• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirden elim ayağım titriyor

bütün bunların gerçek olduğunu söyleme allah aşkına ya!
Evet gerçek , bakın ben yaptığımı savunmuyorum zaten
Fevri davrandım kabul
En büyük hatam ayağa kalkmaktı kız zaten tripli söylenir söylenir susardı
Ama siz kızı tanımıyosunuz babası bile illet illet diyo
Öyle bi üslubu var ki ağır tahrik ediyo
Kız kilo meselesine alınacak bi kız değil
Kendi üslubu da çirkin olduğu için hergün ne laflar işitiyor
Aşçı kadın saçın b*k rengi diyo evet ben sçtım diyo gülüyo , sen mal mısın kızım diyolar saçma sapan hareketler yapınca malım lan var mı diyo
Şahsen benm babam olsa sen kmsin de benim kızıma saldırıyosun diyip karsıdakini hizaya çeker
Ama o kızın babası huyunu bildiği için benm hatrıma sus kızım dedi bana
Çünkü babası kendisi diyo biz buna terbiye verememişsiz diye
Patron adam olsun dedi yurda vercem dershane yurt burs bütün masrafların bende dedi
Ama babası bile adam olmaz yurtta da olay çıkartır diyo

İşyerindeki kızla kavga ettik saç saça baş başa
Ellerim ayaklarım titriyo hala çıldırcam
Biraz önce yemekteydik bizim işyerinde de stajyer bi kız var burda çalışan bi abinin kızı daha 19 yasında ama aklı beş karış havada
Ben diyet yapıyorum 2-3 haftadır bu kızda bana özeniyo yani işyerindekilerin hepsi farkında ben ne giysem gidip ondan alıyo makyajını benm gibi yapmaya çalışıyo falan neyse bunlar ufak detaylar
Bugün de sabahtan bizim odaya geldi kelebek abla 1 ayda 11 kilo verebilir miyim ben diyet yapcam falan dedi bende mümkün değil çok zor dedim
Yemeğe gittik bu kız taze fasulyenin yanına kuskus koymuş bende onu yersen zayıflayamazsın ama o sonıcta makarna türü dedim
Sonra aşçı da oda mı diyet yapıyo dedi bende evet 11 kilo vercem diyo bende sağlıksız olursun diyorum dedim
Sonra sen kaç kilosun diye sordular oda 56 dedi aşçı ablada 50 kilo falan duruyosun dedi
Diğer ablada yok kız ne ellisi dedi bende aynen abla kilıosunu gösteriyo benm kardeşim 52 kilo beli incecik dedim
Sonra bu kızda bi afra tafra topladı yemeğini gitti çöpe döktü
Sonra ne oldu sana niye böyle yapıyosun yanlış bişey mi dedik kilosunu gösteriyo dedik dedim
Deme o zaman deme ben sevmiyorum benim istediğim gibi konuscaksın diye cırladı bana
Bnde yok ya ben senin istediğin gibi mi konuşmak zorundayım madem rahatsız oluyosun kendin söyleme kilonu ne var bunda dedim sonra sanane kızım sanane diye bağırmaya başlayınca bende düzgün konuş diye ayağa bi kalktım kız bana bi bardak suyu fırlattı üstüme doğru
Bnde yapıştım saçına bildiğin saç baş giriştik sonra ayırdılar
Babası falan gelnce seni öldürürüm kızım seni gebertirim diye deli gibi bağırıyor ağzını kapatıyolar hala bağırıyor ama apartmanda yankılanıyo sesi

