kişilerle sohnet etse ve yerse benimde hoşuma gitmez. Kız sizinle konuşmuş bu konu hakkında. Diğer kişilerin bulunduğu ortamda kilodan,incelikten,belden bahsetmeye ne gerek vardı ki. Zaten stajyermiş belli bir süre sonra gidecektir. İletişim kurmayın bu kadar basit.

Bu kız çok fena aslında yalan makinesi bi anlatayım da görün minvalinde yazıp kızın saçının pembe olmasından eyeliner sürememesinden falan bahsediyorsun. Normal değilsin valla
Hanımlar ben kızın tuhaflığından bahsediyorum kıskanıyosun diyenlere ben neyini kıskanayım diye anlatıyorum
Bakın geçen ay bi cumartesi günü sabah işe geldim bütün bayanlar bu kızın basına toplanmış ne oldu dedim
Bide baktım ki kız regl olmuş arkasına geçmiş ama görseniz pantolonun arkası olduğu gibi ıslak iki elim kadar kızım bu ne hal böyle pedin mi yoktu senin dedim yoo vardı diyo sabah işyerine gelirken takmayı unutmuş arkasına geçmiş işyerndekiler de bak eve git değiştir demişler yok gitmemiş bu ne yapmış lavaboda onu silmiş peçeteyle ama her yere bulaştırmış peçeteleri de koymuş oraya kanlı kanlı
Bak kızım bu böyle olmaz eve git bi duş al kmsede yok hem diyoruz erkekler de gelmemişti işe yok gitmiyor bu böyle kurur diyo kurusada iz belli olur diyoruz yok yine gitmiyor bişey olmaz diyo
Bu böyle olmaz dedim gittik kıza eşofman iç çamaşrı falan aldık diğer arkadaşla yarım saat dolandık da
Al bunları giy eve git dinlen üstünü basını dğeştir duş al dedik çnkü felaket kokuyo
Sonra bu bidaha lavoboya gitti aldıklarımızı giydi aknlı pantolonu koymuş oraya peçeteler ortada ve oraya şirket müdürü de giriyor o lavoboya o sırada da adam gelmişti

Bu kız eve gitmedi akşama kadar öyle durdu bide işyerinden kalktı düğüne gitti benden de elbisemi istemişti vermiştim düğüne giderken de o haliyle o elbiseyi giydi sonrada temizlemeden bana getirdi bende attım çöpe
Şimdi siz utandırmışsınız kızı da dersiniz ama utanmadı hatta o pantolonu öyle ayağında kurutacaktı paran mı yok diyoruz yoo var diyo otobüs parası verşiyoruz üşeniyorum eve gtmeye diyo burda duş al müdür gdecek şimdi 2 dk kapıyı kilitle bacaklarını falan yıka diyoruz yok diyo.
Kızın saçını sana yakışan şekilde boya diye öyle dedik uçlara sarı falan attır seni çok büyük göstermiş diye
Bunlarda nasıl bir art niyet arıyosunuz

faceden eklemişsin,kilolusun diyosun.. 15 senedir çalışıyorum öyle kolay kolay kimseyi faceden eklemedim,canlı yayını izleyecek kadar özel hayatına müdahil olmadım,hele kilosu kuskusu banane yani.. bu kadar yüz göz olunmaz!

Hanımlar ben kızın tuhaflığından bahsediyorum kıskanıyosun diyenlere ben neyini kıskanayım diye anlatıyorum
Bakın geçen ay bi cumartesi günü sabah işe geldim bütün bayanlar bu kızın basına toplanmış ne oldu dedim
Bide baktım ki kız regl olmuş arkasına geçmiş ama görseniz pantolonun arkası olduğu gibi ıslak iki elim kadar kızım bu ne hal böyle pedin mi yoktu senin dedim yoo vardı diyo sabah işyerine gelirken takmayı unutmuş arkasına geçmiş işyerndekiler de bak eve git değiştir demişler yok gitmemiş bu ne yapmış lavaboda onu silmiş peçeteyle ama her yere bulaştırmış peçeteleri de koymuş oraya kanlı kanlı
Bak kızım bu böyle olmaz eve git bi duş al kmsede yok hem diyoruz erkekler de gelmemişti işe yok gitmiyor bu böyle kurur diyo kurusada iz belli olur diyoruz yok yine gitmiyor bişey olmaz diyo
Bu böyle olmaz dedim gittik kıza eşofman iç çamaşrı falan aldık diğer arkadaşla yarım saat dolandık da
Al bunları giy eve git dinlen üstünü basını dğeştir duş al dedik çnkü felaket kokuyo
Sonra bu bidaha lavoboya gitti aldıklarımızı giydi aknlı pantolonu koymuş oraya peçeteler ortada ve oraya şirket müdürü de giriyor o lavoboya o sırada da adam gelmişti

Bu kız eve gitmedi akşama kadar öyle durdu bide işyerinden kalktı düğüne gitti benden de elbisemi istemişti vermiştim düğüne giderken de o haliyle o elbiseyi giydi sonrada temizlemeden bana getirdi bende attım çöpe
Şimdi siz utandırmışsınız kızı da dersiniz ama utanmadı hatta o pantolonu öyle ayağında kurutacaktı paran mı yok diyoruz yoo var diyo otobüs parası verşiyoruz üşeniyorum eve gtmeye diyo burda duş al müdür gdecek şimdi 2 dk kapıyı kilitle bacaklarını falan yıka diyoruz yok diyo.
Kızın saçını sana yakışan şekilde boya diye öyle dedik uçlara sarı falan attır seni çok büyük göstermiş diye
Bu konuyu neden anlatma gereği duydunuz anlamadım ? Konu ile alakası nedir? Kıskançlık ile alakası nedir ? Şu an burada o kızı iyice rezil ediyorsunuz. Madem sizden küçük madem siz büyüksünüz yol gösterin.