Elimde olsa kafasını kopartıp eline vercem o derece sinirliyim

İşyerindekiler o deliye sen niye uyuyosun diyolar bana napacaktım kız bana 1 bardak suyu fırlattı
Herkes o zaten rahatsız psikolojisi bozuk diyo stajyer bi kızın ergen tavırlarını mı çekmeye geldim ben bu işyerine
Patron da şimdi odaya geldi sana yapılan saygısızlık bana yapılmştır bidaha buraya gelemez bu kaçıncı vukaatı dedi
Boynumda altın zincirim vardı onuda koparttı salak
Söylcem patrona kessinler maaşından yaptırcam
Kelebek seni hatalı buldum. Kız belli küçük ve aklı beş karış havada, ve yeni nesil inanılmaz terbiyesiz. Arkadaşım geldi kızı var on yaşında banada gel dedi inanın aramıyorum arkadaşımı görüşmek için. Kıza uyup saç saça baş başa kavga hiç olmamış. Birde patronların sen haklısın onu işten çıkardım demesi çok masum gelmiyor. Yarın öbür gün de sizin için uyumlu değil deyip çıkarma kararı verebilir. Kız kilosunu dert ediyor sana rejim konusunda özenmiş kilosu hakkında konuşmak doğru değil. Boşver altın kolye parasını sen yaptır. Uzatma daha. Sinirle verilen kararlar doğru olmuyo cogu zaman.

Ayrica yeni nesil felaket ama sen de ondan az kalmamissin
Ben patron olsam ikiniz de kapi dışarı edilmistiniz
Memur olsaydınız bile 3 ay uzaklaştırma alırdınız
Madem kız fena uzak dur kizdan mesafe koy

İş yerinde aşçısından patronuna kadar hepsi arızalı yahu.
Saç saça kavgalar, saçın bok gibi demeler, sana ne lanlar, falan filan.
Ehhhh tencere kapak misali olmuş oradaki insanlar.
Bir patron saçsaça kavga edenlerin ikisini de kovmalı. Dedikodu yapar gibi birini diğerine çekiştirmemeli.
İşyerinde çalışan her birey yaptığı işi bulunduğu konumu bilmeli ve herkes birbirine saygılı davranmalıdır.
Ama maşallah herkes bir alem.

Öfke kontrolü için destek almanızı öneririm.
Yetişkin insanlara hiç yakışmıyor

Sen kendi kardeşinin de dudagini patlatan kız değilmiydin? Eger oysan gerçekten öfke kontorulunuz yok tedavi olun.

Küçük deyince sizi 30 yaşlarında sandım :)
Alt tarafı 3 yaş. Biraz 'ablalık' taslamaya çalışmışsınız :)
Bu kadar hırslı olmayın. 5 sene sonra düşünüp utanacaksınız

Evet gerçek , bakın ben yaptığımı savunmuyorum zaten
Fevri davrandım kabul
En büyük hatam ayağa kalkmaktı kız zaten tripli söylenir söylenir susardı
Ama siz kızı tanımıyosunuz babası bile illet illet diyo
Öyle bi üslubu var ki ağır tahrik ediyo
Kız kilo meselesine alınacak bi kız değil
Kendi üslubu da çirkin olduğu için hergün ne laflar işitiyor
Aşçı kadın saçın b*k rengi diyo evet ben sçtım diyo gülüyo , sen mal mısın kızım diyolar saçma sapan hareketler yapınca malım lan var mı diyo
Şahsen benm babam olsa sen kmsin de benim kızıma saldırıyosun diyip karsıdakini hizaya çeker
Ama o kızın babası huyunu bildiği için benm hatrıma sus kızım dedi bana
Çünkü babası kendisi diyo biz buna terbiye verememişsiz diye
Patron adam olsun dedi yurda vercem dershane yurt burs bütün masrafların bende dedi
Ama babası bile adam olmaz yurtta da olay çıkartır diyo
Kelebek artık sussan mı diyeceğim,saçlarıma acıyorum,baba kız ilişkileri neyse ne...Çirkefe taş atma,üstüne sıçrar deyimini hiç duymadın mı?Senin işin,merd-i kıpti şecaat arzederken sirkatin söyler sözü gibi olmuş,kıza şunu dediler,böyle dedi diyorsun,oyle lafa boyle cevap.Genel anlamda seviye yerle bir işyerinde anlaşılan...

Siz de kıza çok olumlu yaklaşmamışsınız, belli ki sizi rol modeli olarak görmüş ama siz rakip olarak mı gördünüz bilmiyorum çok zor, onu yeme, bunu yapma baya baltalı ilah gibi hevesini kırıp terslemişsiniz kızı, ben o kızın da yerinde olsam sizden hoşlanmazdım diye düşünüyorum

Kızı ben çekemiyormuşum kıskanıyormuşum ya hani
Ben bu kızın neresini kıskanayım neyini çekemiyim
Tamam bende fevri danranmış olabilirim ama ortada kıskançlık çekememzlik yok
Kız genel anlamda saygısız bende en sonunda tahammül edemedim patladım
Babasına herkesin içinde geri zekalı diyip kafasına kitap atıyo
Patrona kalkda kendin yap beğenmiyosan diyo
Ben iş için yardım et dynce klasörleri fırlatıp atıyo
Patron faturalrı firmalara o götürsün sen çıkma dedi bana bende geçen fatura götürülecek müsait olduğunda bunu götürür müüsn dedim de sen k*çını kaldıramıyor musun dedi bana
Bende düzgün konuş bak edepli ol biraz o ne demek dynce şaka kız şaka dedi
Ben zaten yol göstermeye çalıştıum ama burdaki arkadaşlar onuda küçümsedi
Saçlarının rengi onu çok büyük gösteriyodu ve kötü duruyodu bak senin doğal saçın daha güzel böyle yazık etme daha güzel renkler var illede botaycaksan onlara boyat dedim
Eyeliner kötü çekmiş ben senin gibi yapamıyorum dynce düzeltiverdim
Gitti benden giymek için aldığı 200 liralık elbiseyi regl olmuş haliyle giydi kirli kokulu bi şeklde geri verdi bana
Ben yine bunu niye böyle getirdin bile demedim ses etmedim

O zaman siz kime nasıl davranacaginizi bilmiyorsunuz.
Madem bu kadar fevriliklerini görmüşsünüz bu kızın neden hala yorum yapıyorsunuz ki ?
Sizi gerçekten çok acemi, herseye burnunu sokan fevri bir tip olarak canlandirdim gözümde.

bi kere karşındaki siz de demişsiniz 19 yaşında bi genç kız;o yaşta bi kız güzel göründüğünü duymak ister,egosunu tatmin etmek ister...bence kızı kısakanıyorsunuz gibi geldi zira ben sizin yerinizde olsam köstek değil destek olur ablalık yapardım ona mesela diyet şevkini kırmazdım 1;o kadınla bir olup kendini olduğundan fazla kiloda hissettirecek laflar etmezdim 2 ...

Kızı ben çekemiyormuşum kıskanıyormuşum ya hani
Ben bu kızın neresini kıskanayım neyini çekemiyim
Tamam bende fevri danranmış olabilirim ama ortada kıskançlık çekememzlik yok
Kız genel anlamda saygısız bende en sonunda tahammül edemedim patladım
Babasına herkesin içinde geri zekalı diyip kafasına kitap atıyo
Patrona kalkda kendin yap beğenmiyosan diyo
Ben iş için yardım et dynce klasörleri fırlatıp atıyo
Patron faturalrı firmalara o götürsün sen çıkma dedi bana bende geçen fatura götürülecek müsait olduğunda bunu götürür müüsn dedim de sen k*çını kaldıramıyor musun dedi bana
Bende düzgün konuş bak edepli ol biraz o ne demek dynce şaka kız şaka dedi
Ben zaten yol göstermeye çalıştıum ama burdaki arkadaşlar onuda küçümsedi
Saçlarının rengi onu çok büyük gösteriyodu ve kötü duruyodu bak senin doğal saçın daha güzel böyle yazık etme daha güzel renkler var illede botaycaksan onlara boyat dedim
Eyeliner kötü çekmiş ben senin gibi yapamıyorum dynce düzeltiverdim
Gitti benden giymek için aldığı 200 liralık elbiseyi regl olmuş haliyle giydi kirli kokulu bi şeklde geri verdi bana
Ben yine bunu niye böyle getirdin bile demedim ses etmedim
Sizin bu yazdıklarınıza kişisel olarak inanmıyorum. Patrona kalkta kendin yap diyecek hiç bir çalışan olmaz. Ayrıca kızın saçının rengi b.. gibi olmuş kimsenin demenin hakkı yok. Ben parton kısmından sonra size inanamıyorum.