Ben sizi hatalı buldum. Size sorulmuyorsa yemeğine niye karışıyorsunuz.

Başkasının yanında ," kilonu gösteriyorsun" deyince başınız göğemi erdi.
Kardesinizi bile örnek gostermişsiniz.
Üstelik bu kişi stajyer , niye mesafenizi korumadiniz?

Size su firlatiyorsa sizin de en fazla vereceğiniz tepki su fırlatmak olur , saçlarına yapışmak değil.

İki çömezin kavgası..

Tuhaftır değildir o önemli değil ki.
Nasıl biri olursa olsun, kimse toplum içinde kilosunun muhabbet edilmesini istemek zorunda değil.
Aşırı tepki vermiş su atarak, ama zaten tuhaf olduğunu düşündüğünüz biri bu tepkiyi verince şaşırmamalıydınız.
Üstüne saç saça baş başa girince kimse sizi haklı görmez, istediğiniz kadar kızın garipliklerini anlatın.
Mesele o değil.
Şu an tüy dikme aşamasındasınız sadece bunları anlatarak.

Bu konuyu neden anlatma gereği duydunuz anlamadım ? Konu ile alakası nedir? Kıskançlık ile alakası nedir ? Şu an burada o kızı iyice rezil ediyorsunuz. Madem sizden küçük madem siz büyüksünüz yol gösterin.
Kızı ben çekemiyormuşum kıskanıyormuşum ya hani
Ben bu kızın neresini kıskanayım neyini çekemiyim
Tamam bende fevri danranmış olabilirim ama ortada kıskançlık çekememzlik yok
Kız genel anlamda saygısız bende en sonunda tahammül edemedim patladım
Babasına herkesin içinde geri zekalı diyip kafasına kitap atıyo
Patrona kalkda kendin yap beğenmiyosan diyo
Ben iş için yardım et dynce klasörleri fırlatıp atıyo
Patron faturalrı firmalara o götürsün sen çıkma dedi bana bende geçen fatura götürülecek müsait olduğunda bunu götürür müüsn dedim de sen k*çını kaldıramıyor musun dedi bana
Bende düzgün konuş bak edepli ol biraz o ne demek dynce şaka kız şaka dedi
Ben zaten yol göstermeye çalıştıum ama burdaki arkadaşlar onuda küçümsedi
Saçlarının rengi onu çok büyük gösteriyodu ve kötü duruyodu bak senin doğal saçın daha güzel böyle yazık etme daha güzel renkler var illede botaycaksan onlara boyat dedim
Eyeliner kötü çekmiş ben senin gibi yapamıyorum dynce düzeltiverdim
Gitti benden giymek için aldığı 200 liralık elbiseyi regl olmuş haliyle giydi kirli kokulu bi şeklde geri verdi bana
Ben yine bunu niye böyle getirdin bile demedim ses etmedim

kelebek geçimsizsin. kız sana hep abla sen nasıl yapıyorsun diye yaklaşmış. başkalarının yanında niye kızı tahrik ediyorsun. empati yap kendini kızın yerine koy, sana biri sen gibi davransaydı. hani sen herkesten saygı bekliyorsun bozuluyorsun alınıyorsun ya.

Kizi batirdigini sanarak uste cikma cabasi.

Annesi misin banane de gec. Gidip kiyafet almalar gereksiz. Kim gorurse gorsun. O rezil olur sonunda.

Elbiseni de vermeseydin. Iyilik yapma sen, yaptigini saniyorsun zarari ikinize oluyor.

Kızı ben çekemiyormuşum kıskanıyormuşum ya hani
Ben bu kızın neresini kıskanayım neyini çekemiyim
Tamam bende fevri danranmış olabilirim ama ortada kıskançlık çekememzlik yok
Kız genel anlamda saygısız bende en sonunda tahammül edemedim patladım
Babasına herkesin içinde geri zekalı diyip kafasına kitap atıyo
Patrona kalkda kendin yap beğenmiyosan diyo
Ben iş için yardım et dynce klasörleri fırlatıp atıyo
Patron faturalrı firmalara o götürsün sen çıkma dedi bana bende geçen fatura götürülecek müsait olduğunda bunu götürür müüsn dedim de sen k*çını kaldıramıyor musun dedi bana
Bende düzgün konuş bak edepli ol biraz o ne demek dynce şaka kız şaka dedi
Ben zaten yol göstermeye çalıştıum ama burdaki arkadaşlar onuda küçümsedi
Saçlarının rengi onu çok büyük gösteriyodu ve kötü duruyodu bak senin doğal saçın daha güzel böyle yazık etme daha güzel renkler var illede botaycaksan onlara boyat dedim
Eyeliner kötü çekmiş ben senin gibi yapamıyorum dynce düzeltiverdim
Gitti benden giymek için aldığı 200 liralık elbiseyi regl olmuş haliyle giydi kirli kokulu bi şeklde geri verdi bana
Ben yine bunu niye böyle getirdin bile demedim ses etmedim
Bunca şeye rağmen o kız orada öyle mi ? Garip ! Ayrıca hala söylüyorsunuz kızın yaptıklarını. Neyse ben kaçıyorum

bütün bunların gerçek olduğunu söyleme allah aşkına ya!

Back
X