Diyetten ötürü sanırım siz kıskandınız sizden fazla kilo verir falan diye bozuldunuz kızı da vurmaya çalıştınız sürekli laf söyleyip üstüne gittiğinize göre :deli:ikinizde vallahi bayağı seviyeyi çekmişsiniz yerlere mahalle kavgası gibi :KK11:sanırım biri bana böyle laflar söylese cevabını verirdim bir daha da muhatap olmazdım sizene milletin belinin inceliğinden kilosunu gösterdiğinden:kahve:Biri bana sorsa bozulmasın diye yok göstermiyorsun derim yaşta da böyledir bu inceliktir :KK51:Patavatsızlığın adı ne zamandır dürüstlük oldu :KK70:

İşyerindeki kızla kavga ettik saç saça baş başa
Ellerim ayaklarım titriyo hala çıldırcam
Biraz önce yemekteydik bizim işyerinde de stajyer bi kız var burda çalışan bi abinin kızı daha 19 yasında ama aklı beş karış havada
Ben diyet yapıyorum 2-3 haftadır bu kızda bana özeniyo yani işyerindekilerin hepsi farkında ben ne giysem gidip ondan alıyo makyajını benm gibi yapmaya çalışıyo falan neyse bunlar ufak detaylar
Bugün de sabahtan bizim odaya geldi kelebek abla 1 ayda 11 kilo verebilir miyim ben diyet yapcam falan dedi bende mümkün değil çok zor dedim
Yemeğe gittik bu kız taze fasulyenin yanına kuskus koymuş bende onu yersen zayıflayamazsın ama o sonıcta makarna türü dedim
Sonra aşçı da oda mı diyet yapıyo dedi bende evet 11 kilo vercem diyo bende sağlıksız olursun diyorum dedim
Sonra sen kaç kilosun diye sordular oda 56 dedi aşçı ablada 50 kilo falan duruyosun dedi
Diğer ablada yok kız ne ellisi dedi bende aynen abla kilıosunu gösteriyo benm kardeşim 52 kilo beli incecik dedim
Sonra bu kızda bi afra tafra topladı yemeğini gitti çöpe döktü
Sonra ne oldu sana niye böyle yapıyosun yanlış bişey mi dedik kilosunu gösteriyo dedik dedim
Deme o zaman deme ben sevmiyorum benim istediğim gibi konuscaksın diye cırladı bana
Bnde yok ya ben senin istediğin gibi mi konuşmak zorundayım madem rahatsız oluyosun kendin söyleme kilonu ne var bunda dedim sonra sanane kızım sanane diye bağırmaya başlayınca bende düzgün konuş diye ayağa bi kalktım kız bana bi bardak suyu fırlattı üstüme doğru
Bnde yapıştım saçına bildiğin saç baş giriştik sonra ayırdılar
Babası falan gelnce seni öldürürüm kızım seni gebertirim diye deli gibi bağırıyor ağzını kapatıyolar hala bağırıyor ama apartmanda yankılanıyo sesi

Elimde olsa kafasını kopartıp eline vercem o derece sinirliyim

İşyerindekiler o deliye sen niye uyuyosun diyolar bana napacaktım kız bana 1 bardak suyu fırlattı
Herkes o zaten rahatsız psikolojisi bozuk diyo stajyer bi kızın ergen tavırlarını mı çekmeye geldim ben bu işyerine
Patron da şimdi odaya geldi sana yapılan saygısızlık bana yapılmştır bidaha buraya gelemez bu kaçıncı vukaatı dedi
Boynumda altın zincirim vardı onuda koparttı salak
Söylcem patrona kessinler maaşından yaptırcam

Allahım neler oluyor :)

SiZene kızın kilosundan kaç gösterdiğinden , kız size diyet yapacam kilo verecem demiş siz almış lafı yemekhanede çalkalamışsınız sizene. İkinizin davranışı da çok basit ve çocukca

Back
X